Bence iyi gayet iyi temizliyo ve içinde şeker olmadığı için kıl köklerine her hangi bir beslem de yapmıyo. Ben sir ağda yapıyorum ve çok memnununm.
ben de 20 günde bi akşam kendimi odaya kilitliyorum müziği de açıyorum tüm bacak ve kollar yapıyorum ama kaç saat ? mesela 8 de balıyorum gece 2 ye kadarhalimi görseniz ölürsünüz gülmekten çekmeden önce 1 2 3 sayıyorum tam çekicem ter basıyo korkudan sonra carrrrrt bi çekiyorum tam çığlık gelecek içerde babam var diye düşünüp sakinleştiriyorum kendimi
Ben de vivet kartuşlu sir ağda aldım, makinasıyla birlikte.
Biraz pahalıya aldım ama sanki:26:
Ama daha önce hiç ağda kullanmadım nasıl kullanacağım ben bu kartuşluyu?
İnternet de videoları var bir bak istersen oradan...
kasık bölgesinde biraz zor sürüle bilir çünkü orası yumuşak olduğu için ama gerdirerek süre bilirsin...
Ben dana önce kendim hç almadım kartuşla ama ağdacım öyle alıyordu..
O bölgeye kullanmaya cesaretim yok henüz
Eldivenle alabiliyorum ancak.
Diğer bölgelerde makina kullanıyordum da batık olduğu için ağdayı deniyim dedim.
Teşekkür ederim izliyim videoları
O bölge için ağda bezleri var bikini bölgesi için olan onlardan al bir dene küçük küçük al...
Kartuşla da kasık üst bacaklarını alabilirsin sadece o kısmı ağda bezleri ile al...
Cesaret et ve al bir ay tertemiz gez birazcık acı çekeceksin ama 15 dk sonra sefasını süreceksin
Arkadaslar ben cumartesi günü aycangulun özel tarihlerine uyup agda yaptim ve hemen uzadi yani ayagimda tek tük killar cikti :S agdada en az 3 hafta kil cikmaz diye biliyorum
Belki uzamayan kısa tüylerin vardı ve onlar uzadı ama genelde 3 günde çok zor çıkması,benim tüylerim çok sağlıklı ve kalın olduğu halde en azından bir hafta sonra çıkıyor tek tük oda
Belki uzamayan kısa tüylerin vardı ve onlar uzadı ama genelde 3 günde çok zor çıkması,benim tüylerim çok sağlıklı ve kalın olduğu halde en azından bir hafta sonra çıkıyor tek tük oda
Merhaba özelden yanıt veremiyorum o yüzden buradan yazayım;
V kısmında ve diğer kısımlarda dediğim gibi bir sorun yaşamıyorum ama dudak içi sorun.Az da olsa dudakların iç çeperlerinde oluyor ya içte kalan kısımda, orası sorun.Ağdayı nasıl sürecegim bez nasıl yapışacak sıkıntı yaşıyorum.Popo kısmı için önerinizi tez zamanda deneyecegım.Jiletten dönüş yaptım,ilk aldırışımda kuafore gıttım kadın güzelce aldı ama artık ıkıncıye kendım almak istiyorum (dedıgım kısımları aldım da ama bir o kısımlar kaldı :) Bu arada soruma hemencecik yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?