Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

ben de 20 günde bi akşam kendimi odaya kilitliyorum müziği de açıyorum tüm bacak ve kollar yapıyorum ama kaç saat ? mesela 8 de balıyorum gece 2 ye kadar halimi görseniz ölürsünüz gülmekten çekmeden önce 1 2 3 sayıyorum tam çekicem ter basıyo korkudan sonra carrrrrt bi çekiyorum tam çığlık gelecek içerde babam var diye düşünüp sakinleştiriyorum kendimi

dün bu kalıp ağdalardan ve ısıtıcılarından aldım bugünde yapayım dedim ısıttım iyi güzel eridi ama ağdanın üstünde bal kıvamına kadar soğutun diyodu biraz bekledim sonra önce bacaklardan deniyeyim dedim sürdüm ama yapış yapış olmuyo uzuyo gidiyo çok sinir bozucu üstelik almıyoda sonrasında yine kartuşlu olanla devam ettim mecburen.. bu tarz kalıp ağda kullanan kimse varmı varsa nasıl kullanıyolar yardımcı olabilirmisinizz ?? :26:

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu ağda bezi yerine başka bir şey kullanan var mı ? Bir yerde defter kağıdıyla yapıldığını duydum deneyen var mı acaba ? Bu arada arkadaşlar ağda için güzellik salonuna gitmenizi önermem hastalık kapanlar olmuş sonuçta bayanların en hassas bölgesi onu korumak için evi batırmayı acıyı göze almalıyız diye düşünüyorum daha da önemlisi bir bayanın başka bir bayana göbekten diz kapakları arasına kadar haramdır. Ameller niyetlere göre olabilir ama bence ağdayı herkes kendi evinde yapabilir (hamileler hariç tabiiki) öğrenme aşamasında bilen bir yakınınızdan yardım almanız daha iyi olur bence. Dinimiz boş yasaklar koymaz ağda yapabilip te kuaföre gidip günaha girmenizi istemem arkadaşlar. Dini eğitim aldığım için sizleri uyarmak istedim ben bu eğitimi sizler için alıyorum çünkü bu konularda sizlere yardım edebilmek için... İnşallah beni yanlış anlamazsınız

hahahha tam kendimi gordum sende cok guldum canim ne guzel anlatmissin

ohh beee nasıl bir keyifmiş bu özlemişim valla.
size ağda makinası aldığımı yazmıştım önceki sayfalarda.
dün akşam alt bacaklarıma denedim zaten alt tarafın yapımını her mzan sevmişimdir,süper kolay oluyor.
üstlerim daha çıkmadı ama bugün gittim ince uçlu kartuş aldım kozmetikten.
şimdi sıra özel bölgede bakalım becerebilecek miyim.umarım olurda kurtulurum....

Ben de vivet kartuşlu sir ağda aldım, makinasıyla birlikte.
Biraz pahalıya aldım ama sanki:26:
Ama daha önce hiç ağda kullanmadım nasıl kullanacağım ben bu kartuşluyu?

Ben de vivet kartuşlu sir ağda aldım, makinasıyla birlikte.
Biraz pahalıya aldım ama sanki:26:
Ama daha önce hiç ağda kullanmadım nasıl kullanacağım ben bu kartuşluyu?

İnternet de videoları var bir bak istersen oradan...

kasık bölgesinde biraz zor sürüle bilir çünkü orası yumuşak olduğu için ama gerdirerek süre bilirsin...

Ben dana önce kendim hç almadım kartuşla ama ağdacım öyle alıyordu..

O bölgeye kullanmaya cesaretim yok henüz
Eldivenle alabiliyorum ancak.
Diğer bölgelerde makina kullanıyordum da batık olduğu için ağdayı deniyim dedim.
Teşekkür ederim izliyim videoları

O bölgeye kullanmaya cesaretim yok henüz
Eldivenle alabiliyorum ancak.
Diğer bölgelerde makina kullanıyordum da batık olduğu için ağdayı deniyim dedim.
Teşekkür ederim izliyim videoları

O bölge için ağda bezleri var bikini bölgesi için olan onlardan al bir dene küçük küçük al...

Kartuşla da kasık üst bacaklarını alabilirsin sadece o kısmı ağda bezleri ile al...

Cesaret et ve al bir ay tertemiz gez birazcık acı çekeceksin ama 15 dk sonra sefasını süreceksin

benim son günlerdeki favorim sir ağda bandı.
özellikle koltualtı ve bıyık çene gibi yerlerime kullanıyorum. daha genş alanlara hiç denemedim. ama çok pretik.
geçen sabah işe gitmeden bir baktım azıcık çıkmışlar hemen elimin arasında ısıttım 3-5 saniye yapıştırdım katladım attım ve işe gittim süper bir duygu

Ah dediğin cesaret bir gelse bir gelseee
Ama yavaştan alıştırcam kendimi ağdaya. Bir deneyeyim bakayım

Arkadaslar ben cumartesi günü aycangulun özel tarihlerine uyup agda yaptim ve hemen uzadi yani ayagimda tek tük killar cikti :S agdada en az 3 hafta kil cikmaz diye biliyorum

Arkadaslar ben cumartesi günü aycangulun özel tarihlerine uyup agda yaptim ve hemen uzadi yani ayagimda tek tük killar cikti :S agdada en az 3 hafta kil cikmaz diye biliyorum

Belki uzamayan kısa tüylerin vardı ve onlar uzadı ama genelde 3 günde çok zor çıkması,benim tüylerim çok sağlıklı ve kalın olduğu halde en azından bir hafta sonra çıkıyor tek tük oda

Belki uzamayan kısa tüylerin vardı ve onlar uzadı ama genelde 3 günde çok zor çıkması,benim tüylerim çok sağlıklı ve kalın olduğu halde en azından bir hafta sonra çıkıyor tek tük oda

ya bilmiyorum sanki jiletle almisim gibi kalin kalin cikmis bi kac yerde sinir oldum etek giyemiycegim kadar var yani :s

Selam kızlar;
Genital bölgede dudukların iç kısımlarını ve popo arasını nasıl alıyorsunuz acaba? Üst kısımlar ve dudakları kendim halledebiliyorum ama dudak arası için korkuyorum bir taraflarımı yırtarım diye.Popo arası desen, arkamı nasıl göreceğim de alacağım? Bu arada,biraz fazla açık sorduğum için kusura bakmayın ama başka şekilde anlatamazdım.

Merhaba özelden yanıt veremiyorum o yüzden buradan yazayım;
V kısmında ve diğer kısımlarda dediğim gibi bir sorun yaşamıyorum ama dudak içi sorun.Az da olsa dudakların iç çeperlerinde oluyor ya içte kalan kısımda, orası sorun.Ağdayı nasıl sürecegim bez nasıl yapışacak sıkıntı yaşıyorum.Popo kısmı için önerinizi tez zamanda deneyecegım.Jiletten dönüş yaptım,ilk aldırışımda kuafore gıttım kadın güzelce aldı ama artık ıkıncıye kendım almak istiyorum (dedıgım kısımları aldım da ama bir o kısımlar kaldı :) Bu arada soruma hemencecik yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. :)

Rica ederim yardım edebilirsem ne güzel

ılık ağdamı kullanıyorsun yoksa kartuş olanlardan bilmediğim için
eğer ılık ağda kullanıyorsan İç kısımları dondurma çubuklarını kullanabilirsin özelden de yazdığım gibi gerdirerek alabilirsin..Kartuş hiç kullanmadım...
bide bikini için olan ağada bezleri var onları da deneye bilirsin küçük küçük kes onunla almayı dene..

valla en iyisi güzellik salonu:) hem 2dk.da bitiriyorlar uğraşmıyorsun hem de daha iyi yapıyorlar hep kendim alırım ama bu defa baya bi morarttım bacaklarımı ağdadan ders oldu bana

Uzun süre ağda kullanınca sarkma yapmıyor mu? Ben koltuk altlarımı hep ağdayla alırdım sanki sarkık gibi geliyor. Ya da hareket ettikçe öyle gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…