Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

kızlar ankarada kalıp sir ağda satan yerler vardır mutlaka ama ben bilmiyorum bilen adres tarif edebilir mi :44::44:

Arkadaşlar bikini bölgesine kartuşlu ağda sürülmez. Kartuşun ısısı, teneke ağdadan daha yüksektir. Kendinizi haşlayacaksınız az dikkat edin.

benim tenim çok hassas. sir ağdaya gitmeyi düşünüorm tüm vücut. genital bölge zor olurmu. çok acı duyarmıyım. daha önce hiç gitmedim. siz ne öneriyorsunz. paylaşırsanz sevinirm

benim tenim çok hassas. sir ağdaya gitmeyi düşünüorm tüm vücut. genital bölge zor olurmu. çok acı duyarmıyım. daha önce hiç gitmedim. siz ne öneriyorsunz. paylaşırsanz sevinirm

canım sir ağda gerçekten çam sakızından falan çok çok daha iyi ve temiz çam sakızı bir yapıştırdığında almıyor tümünü ve aldıkçada üst üst aynı günde tahriş ediyor şimdiye kadar neyle temizliyordun peki? benimde tenim çok hassastır ve çok şükür ki neredeyse 1 senedir sir ağdayla alıyorum kuaförede gittim evde 2-3 saatimi alıyor ama kuaför en fazla 10 dk da bitiyor evde çektiğin onca acıya değmiyor yani:) insan kendisi çekemiyor bazen ama oraya gidince kadına ne dicen ki cart curt valla bitiriyor işi :)

kızlar ankarada kalıp sir ağda satan yerler vardır mutlaka ama ben bilmiyorum bilen adres tarif edebilir mi :44::44:

Canım ben sıhhıye ilkiz sokaktan kuaför malzemeleri satan dükkanlardan alıyorum kalıp siri. Hem ucuz satıyorlar hem de çok seçenek var. Metro durağına çok yakın

dün akşam evde yine bir ağda seansı vardı.
hep aynı hatayı yapıp bir hevesle evde hazırlıyorum herşeyi sonuna doğru ,kuaförlerin ağda için aldığı para sonuna kadar helal diyip bir daha evde yapmamaya tövbe ediyorum.
ağda makinası aldım tmm alt bacaklar süper oluyor hemencecik rahatçana,ama üst taraflarda ölüp bitiyorum.
bacak iç kısımları çok zor oluyor,karşımda klima açık olduğu halde bazı yerlere bez yapıştı kaldı çok canım acıdı.
kuaförde otur kalk misss,eee bide yapıştı almadı derdi yok mis gibi yapıyorlar.

böyle konuştuğuma bakmayın ben bacaklarımdan bile çok utanıyorum ağdayıca yaptırırıken.
ama üst bacaklar için kesin gitmeliyim.başa çıkamıyorum...

Kızlar!
Bende genital bölgem içim kuaföre gitmek istiyorum napcamı bilemedim..
Nekadar uzatmak gerekir ?
Jilet vs değdiği için kökler kalınlaştı artık ben kendim yaptığımda hem cnm çok yanıyo hemde kanıyo
Acısı zaten ayrı dert utanma olayını geçtim ama çok acıcak ee tatil olayıda kapıda tüy kıl sorunu yaşamak istemiyorum
Bacak ve koltuk altı makineyle acısız hallediyorum ama hassas bölgeye geldim mi canım tatlı..
Çok acır mı?
ne kadar uzatmalı?

Burada bazı arkadaşlar bebek pudrası sürüp öyle alıyormuş hem terlemeyi önlüyormuş hemde derine yapışmıyormuş ağda (ben daha denemedim ama)
Parmağın ile tutabiliyorsan alınacak kıvama gelmiş demektir yanı 1 cm kadar uzun olması yeter...
Valla ister ilk kez olsun istersen senelerce aldırıyor ol gene acıyor gene kanıyor bazı kişilerin kıl kökleri sağlık ve kalın oluyor belkide senin ki de sağlıklı ve kalındır bu yüzden kanama ve acı çok oluyordur...
Ama bir süre sonra alışıyorsun acıya

bir kere dene ağdacıda memnun kalacaksındır kendin evde aldığın gibi oluyor...

Ya ben yaptırmayı unutarak.Giyim denemeye codentry'e gittim. Ay yardımcı olan kadın gördü heralde çok utanmıştım .( Siz siz olun unutmayın^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…