ağda yapmak bana çok acı veriyor.emla kremi tavsiye ettiler kullansam mı acaba
yani agdadan sonra yine epilasyon edebilirmiyim yoksa agdayi süreklimi yapmaliyim ?
sesu siri ağda ve kutusunda ben hiç problem yaşamadım pratik gayet
acikcasi ben hic agda kullanmadim sadece biyiklarimi alirken söyle ince soguk agda yapiskanlari vardi onlari kullaniyordum sonra baktim daha koyu cikmaya basladi bu sefer biraktim iple almaya basladim
bikini bölgeside cok hassas oldugu icin neye basvurayim aklimi sasirdim eskiden jiletle aliyordum sonra epilatör denedim ama oda cok aci yapiyor ve hassas bögle oldugu icin olmadi simdide krem kullaniyorum ama oda fazla dayanmiyor bir kac gün sonra tekrar cikiyor
sirli agda dediginizi her yerde bulabilirmiyim ?
tüh ya yani epilatör kullandikca kil dönmesi olacak bende =/
acikcasi ben hic agda kullanmadim sadece biyiklarimi alirken söyle ince soguk agda yapiskanlari vardi onlari kullaniyordum sonra baktim daha koyu cikmaya basladi bu sefer biraktim iple almaya basladim
bikini bölgeside cok hassas oldugu icin neye basvurayim aklimi sasirdim eskiden jiletle aliyordum sonra epilatör denedim ama oda cok aci yapiyor ve hassas bögle oldugu icin olmadi simdide krem kullaniyorum ama oda fazla dayanmiyor bir kac gün sonra tekrar cikiyor
sirli agda dediginizi her yerde bulabilirmiyim ?
tüh ya yani epilatör kullandikca kil dönmesi olacak bende =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?