bıkını bolgesı en ıyısı agda cozumu yıllardır hılet yapıodummm ama bısenedır agdaya basladım
ben bıyıklarada sirli ağdadan yapıyorum kalınlaştırmıyo içinde şeker yok balmumu var büyük marketlerde diş macunu gibi şeyler olur ya o reyonlara bak mutlka vardır
cryptic; yarın küçük bi bölgeye ağdayı ince sürüp denicem bide
bikini bölgesinide hallettim mi tamamzemuszemus
öyleyse simdir birde agda deneyeyim bakalim sonuc ne olacak... belirli bir agda önerirmisiniz? markasi filan varmi bunlarin? yurtdisinda aynilarini bulabilirmiyim diye bakmam lazim... tesekkür ederim
sirli agda dedigniz ne oluyor peki? ben simdi iple yapiyorum ve faydasinida görüyorum acikcasi... hem gec cikiyor hem eskisi gibi kalin degil... o soguk agdayi kullandigim zaman cikinca gercekten cok kalin cikiyordu...
bazen gina geliyor artik kurtulmak istiyorum su killardan dedigim bile oluyor kizlar... evlendikten sonra laserli epilasyon filan düsünüyorum maddi yönden cok ucuk fiyatlar degilse...
öyleyse simdir birde agda deneyeyim bakalim sonuc ne olacak... belirli bir agda önerirmisiniz? markasi filan varmi bunlarin? yurtdisinda aynilarini bulabilirmiyim diye bakmam lazim... tesekkür ederim
sirli agda dedigniz ne oluyor peki? ben simdi iple yapiyorum ve faydasinida görüyorum acikcasi... hem gec cikiyor hem eskisi gibi kalin degil... o soguk agdayi kullandigim zaman cikinca gercekten cok kalin cikiyordu...
bazen gina geliyor artik kurtulmak istiyorum su killardan dedigim bile oluyor kizlar... evlendikten sonra laserli epilasyon filan düsünüyorum maddi yönden cok ucuk fiyatlar degilse...
cryptic hm anladim yani sekersiz olani daha iyi diyorsun ayiptir söylemesi evlenmeden önce azalsa cok iyi olur diye düsünüyorum zaten daha önce bayan arkadaslar jileti mutlaka birkakmami tavsiye etmistiler ki gercekten iyi oldu biraktigim azalma fark ediyorum simdi ama kil dönmesi ve siyah noktalar cikti birde agdayla deneyeyim bakalim nasil olacak
prensesfb agda bandi tamam benim demek istedigim oydu hani biyiklari öyle aliyordum dün baktimta ama soguk agda bandi yaziyordu üzerinde yani onu birazcik istiyorsun öyle kullaniyorsun acaba sizin dediginiz de öylemi?
evleniceksen ağdaya başlamalısın çünki biz yazdı evlendiğimizde şort giyiyordum eşimle yanyana oturunca ona değdğinde bacağını çek batıyo diyodu jilet diken gibi yapıyor ben ondan ağdaya başladım şeker bulunmadığından sirli ağda nın azaltıcı etkisi var sesu sirli ılık ağda 11 lira çok kaliteli
Evet gercekten öyle. Jiletle aldigim zamanlarda tekrar cikinca cok serttiler hatirliyorum. Simdi bir kac aydir epilatör kullaniyorum. Bendeki sorun ama yurt disinda oldugum icin türkiyede olan ürünlerin aynisini bulabiliriyim onu bilmiyorum.
Yani soguk agda bandi degil ilik olanini daha cok tavsiye dersiniz öylemi?
Biyiklarima tekrar agda yapmaya korkuyorum acikcasi. Ondan önce agda yaptigimda dedigim gibi kalin cikiyordular. Iple aldigimdan beri farki cok belli oluyor.
Bu arada dügünüme daha bir bucuk iki sene var o zaman kadar bi azalma belli olur heralde dimi simdiden agdaya bas vursam
cryptic hm anladim yani sekersiz olani daha iyi diyorsun ayiptir söylemesi evlenmeden önce azalsa cok iyi olur diye düsünüyorum zaten daha önce bayan arkadaslar jileti mutlaka birkakmami tavsiye etmistiler ki gercekten iyi oldu biraktigim azalma fark ediyorum simdi ama kil dönmesi ve siyah noktalar cikti birde agdayla deneyeyim bakalim nasil olacak
prensesfb agda bandi tamam benim demek istedigim oydu hani biyiklari öyle aliyordum dün baktimta ama soguk agda bandi yaziyordu üzerinde yani onu birazcik istiyorsun öyle kullaniyorsun acaba sizin dediginiz de öylemi?
evet canımmmm soguk agdabandı benımkı ama buyuk parcaları kesıorum cunku bıkını bolgesı hassas oluoo kucuk kucuk aluommm
ama agda bantını ıkı elınde bı kac kere surt elınle ısıt olurmu
cok iyi anliyrm, ama bencede agdaya basla, hem bir bucuk iki sene sonra evleniyrsun ve duyduguma gore agda ile bir sene yaparsan tuyleri yarisi cikmamaya basliyrmus diye deneyimler var.. bende agdaya basladim..
Hanimlar bugün alis veris magzasinda gördüm sadece veet markasindan ilik agda vardi fiyati 8 euro yani 16 tl henüz almadim ama alip denemem lazim bakalim gercekten ise yarayacakmi. InsaAllah faydasini görürüm kizlar. Tavsiyeleriniz icin tesekkür ederim.
ben turkiye'den aldim sesu ili agdayi. Veet markasini hic denemedim ama tavsiye edildigini pek rastlamadim. birde 8 euro biraz fazla gibi..
HAngi ulkedesin bilmiyrm ama turk marketlerde genelde sesu markasi bulunuyr.
Iste malesef türkiyede olmadigim icin : (
Agda ürünleri olarak sadece veet vardi.
Birde 8euro banada pek ucuza gelmedi ama henüz almadim.
Denemek icin almaliyim ama.
Eger baska bir marka bulamasamda onu mecburen alicam.
Kil dönemsinden cok rahatsiz oldum cünkü.
Özelliklede bikini böglesine bir care bulmam gerekiyor.
Gina geldi artik : ))
insaAllah gercekten bir ay temiz kalabilirim : )
ama tuhaf degilmi koskoca magzada sadece veet olmasi ?
tabi oda dogru her vucüt ayni tepkiyi vermeyebilir...
ben bi daha gidip baktigimda alicam sonra denerim...
sonuclari yazmayai unutma olurmu :=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?