Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

kızlar sorun ağdada ve kullandığınız yöntemde ne uğraşıyorsunuz öyle suda kaynatacan ısınacak 5dk yapacan soğuyacak o halde bidaha ısıtmaya git bekle falan tam bir eziyet depilissimanın vivolun konserve ağda ısıtıcı makineleri var ağda yapacağın yere yanına koyuyorsun içine konserve ağdasını koyuyorsun bikini bölgesi için depilissima titanyum konserve ağda çok iyi makinenin üstünde ısı ayar düğmesi var onu 100 dereceye alıyorsun 20 dk sonra ağda eriyor sonra ayar düğmesini 60 dereceye düşünüyorsun ağdan sürekli aynı kıvamda kalıyor çokda pahall değil bu dediğim makineler birde sir ağda dedimi en iyi marka depilissima bioder falan ağda değil kapıdan içeri koymayın ağdacılar bile depilissima kullanıyor şimdi bu ürünleri nerden bulacam diyenlere marketlerde falan yok kuaför malzemeleri satan yerlerde belki bulabilirsiniz birde google aram motoruna bakimli ol mak c om yazın çıkar bu sitede hepsi var.

sağol canım benim.kaynatıyorum ağdayı tatlım eksik bilgi verdim sanırım.sürülecek kıvama geliyor.kapağını açma olayı da kullanma talimatında yazıyor.bir daha denerim senin yaptığın gibi

geri almazlar artık yaa kullandım çünkü.başka bi ağda alıp denicem bide yine olmazsa sorun bende demektir kaydirigubbakcemile3

bende bioder iyidir diye aldım ilk ağdam hüsranla sonuçlandı.bide bunları araştırayım canım sağol.

ya ben de bioderin ağdasını almayı düşünüyodum şimdi bu sayfadaki arkadaş kötü şeyler yazınca tereddüde düştüm başka kullanan yok mu aramızda???? yanlış kullanımdan ötürü mü böyle oldu ağda mı kalitesiz aceba

tatlım ben ilk kez yaptım ağda...o da biader e denk düştü.ağda için kötü demedim.bende becerememiş olabilirim.hatta büyük ihtimal ben becemedim.epilasyon aleti ile hallettim işimi.tekrar denicem alınacak kıvama gelince.bakalım becerebilecek miyim.bu arada bioderin iyi yanı su ile temizlenmesi.yağ ile uğraşma derdi yok yerimseniben

Son düzenleme:
ayy yanlış bastım butona kusura bakma canım katılıyordum aslında yazdıklarına

bizim burada komple 60 ama ben 10 yıoldır jilet sürmüyorum hepsini denemiş biri olarak jilet kazık gibi yapar diken gibi eşinize batar kıllar eşim bana kızmıştı bir defasında makine batık yapıyor ucuz ağdalar küçük leri çekmez krem köpük jiletle aynı etkiyi yapar
en iyiysi sesu sirli ılık ağda bir kutu yeterli komple için ve tümünü alıyor ben 20 günde falan yaparım hepsini yarım saatte kollarda daghil üşenmeyin bence yaptıkça pratiklik kazanıcaksınız ve kuaföre asla okadar para vermem üşenmeyin kızlar kendiniz yapın abla tavsiyesi bizde anamızın karnında öğrenmedik

canım bende kendim yapıyorum ama biraz zaman alıyor ...ee tabi elimde ağda makinesi yok bir tane almayı düşünüyorum sanırım büyük kolaylık olacak benim için.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet sesu sir agdasi superrrrr

canım sanırım 30 tl tutuyor komplesi için söylüyorum yalnız kuaförler arasında fiyat farkı vardır tabiki.

tsk ederim..

burda yurt disinda ne kdr bilmiyrm ama vardir baya..

ben yinede kendim aldim sesu ilik agdayi, kendim yapiyrm ama duzenli olarak yapmayi useniyrm yaaa
yoksa etkisi bende super, hem ince seyrek ve yumusak cikiyr hemde uzun sure sonra cikiyr

aranizda hem agda kullanan (ama memnun olan) ve limon+tuz karisimini kullanan arkadaslar varmi?
sonuc nsl? degermi limonu ve tuz surmeye?

aranizda hem agda kullanan (ama memnun olan) ve limon+tuz karisimini kullanan arkadaslar varmi?
sonuc nsl? degermi limonu ve tuz surmeye?

merhbalar canım ağdacılarda komle ağda 50-60 tl arası her ay gittiğimizi düşünürsek 50 tl den olsa yılda 600 tl yapar bide ben bi kaç ağdacıya gittim hiç hiyjenik bulmadım günde 50 kişi geliyor belki herkese aynı konserve ağdayı ısııtıp sürüyorlar çok çok spatulayı değiştiriyor ama her spatula aynı konserveye giriyor o yüzden en iyisi evde kendin yapman ben öyle yapıyorum en iyi sir ağda markasına gelince sesu vivet falan bakkal ağdaları güzellik salonları kaliteli ağdacıalr depilissima marka sir ağda kullanırlar depilisisma en iyisi tüyleride acaip azaltıyor ve daha az acı hissi veriyor ben ne yapıyorum ne kullanıyorum depilissimanın xlarge ağda seti diye bir set var 1 yıl yetecek ağda malzemeleri var içerisinde hepmen hemen 9 tane kartuş ağda depilissima ağdam kinesi 1 litre yağı 1 top bezi batık kıl dönmesi spreyi falan filan bunu aldım 4 aydır kullanıyorum daaha 3 tane kartuşum bitti süper walal ama kartuş ağdalar bacak koltuk altında bıyık çenede kullanılıyor fakat bikini bölgesinde çok zor oluyor bana arkadaşım depilissimanın cezve setini önerdi bikini bölgesi için kartuş olmaz dedi ertesi ayda ondan aldım gerçektende öyleymiş ağdayı eritiyorsun spatula ile sürüyorsun hemeen kuruyor elel çekiyorsun yalnız bu yazıda anlattığım ürünler her yerde yo marketlerde falan satılmıyor bakimli ol mak c om diye bir sitede hepsi var inceleyin isterseniz.

Bilgin icin tsk ederim. depilissamayi ilk defa duyuyorum, siteye bakacam belki isime yarar.

ben de sesu sirli ılık ağda kullanıyodum ama aldığım sesuların kutularından ağda nedense hep akıyo kapağını da sıkı kapatıyorum yani ağda kutuları dandik galiba sana da oluyo mu ban de kuaförlere güvenemem mikrop kapan çok oluyo üstelik benim cildim hassas onun dilinden ancak ben anlarım

bu depilissima çok ucuzmuş siteye baktım da ama siparişi nası veriyoruz ben eskiden kapıda öderdim online siparişlerimde bazıları bunu kabul etmiyo siz nasıl alıyosunuz ve kaça alıyosunuz???? ben de kartuşunu almak istiyodum

Evet canım bu sitede çok uygun fiyatlar bazı ürünlerde %40 indirimlr falan oluyor yarı fiyatına geliyor bende kredi kartıyla almadım bu siteden kapıda ödeme seçeneği var ister internet sitesinden ver siparişi bakim li ol mak co m ister telefonla 0 21 2 4 75 82 26 ama depilissimadan şaşma derim sesu falana arkadaşın dediği gibide çok akuıyor oda ağdasının kalitesiz olduğundan kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…