Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünyada miilyarlarca kadın var ve hepsinin bu sorunu var.
Dünyada sayısını bilmediğim güzellik uzmanı ve dotorlar var
Ama şu kıl tüy sorununa çare bulucak bi adam yok !!!
Ağdanın acısına katlanamıyorumm : ((
Öyle üç beş sefer sonra alışırsın laflarına karnım tok
ben kullanmadım ama benımde kullanan arkadaslarım var... ama ınan onunla da al al bıtmez yanı daha cok zaman kaybı ve yorar... kıl dıbınden tutup cekınce fazla hıssetmıyorsun ama yıne de ugrasmaya degmez agda varken cnmm
canım ben bılmedıgım bır sehırdeyım hatta sehır merkezıne 100 km uzaklıkta bır köydeyım esımın gorevınden dolayı... ayda bır sehıre gıdıyoruz ve gıttgımde gozumu kapadım gırdsım bır yere kas bıyık sorma bahanesıne ıyıcene göz gezdırdım hıjyenlıgıne baktım yaklasımına baktım derken yaptırdım ve her gıttgımde aynı yere yaptırıyorum... ıcıne sınmeyen bır yer gıbı geldıyse zorla alacak halı yok ya cnm cıkar gıdersın... ınan cok rahat oluor
evet cnm Elazıgdayım bende ama cok mahrum bır ılcesınde ve köyundeyım... ayda ya da 2 ayda bır merkeze gıdebılıoruz... sımdı bıde dogum yaklastı catı muayenesı vs dedıler ne zaman agda yaptırdsam dıye dusunorm bende
canım saolasın,dogum Allah nasıp ederse kasımda...
kızlar ya ben ilk defa ağda yapacaktım pazar günü.epilatör kullanıyorum normalde.bioder ağda aldım yeni çıkmış sanırım.üzerinde yazdığı gibi su dolu bir kabın içine ağdanın kapağı açık bir şekilde koydum ve ısıttım.ama beceremedim bir türlü ağda yapmayı :kedi: ağdayı bacağıma sürer sürmez donuyor bi tuhaf oluyor.neyse sürmeyi başarıp(tüylerin çıkış yönüne) üzerine bezini yapıştırdım tüylerin çıkış yönünün tersine bacağıma paralel olacak şekilde çektim hızlıca.ama 4-5 tüyümü ancak koparttı.yanlış yaptığım bi yer varsa aydınlatır mısınız beni :kedi: bir kaç defa daha denedim sonuç aynı.almadı yani.sonra annemi çağırdım ondada aynısı oldu.ağda da mıdır sizce sorun yoksa ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum.....
kızlar ya ben ilk defa ağda yapacaktım pazar günü.epilatör kullanıyorum normalde.bioder ağda aldım yeni çıkmış sanırım.üzerinde yazdığı gibi su dolu bir kabın içine ağdanın kapağı açık bir şekilde koydum ve ısıttım.ama beceremedim bir türlü ağda yapmayı :kedi: ağdayı bacağıma sürer sürmez donuyor bi tuhaf oluyor.neyse sürmeyi başarıp(tüylerin çıkış yönüne) üzerine bezini yapıştırdım tüylerin çıkış yönünün tersine bacağıma paralel olacak şekilde çektim hızlıca.ama 4-5 tüyümü ancak koparttı.yanlış yaptığım bi yer varsa aydınlatır mısınız beni :kedi: bir kaç defa daha denedim sonuç aynı.almadı yani.sonra annemi çağırdım ondada aynısı oldu.ağda da mıdır sizce sorun yoksa ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum.....