• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

valla ben aynanın karsısında alıyorum arka kısımlarını,zaten kendım gorebıldıgım kadar zorluyorum alıorum,göremedıklerımı ayna karsısında alıorum

Dünyada miilyarlarca kadın var ve hepsinin bu sorunu var.
Dünyada sayısını bilmediğim güzellik uzmanı ve dotorlar var
Ama şu kıl tüy sorununa çare bulucak bi adam yok !!!

Ağdanın acısına katlanamıyorumm : ((
Öyle üç beş sefer sonra alışırsın laflarına karnım tok

haklısın canım al bendende okadar

kızlar konunu hepsini okumadım malum kaç sayfa şimdi oku oku bitmez. bi arkadaşım hiç ağda yamıyorum ben doktor eldiveni kullanıyorum çokta güzel alıyor ve azaltıyor dedi. kullanan varmı özellikle bölgeyi eldivenle alıyormuş banada tavsiye etti siz ne dersiniz.

ben kullanmadım ama benımde kullanan arkadaslarım var... ama ınan onunla da al al bıtmez yanı daha cok zaman kaybı ve yorar... kıl dıbınden tutup cekınce fazla hıssetmıyorsun ama yıne de ugrasmaya degmez agda varken cnmm

ben kullanmadım ama benımde kullanan arkadaslarım var... ama ınan onunla da al al bıtmez yanı daha cok zaman kaybı ve yorar... kıl dıbınden tutup cekınce fazla hıssetmıyorsun ama yıne de ugrasmaya degmez agda varken cnmm

ya bilmediğim bir şehirdeyim kuaför bilmiyorum kimseyede güvenemem o yüzden kendim almak zorunda kalıyorum, ne yapcam bilmiyorum. çok zor valla. normalde kendim alırım ama bölgeyi alamıyorumki.

canım ben bılmedıgım bır sehırdeyım hatta sehır merkezıne 100 km uzaklıkta bır köydeyım esımın gorevınden dolayı... ayda bır sehıre gıdıyoruz ve gıttgımde gozumu kapadım gırdsım bır yere kas bıyık sorma bahanesıne ıyıcene göz gezdırdım hıjyenlıgıne baktım yaklasımına baktım derken yaptırdım ve her gıttgımde aynı yere yaptırıyorum... ıcıne sınmeyen bır yer gıbı geldıyse zorla alacak halı yok ya cnm cıkar gıdersın... ınan cok rahat oluor

canım ben bılmedıgım bır sehırdeyım hatta sehır merkezıne 100 km uzaklıkta bır köydeyım esımın gorevınden dolayı... ayda bır sehıre gıdıyoruz ve gıttgımde gozumu kapadım gırdsım bır yere kas bıyık sorma bahanesıne ıyıcene göz gezdırdım hıjyenlıgıne baktım yaklasımına baktım derken yaptırdım ve her gıttgımde aynı yere yaptırıyorum... ıcıne sınmeyen bır yer gıbı geldıyse zorla alacak halı yok ya cnm cıkar gıdersın... ınan cok rahat oluor

biliyorum canı çok rahat tabiki hem 20 dk bile sürmüyor ben kendi yaşadığım şehirdeyken hep kuaföre giderdim burda çarşıda gördüğüm bi kaç kuaföre gittim içime sinmedi ya insanlarını beğenmedim yada ortamı o yüzden yaptıramadım hatta bir iki kez permatikle aldım ağdadan sonra kötü oldu almam ama başka çarem yoktu. sende asker eşidin değilmi asker eşleri konusunda vardın yanlış hatırlamıyosam nerdesiniz.

evet cnm Elazıgdayım bende ama cok mahrum bır ılcesınde ve köyundeyım... ayda ya da 2 ayda bır merkeze gıdebılıoruz... sımdı bıde dogum yaklastı catı muayenesı vs dedıler ne zaman agda yaptırdsam dıye dusunorm bende

ağda ilk sefer de zor oluyo. kendin yapma korkuyosan bir bilene yaptır.. bi kere acı çekmek rahat etmek için yeterlii kesinlikle ;)

evet cnm Elazıgdayım bende ama cok mahrum bır ılcesınde ve köyundeyım... ayda ya da 2 ayda bır merkeze gıdebılıoruz... sımdı bıde dogum yaklastı catı muayenesı vs dedıler ne zaman agda yaptırdsam dıye dusunorm bende

allah yardımcımız olsun canım. hayırlısıyla doğum ne zaman.

Bende ağda yapıyorum. Tek derdim acısı. ama ağda yapmanın rahatlığı başka..

Bilgiler için teşekkürler :D

kizlar ben sesu agdadan memnunuù, tuylerim anca cikmaya basladim (8. ayin basinda aldim) ve ince ve yumusak cikiyr..

bende agdayi surup bez ile cekmekten uzseniyrm :-S

kızlar ya ben ilk defa ağda yapacaktım pazar günü.epilatör kullanıyorum normalde.bioder ağda aldım yeni çıkmış sanırım.üzerinde yazdığı gibi su dolu bir kabın içine ağdanın kapağı açık bir şekilde koydum ve ısıttım.ama beceremedim bir türlü ağda yapmayı :kedi: ağdayı bacağıma sürer sürmez donuyor bi tuhaf oluyor.neyse sürmeyi başarıp(tüylerin çıkış yönüne) üzerine bezini yapıştırdım tüylerin çıkış yönünün tersine bacağıma paralel olacak şekilde çektim hızlıca.ama 4-5 tüyümü ancak koparttı.yanlış yaptığım bi yer varsa aydınlatır mısınız beni :kedi: bir kaç defa daha denedim sonuç aynı.almadı yani.sonra annemi çağırdım ondada aynısı oldu.ağda da mıdır sizce sorun yoksa ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum.....

kızlar ya ben ilk defa ağda yapacaktım pazar günü.epilatör kullanıyorum normalde.bioder ağda aldım yeni çıkmış sanırım.üzerinde yazdığı gibi su dolu bir kabın içine ağdanın kapağı açık bir şekilde koydum ve ısıttım.ama beceremedim bir türlü ağda yapmayı :kedi: ağdayı bacağıma sürer sürmez donuyor bi tuhaf oluyor.neyse sürmeyi başarıp(tüylerin çıkış yönüne) üzerine bezini yapıştırdım tüylerin çıkış yönünün tersine bacağıma paralel olacak şekilde çektim hızlıca.ama 4-5 tüyümü ancak koparttı.yanlış yaptığım bi yer varsa aydınlatır mısınız beni :kedi: bir kaç defa daha denedim sonuç aynı.almadı yani.sonra annemi çağırdım ondada aynısı oldu.ağda da mıdır sizce sorun yoksa ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum.....

canım bu ağdayı bilmiyorum sorun ondadır yada değildir diyemicem ama ağdayı ılıtacaksın önce yani kabından çıkarabilcek kadar ılıması gerekiyor zorla çıkarmicaksın sürdüğün yere yavaşça sürme donar hemen sürüp üzerine bezi yapıştıracaksın bezi ypıştırdıktan sonra avucunla bastırarak iyice yapışmasını sağlamalısın yani kağıttan ağdayı göreceksin sonra hemen çekme biraz bekle çekmeden önce tekrar avucunla üzerinden geç sonra çek birden çek ama yavaşça çekersen almaz. umarım yardımcı olabilmişimdir. bu şekilde yaptığın zamanda almazsa ağdada sorun var demektir.

şirinecim sorun sende değil ağdada yada ağda bezinde.birde ılık suda bekletmiceksin kaynamış suda bekleticeksin ağdayı kapağını neden açtın anlamadım 1 damla bile su kaçırma içine kapağı kapalı olucak tamam mıa.s
bende kendim yapıyorum ve 1ay sefasını sürüyorummzemuszemus baktım su ılımaya başladı ağdamı yarım birakıyorum gidip yeniden ısıtıyorum.iyi ısıtılmış ağda sürer sürmez donmaz sen acele ediyorsun fazla beklemeden sürüyorsun öyle olmaz tatlımyerimseniben

ben bir ara sesu soguk agda almistim, ilk kullandigim zmn iyidi sonra uzun bir sure sonra ayni senin dedigin gibi oldu. agdayi isityrm, agda kendi kabinda iyi gzl civik bir kivamda ama paletle aldigim zmn ve bacagima surdugum zmn hemen soguyor hic yapismiyor ve dolayisiyla hic birsey almiyr..
bence agdan bozulmus, at gitsin derim yada geri iade et.

Back