• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

telefonlada kapıda ödeme oluyor canım set halinde al daha hesaplıya geliyor sir ağda setleri diye kategori var orda depilissima sir ağda seti xlarge ve depilissima sir ağda seti ekonomi var bu 2 set çok iyi ve avantajlı

bi tane nasıl deneyeceksinki makine olmadan kartuş ağda ısınmaz sıcak suda falan ısıtıp yapmaya çalışanlar var ama dağlıklı olmaz neden tam ısıtamazsın bu sefer sürerken canın acır 2 dk sonraa soğur yine canın acır ve tüyler gelmez yani makine şart walla ben emla flan kullanmıyorum bacak ve koltuk altı bölgesini depilssimanın kartuş ağda setlerinden adım onunla alıyorum 15 dk sürmüyor hiçde acımıyr 5 aydır sir ağda kullanıyorum yarı yarıya azalttı zaten en hassas yer olan bikinin bölgesi orası çok acıyordu orayıde bikini bölgesi için özel depilissimanın kalın pudralı titanyum tablet ağdası var depiliisma cezve set aldım onda eritiyorum spataula ile sürüyorum hemen kuruyor zaten bir elimle gerdirip diğeri ile çekiyorum biraz acıyor ama öle çok değil 3-4 aydır bu şekilde alıyorum tüylerim baya azaldı ve çok geç çıkıyor zaten

ben hiç kartuş yapmadım o yüzden bilmiyorum bi tane denenir zannettim ne bileyim neyse anlattığın kadar işe yarıyosa bi kere alıp deneyeceğim heralde ben hep normal ağda kullanıyodum şimdiye kadar kartuş daha mı etkili yoksa kullanım kolaylığı sebebiyle mi tercih ediyosun ?? bu depilissima nın normal ağdası da var heralde kartuşu beceremessem onu alayım iyice siteyi incelicem

sesu siri ağda ve kutusunda ben hiç problem yaşamadım pratik gayet

hanimlar bikini bölgesine agda yapilirmi ?

birde ben bacaklarimi epilasyon aletiyle aliyorum...

ilk basta hic sorun yoktu gayet pürüzsüzdü...

ama simdi hep siyah noktalar var ve kil dönemsi oluyor...

bunun sebebi ne olabilir?

agda yapsam bu sorun gidermi acaba?

yardim ederseniz cok sevinirim gercekten...

iki üç sirli ağda uygulamasından sonra tekrar düzelir aynı problem bendede vardı düzeldi şimdi

yani agdadan sonra yine epilasyon edebilirmiyim yoksa agdayi süreklimi yapmaliyim ?

canım şöyle tabi yaparsın ama sirli ağda hep daha pratiktir ama zamanla kazanırsın opratikliği elin alıştıkça epilatör kullandığın sürece kıl dönmesi olur

bikini bölgesinede yapabilirsin ama çok ince ve küçük sürmelisin daha kolay olur

acikcasi ben hic agda kullanmadim sadece biyiklarimi alirken söyle ince soguk agda yapiskanlari vardi onlari kullaniyordum sonra baktim daha koyu cikmaya basladi bu sefer biraktim iple almaya basladim

bikini bölgeside cok hassas oldugu icin neye basvurayim aklimi sasirdim eskiden jiletle aliyordum sonra epilatör denedim ama oda cok aci yapiyor ve hassas bögle oldugu icin olmadi simdide krem kullaniyorum ama oda fazla dayanmiyor bir kac gün sonra tekrar cikiyor

sirli agda dediginizi her yerde bulabilirmiyim ?

tüh ya yani epilatör kullandikca kil dönmesi olacak bende =/

bu depilissimanın konserve ağdasından aldığım zaman onu ille de konserve ısıtıcında mı ısıtmam gerekiyo evdeki kaplardan birinde ısıtmak tehlikeli mi olur konserveyi

acikcasi ben hic agda kullanmadim sadece biyiklarimi alirken söyle ince soguk agda yapiskanlari vardi onlari kullaniyordum sonra baktim daha koyu cikmaya basladi bu sefer biraktim iple almaya basladim

bikini bölgeside cok hassas oldugu icin neye basvurayim aklimi sasirdim eskiden jiletle aliyordum sonra epilatör denedim ama oda cok aci yapiyor ve hassas bögle oldugu icin olmadi simdide krem kullaniyorum ama oda fazla dayanmiyor bir kac gün sonra tekrar cikiyor

bıkını bolgesı en ıyısı agda cozumu yıllardır hılet yapıodummm ama bısenedır agdaya basladım

ben bıyıklarada sirli ağdadan yapıyorum kalınlaştırmıyo içinde şeker yok balmumu var büyük marketlerde diş macunu gibi şeyler olur ya o reyonlara bak mutlka vardır

Back