• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

cok uzadıysa kes canım fazlada kısaltma :) Daha kolay alırsın,bıde uzayınca kucuklerde uzamıs oluyor tertemız oluyor alınınca

tamam canım tsk ederımm uclarını kesıcem cunku bazen agda almıo elle cekıorum elımı agdayla yapıstırıorum oyle cekıomm

evet kes cunku agda yapildigi zmn agda cilde yapismali ki tuy'u ve tuy ile gelen pislikleri daha iyi alir. makine ile yapildigi zmn sadece tuyu aliyr, hic gzl gorunum olmuyor (benim gorusum)

ben kendim beceremiyorum oyüzden kuaförde yaptırıyorum. yaptırdığım yerde sabittir ünv iken bi defa gidimm dedim de bin pişman oldummm.. ayyy ağda yapmasını bildiğni sanan kuaförlerr sizi sinir oluyorum...

ben kendim beceremiyorum oyüzden kuaförde yaptırıyorum. yaptırdığım yerde sabittir ünv iken bi defa gidimm dedim de bin pişman oldummm.. ayyy ağda yapmasını bildiğni sanan kuaförlerr sizi sinir oluyorum...

ayy ben guvenemem kuaforelere hele hijyen konusunda. ya birde ozel isimi kendim yaparim niye baskasina yaptirayimki.. ben baskasinin pisligini temizlemek istemem mesela.

en zorlandıgım bolge asagı bolge bıde evde bırı varken yapamıorum uc aydır evde yalnız kalamadım malum cok uzadı sımdı nasıl alcam dıorum kara kara

canım kısatlat makasla birde nenden yalnız kalamdın ki byagı uaztmışsın kıs koku da yapıyor bende öle yapmıştım kısalt her yönden iyi olur

arkadaslar bi sorum olucak sizlere....ben koltuk altimi veetin ilik agdasiyla aliyorum ama agda olmasina ragmen hemn 1haftada uzuyor bunun sebebi nedir ama sunu söylemem lazim daha 8defadir agdayla aliyorum daha önce epilatörle aliyodum bu yüzden olabilirmi? bacaklarimida 2hafta önce bi ablama aldirdim sir agda ile ama diz kismim ve bacaklarmin dis kisma gene ayni hemen cikmaya basliyor bide öyle tek uclari falan degil uzuyor. ben anlamiyrm sadece 1hafta pürüzsüz oluyor....of niye böyle....

o kadar kısa süre olmamlı niye ki en az 3-4 hafta pürüzsüz olur bende
iyice uzamasını beklemediğin içindir küçükler arkadan çıkıyodur
ağdada sevmediğim tek taraf almak için hepsinin uzamasını beklemek
ama sir ağdalar küçükleri bile alıyo benim hepsinin çıkması 2 ayı buluyo kışın sorun olmuyo
yazın ayda bir yapıyorum küçükleri falan alıyo

kızlar mrb,bende epilatörl kullanıyorum,ama artık ağda ya geçmek istiyorum ,ne tavsiye edersinizz

o kadar kısa süre olmamlı niye ki en az 3-4 hafta pürüzsüz olur bende
iyice uzamasını beklemediğin içindir küçükler arkadan çıkıyodur
ağdada sevmediğim tek taraf almak için hepsinin uzamasını beklemek
ama sir ağdalar küçükleri bile alıyo benim hepsinin çıkması 2 ayı buluyo kışın sorun olmuyo
yazın ayda bir yapıyorum küçükleri falan alıyo

ilgin icin sagol bilmiyorum ya biri akil versin bakalim baska yorum yapan olucakmi.....; 4hafta bekledm öyle yaptim ciksinlar iyice diye öyle cok asirida cikmiyo tüyüm ama dizimdekiler ve bacagimin dis kismindakiler hemen cikiyor diger taraflar cikmasa bile 4hfatada onlar igrenc görünüyo agda yapiyorum iste. fazla beklemekte istemiyrm beklesemde beklemesemde dizimdekiler o kadar demekki daha fazlasi yokki ciksin yani sonra aliyorum ama 1hafta pürüzsüz bilmiyrm ya of

ilgin icin sagol bilmiyorum ya biri akil versin bakalim baska yorum yapan olucakmi.....; 4hafta bekledm öyle yaptim ciksinlar iyice diye öyle cok asirida cikmiyo tüyüm ama dizimdekiler ve bacagimin dis kismindakiler hemen cikiyor diger taraflar cikmasa bile 4hfatada onlar igrenc görünüyo agda yapiyorum iste. fazla beklemekte istemiyrm beklesemde beklemesemde dizimdekiler o kadar demekki daha fazlasi yokki ciksin yani sonra aliyorum ama 1hafta pürüzsüz bilmiyrm ya of

en iyisi tüy dökücü krem

tüy dökücü kremınde etkısı uzun surelı degıl kı agda gıbı... jıletın bıraz daha uzun ömürlüsü sadece... sıkıstıgımız durumlarda kurtarıcı :)

canım kıl köklerın kuvvetlıolabılır mı? Arkadasımın kuvvetlı oldugu ıcın haftasına cıkıyor tüyleri hep... bırde tavsıyem sekersız sir gada kullan... zamnla azaltıyor ve ınceltıyor tuylerı... özellıkle depilissima nın sir agdası...

tüy dökücü kremınde etkısı uzun surelı degıl kı agda gıbı... jıletın bıraz daha uzun ömürlüsü sadece... sıkıstıgımız durumlarda kurtarıcı :)

canım kıl köklerın kuvvetlıolabılır mı? Arkadasımın kuvvetlı oldugu ıcın haftasına cıkıyor tüyleri hep... bırde tavsıyem sekersız sir gada kullan... zamnla azaltıyor ve ınceltıyor tuylerı... özellıkle depilissima nın sir agdası...

hmmm benimkisi sesunun, yokya tüy dökücü iyi degil o kökten cözüm degil ki. bilmiyorum kuvvetlidir belkide....

kızlar mrb,bende epilatörl kullanıyorum,ama artık ağda ya geçmek istiyorum ,ne tavsiye edersinizz

canım kartuş agdayla kol altın ve bacalarını rahtça alablirsin kavanoz agda ilede genital bölgeyi alırsın epilatör batık yapıyor

aynen bende durutene katılıyorum bacaklar ve kaltuk altı için sir ağda ideal benim 15 dk sürüyor hepsi depilissima azulen kartuşlar çok iyi bikini bölgesi için ise depilissima cezve set kullanıyorum nerden bulacam diyen arkadaşlara bakimli ol mak . co m diye bir site var ben ordan aldım herşey var orda nasıl yapıldığını anlatan videolarda var.

bende roll on almıştım ilk defa ağda yaptım kendime ve bin pişmanım. ilk çekişte almadı bikaç kez ypınca da koltuk altlarım ra aoldu hala da duruyor yaralar. bacaklarım mosmor oldu. ısıtıcısı yok ben de o nasıl biliyorum ben kaynar suda bekletmiştim iyi ısınıyo sanırım çok zor sürülüyor.

Dünyada miilyarlarca kadın var ve hepsinin bu sorunu var.
Dünyada sayısını bilmediğim güzellik uzmanı ve dotorlar var
Ama şu kıl tüy sorununa çare bulucak bi adam yok !!!

Ağdanın acısına katlanamıyorumm : ((
Öyle üç beş sefer sonra alışırsın laflarına karnım tok

kızlar bacaklarınız arkasındaki tüyleri nasıl alıyorsunuz
offfff tek dert ettğim orası iki kişiyle ağda oluyorda tek başıma alamıyorum

Back