cok uzadıysa kes canım fazlada kısaltma :) Daha kolay alırsın,bıde uzayınca kucuklerde uzamıs oluyor tertemız oluyor alınınca
tamam canım tsk ederımm uclarını kesıcem cunku bazen agda almıo elle cekıorum elımı agdayla yapıstırıorum oyle cekıomm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok uzadıysa kes canım fazlada kısaltma :) Daha kolay alırsın,bıde uzayınca kucuklerde uzamıs oluyor tertemız oluyor alınınca
ben kendim beceremiyorum oyüzden kuaförde yaptırıyorum. yaptırdığım yerde sabittir ünv iken bi defa gidimm dedim de bin pişman oldummm.. ayyy ağda yapmasını bildiğni sanan kuaförlerr sizi sinir oluyorum...
en zorlandıgım bolge asagı bolge bıde evde bırı varken yapamıorum uc aydır evde yalnız kalamadım malum cok uzadı sımdı nasıl alcam dıorum kara kara
o kadar kısa süre olmamlı niye ki en az 3-4 hafta pürüzsüz olur bende
iyice uzamasını beklemediğin içindir küçükler arkadan çıkıyodur
ağdada sevmediğim tek taraf almak için hepsinin uzamasını beklemek
ama sir ağdalar küçükleri bile alıyo benim hepsinin çıkması 2 ayı buluyo kışın sorun olmuyo
yazın ayda bir yapıyorum küçükleri falan alıyo
ilgin icin sagol bilmiyorum ya biri akil versin bakalim baska yorum yapan olucakmi.....; 4hafta bekledm öyle yaptim ciksinlar iyice diye öyle cok asirida cikmiyo tüyüm ama dizimdekiler ve bacagimin dis kismindakiler hemen cikiyor diger taraflar cikmasa bile 4hfatada onlar igrenc görünüyo agda yapiyorum iste. fazla beklemekte istemiyrm beklesemde beklemesemde dizimdekiler o kadar demekki daha fazlasi yokki ciksin yani sonra aliyorum ama 1hafta pürüzsüz bilmiyrm ya of
tüy dökücü kremınde etkısı uzun surelı degıl kı agda gıbı... jıletın bıraz daha uzun ömürlüsü sadece... sıkıstıgımız durumlarda kurtarıcı :)
canım kıl köklerın kuvvetlıolabılır mı? Arkadasımın kuvvetlı oldugu ıcın haftasına cıkıyor tüyleri hep... bırde tavsıyem sekersız sir gada kullan... zamnla azaltıyor ve ınceltıyor tuylerı... özellıkle depilissima nın sir agdası...
kızlar mrb,bende epilatörl kullanıyorum,ama artık ağda ya geçmek istiyorum ,ne tavsiye edersinizz