aldığın kalitede önemli bence ben kulladım natürel sir ağda bandı tanaçanın şiddetle öneririm üstelik şuanda indirimliymiş
Kızlarrr konserve ağda denemek istiyorum..Cildim de hassas acilen marka önerebilir misiniz bana?Teşekkür ettim şimdiden a.s.
benım arkadasım öyle canım...kuaföre gıtmıstık kas aldırmak ıcın kuaför kız iple alırken pıt pıt ses cıkıyordu valla o kadar köklü ki kılları kuaför kız sasırdı... onunda haftasına cıkıyor... sana tavsıyem herkese aynı etkıyı eder mı bılmem ama canım belkı de sende kullanıyorsundur ama yeşil sekersız ıtalyan sir agdasını tavsıye ederım canım,yanı kullanıdıgın agda sekerlı olmasın... seker kıl köklerını besledıgı ıcın daha gur ckarıyormus cnm...
pek bunun ıçın hangı marka öneryorsunuz sesu vıvax vıvet falan var hangısı yoksa bı ıtalyan sır ağdası nasıl alabılırım nerde buluurm?? çok soru sordum kusura bakma...:)
kesınlıkle depilissima...pek bunun ıçın hangı marka öneryorsunuz sesu vıvax vıvet falan var hangısı yoksa bı ıtalyan sır ağdası nasıl alabılırım nerde buluurm?? çok soru sordum kusura bakma...:)
canım vivet sesu falan hiç düşünme çok dandik markalar aldığına pişman olursun sir ağdada en iyi marka depilissima çok kalitelidir ağdacılar güzellik salonlarıda bu markayı kullanıyor marketlere bakallara düşmüyor profesyonel olduğu için bacakalr için depiissimaa sir ağda setleri var çok iyi ben 6 aydır kullanıyorum çok pratik ve çok iyi içerisinda ısıtma makinesi lartuşları bezi çantası herşeyi var bikini bölgesi içinde kartuşlarla çok zor oluyor ve can acıtıyor o bölge için depilissimanın titanyum pusralı ağdası çok iyi ama onun içinde ayrı konserve ısıtma makinesi alman lazım bunların hepsini ben bakimli ol mak . c o m diye bir siteden aldım.
yaa bayılma artık.emla kremi al.yazık ya
ya bu emla nasıl bişey çok merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?