Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Kızlarrr konserve ağda denemek istiyorum..Cildim de hassas acilen marka önerebilir misiniz bana?Teşekkür ettim şimdiden a.s.

canım hassas cildler için depilissima kalın pudralı titanyum ağda var çok iyi heryerde bulamayabilirsin bakımlı olmak diye bir sitede hepsi var birde site pratik videolar diye bir bölüm var nasıl uygulanacağı ağdaları ve özelliklerini anlatıyor bana çok faydalı oldu bilgilendim

2 hafta once agda makinası aldım, keske dha once alsaymısım. Cok memnunum,cok buyuk bir kolaylık saglıyor.:lepi:

kızlar bende bacaklarımı ilk defa ağdayla aldım geçen sesunun turuncu olanından.. ama daha önce makineyle aldığımdanmıdır nedir deriden çıkmamamış bissürü nokta gibi kıl kaldı bacağımda..kısalarıda almadı..burdaki yorumları okuyunca sir ağda denemeye karar verdim..büyük marketlerde bulabilirm heralde demi?? bide özel sıvıyla çıkıyo falan demişsiniz bu sıvıda oluyomu yanında??? artık pürüzsüzzz bi bacak istiyorum en ince kılları bile alsın sürekli kabak lifiyle kuru keseliyorum batıklar için..tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar

Son düzenleme:
canım marketlerde sesu ve vivet markası satılır bu markalarıda hiç tavsiye etmem fiyat olarak ucuzdur ama çok kötü ağdalar sir ağda kullanacaksan DEPİLİSSİMA markasından şaşma bu marka sir ağdada en iyi markadır ağdacılar güzellik salonlarıda bunu kullanır. Fakat marketlerde bulamazsın ya internettten alacaksın yada büyük kuaför malzemeleri satan toptancılarda vardır. Hazır set halinde çantada olanalrı var içinde makinesi kartuşu ağda bezi ağda yağı hepsi var ben bakimli ol mak diye bir siteden almıştım orayı bir incele bir çok çeşit var ince kılların çıkmaması batık olmasıda ağdanın kalitesiz olduğundan kaynaklanıyor.

kızlar bacaklarımı ılık ağdayla kendim alıyorum fakat 1 haftaya kalmıyor tekrar çıkıyor. kıl köklerim çok kuvvetli sanırım ağdayla alırkende kökten alınmıyor kopuyor o yüzdende 1 haftaya kalmaz tekrar çıkıyor. bnm gibi olan varmı çözüm lütfen
ayrıca kuaföre aldırdığımdada aynı oluyor.kaşlarım da öyle çok kuvvetli kökleri...
ohaoldumsmile

benım arkadasım öyle canım...kuaföre gıtmıstık kas aldırmak ıcın kuaför kız iple alırken pıt pıt ses cıkıyordu valla o kadar köklü ki kılları kuaför kız sasırdı... onunda haftasına cıkıyor... sana tavsıyem herkese aynı etkıyı eder mı bılmem ama canım belkı de sende kullanıyorsundur ama yeşil sekersız ıtalyan sir agdasını tavsıye ederım canım,yanı kullanıdıgın agda sekerlı olmasın... seker kıl köklerını besledıgı ıcın daha gur ckarıyormus cnm...

pek bunun ıçın hangı marka öneryorsunuz sesu vıvax vıvet falan var hangısı yoksa bı ıtalyan sır ağdası nasıl alabılırım nerde buluurm?? çok soru sordum kusura bakma...:)

pek bunun ıçın hangı marka öneryorsunuz sesu vıvax vıvet falan var hangısı yoksa bı ıtalyan sır ağdası nasıl alabılırım nerde buluurm?? çok soru sordum kusura bakma...:)

canım vivet sesu falan hiç düşünme çok dandik markalar aldığına pişman olursun sir ağdada en iyi marka depilissima çok kalitelidir ağdacılar güzellik salonlarıda bu markayı kullanıyor marketlere bakallara düşmüyor profesyonel olduğu için bacakalr için depiissimaa sir ağda setleri var çok iyi ben 6 aydır kullanıyorum çok pratik ve çok iyi içerisinda ısıtma makinesi lartuşları bezi çantası herşeyi var bikini bölgesi içinde kartuşlarla çok zor oluyor ve can acıtıyor o bölge için depilissimanın titanyum pusralı ağdası çok iyi ama onun içinde ayrı konserve ısıtma makinesi alman lazım bunların hepsini ben bakimli ol mak . c o m diye bir siteden aldım.

kesınlıkle depilissima...

aynen cnm katılıyorum... bız doguya tayın olduk ve olmadan once kuaförum bana saolsun bu ağdalardan verdı oralarda belkı ılk etapta bulamazsın dıye... cok memnunum...

ikinizede teşekkür ederim ben zaten vivetin takımını aldım ama kartuş bitmişti yeni alcamda saolun bişi daha sonra peki kıllarınızda azalma yada incelme var mı ohaoldumsmile

Ay kızlar bugün vivetin sir agdasını yaptım genital bölgeme ya zaten hava sıcak mahfolum ya bıktım artık yapış yapış oldum tam cekemedim zorladım off mafoldumben
psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…