Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bir kaç kez jilet vurdum beter oldu ağda yapıyorumda kartuşlu olanları çok sevdim.Kartuşu makinenin içine koyuyorsunuz o elektrik bağlantısıyla ısınıyor hiç eliniz batmıyorda bende ne kadar yaparsam yapayım batıklara çözüm bulamadım.Birde koltuk altına yaptığımda beze hiç gelmiyor acaba neden kaynaklı olabilir.Ağdanın tek kötü tarafı kısa tüyleri alamıyor ya da ben yapamıyorum
Acaba bu herkeste aynı mı ?
bnde bu kısa tüylerden şkayetçym ya of mutlaka kalıo 3,4 tane heh pamuk oldum dcem olmuo bide koltuk altın belki terliodur o yüzden glmiodur bndede oldu çektim zor kalktı zateneyvahedigeldismile
Bende bir kaç kez jilet vurdum beter oldu ağda yapıyorumda kartuşlu olanları çok sevdim.Kartuşu makinenin içine koyuyorsunuz o elektrik bağlantısıyla ısınıyor hiç eliniz batmıyorda bende ne kadar yaparsam yapayım batıklara çözüm bulamadım.Birde koltuk altına yaptığımda beze hiç gelmiyor acaba neden kaynaklı olabilir.Ağdanın tek kötü tarafı kısa tüyleri alamıyor ya da ben yapamıyorum
Acaba bu herkeste aynı mı ?
kısalar kalıyor evet koltukaltında,ben onları cımbızla halledıyorum tertemız oluyor :)
Ben de bikini bölgesi için güzellik merkezine gidiyorum üçtür.Ama kullandığı sir biraz adi sanırım tüyler çıkarken müthiş kaşındırıyor ve çok yumuşak çıkmıyor.İlk gittiğim yer İzmirdeydi.Bayan epilasyonu bitirdikten sonra çıkanlar çok yumuşak çıkmıştı.Sonra Balıkesir'e taşınınca başka biyere gitmek zorunda kaldım.Burdaki bayan tablet ağdadan kullanıyor ama çok kötü çıkartıyor.Bu yüzden ben de depisissima alıp kendim denicem.Buarada emla kremden bahseden arkadaşlar ben de kullanıyorum ama gittiğim güzellik merkezindeki bayan kızdı.Emla acıya hiç etki etmiyormuş yüzeysel etki ediyormuş,kılların çekilirkenki acısını yine hissedersiniz dedi.Üstelik emla kullanarak ağdanın yapılmasını zorlaştırıyormuşuz. Tam yapışmıyormuş çok ağda harcanıyormuş!Ben katılmıyorum tabi...bana göre acıyı baya hafifletiyor.Balıkesir'de gittiğim yer pudra kullanmıyor ama İzmir'deki bayan kullanıyordu arkadaşlar ve gerçekten özellikle benim gibi terleyenler için sıcaklarda büyük rahatlık.Daha rahat epilasyonunuzu tamamlayabilirsiniz bu şekilde.Aksi halde sıcaklarda zor oluyor.
Bende burdaki gibi kartuşlu ısıtıcıdan aldım Se-su markaymış üzerinde hemen ısıtır yazıyor ama ben 3-4 saat kadar bekliyorum zaten o moda girene kadar da ideal oluyorda.Bununla sürüyorum ağda bezi ile yapıştırıyorum ama nedense gelmiyor.Canım acımasın diyede hafiften çekmiyorum ama yinede yapışmıyor çoğu o yapışkanlıkla elle çekiyorum artık mecburen.Acaba bu ağdanın kalitesinden ya da ısıtılış şeklinden ağda bezinden dolayı farklılık gösterir mi?
Sesunun sirli ılık ağdasını bacak ve koltukaltımda kullanıyordum güzellik merkezine gitmeden önce bende.Ama memnun değilim çok çabuk çıkartıp tüyleri besliyor.Yine de jiletten kat kat iyi tabi.Müzdarip olduğunuz konu ağdanın kalitesindendir muhakkak.Isı konusu da önemli.Sesuları makinası olmadan sabit ısıda tutmak zor.Çok akışkan ve ince sürmeli.