• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

teşekkürler cevap için. anladım...

peki ılık ağda aldım ben . ılık ağda iyimi, yoksa öbür çeşidimi?

Rica ederim..sesu ılık ağda turuncu renk ise bahsettiğin ben onu kullanıyordum bir zamanlar ama çok çabuk donduğu için rahat kullanamıyordum ve tatlı ağda olduğu için tüyleri beslediğini öğrendim.Sana sir ağdayı öneririm.Ilık ağdadan tek farkı ılıkağdayı yaptıktan sonra yapışkanlığı suyla temizleyebiliyorsun ama sir ağda nın özel bir sıvısı var ancak onla gidiyor o yapışkanlık.ılık ağdayı almışsın dene bakalım ondna sonrada sir ağdayı denersin hangisini beğenirsen ona devam edersin.

hava sıcakken de sorun oluıyor bunun için ne yapıyorsunuz kızlar ? :çok üzgünüm:

ağda illetinden kurtuldum ne o öyle her ay alabilmek için uzamasını bekle birde benim çok tatlıdır nasıl canım acıyordu yapamıyordum bile
sıcakta desen yapılmıyo terli terli valla bana işkence gibi geliyodu ağda eyvahedigeldismile ta ki epilasyona başlayana kadar boshayallersmile şimdi çok rahat valla hep tertemiz çıksa bile dikkat çekmiyor valla çok rahatım zemuszemus
bi bacaklarım var onlarıda haftada bir epilatörle alıyorum

Rica ederim..sesu ılık ağda turuncu renk ise bahsettiğin ben onu kullanıyordum bir zamanlar ama çok çabuk donduğu için rahat kullanamıyordum ve tatlı ağda olduğu için tüyleri beslediğini öğrendim.Sana sir ağdayı öneririm.Ilık ağdadan tek farkı ılıkağdayı yaptıktan sonra yapışkanlığı suyla temizleyebiliyorsun ama sir ağda nın özel bir sıvısı var ancak onla gidiyor o yapışkanlık.ılık ağdayı almışsın dene bakalım ondna sonrada sir ağdayı denersin hangisini beğenirsen ona devam edersin.

teşekkürler cevap için...
ılık ağdayı kullanayım, bitince sir ağda alırım.

epilasyon aletim var ama canım çok acıyor dayanamıyorum. bakalım ılık ağdaya dayanabilecekmiyim.

bir kaç sene sonra ucuzlarsa eğer upl lazer yaptıracağım.

teşekkürler cevap için...
ılık ağdayı kullanayım, bitince sir ağda alırım.

epilasyon aletim var ama canım çok acıyor dayanamıyorum. bakalım ılık ağdaya dayanabilecekmiyim.

bir kaç sene sonra ucuzlarsa eğer upl lazer yaptıracağım.

Rica ederim :) Epilasyon cidden çok acıtıyor ve kıl dönmesine neden oluyor.Epilasyon sanki 10 tane cımbızın bir araya gelip tüylerini alması gibi :) ağdada acı bir anlık ouyo en azından :)

Kızlarr sir ağda yapabilmek için tüyler ne kadar kısalıkta yada uzunlukta neyse işte olması gerekiyor?Sanırım çok kısa tüyleri almıyor değil mi?Acemiyim de bende denemek istiyorum artık umarım becerebilirim guclubacismile

mrb kızlar a.s.
ben ilk baslar epilasyonla alıyordum oda bacaklarımda iz yaptı nedense gecmedi bi turlu..mecburen agdaya gecıs yaptım ve sir agdayı ilk defa aldım şu rolonlu olanlaradan yagınıbezını herbıseysını aldımda tek gereken bi cesaret.
gecen güzellik salonuna gıdip aldırdım (bütün 2bacak :15 tl) mecburen ama artıkkendım yapmak istiyorum..
sir ağdanın belli bir yontemı varmı acaba?? bide onun yagı olmazsa cıkmaz dıyorlar en çokta bu ozellıgi yuzunden cesaret edemedımm :((

Sir ağda yapabilmek için tüylerin ne çok uzun ne de çok kısa olması gerek. çok kısa olduğunda almaz..çok uzun olduğunda da acıtır alırken.

Sir ağda yeni başladıysanız dikkatlice yapmanızı öneririm çünkü sir ağda bir yere damladığı zaman çıkması zor oluyor o yüzden yere bir şey serin ve öyle yapın.Sir ağda özel sıvısı ile çıkıyor ancak o zorunlu ama öyle bir şey var diyede gözünüz korkmasın.Sir ağda en iyisi çünkü.Sir ağdanın yöntemi basit aslında ağdanın akışkan olması çok önemli ...ne kadar çok donarsa sürmeniz o kadar zorlaşır.o yüzden akışkan olması önemli ve sürerken çok kalın tabaka halinde sürmeyin ..akışkan olup olmadığınıda ordan anlarsınız zaten yani eğer kalın olarak sürülüyorsa o zaman yeterince akışkan değil demektir...ama ince bir şekilde sürülüyorsa o zaman kıvamında demektir.ve rahatça uygulamnız için bir spatula almanızı öneririm.

arkadslar bn makineyle alıyorum ve aldıktan sonra bacagımdaki kızartı hiç gecmiyoo çok çirkin görünühyoo acaba makineden dolayımı agda yapsam aynı olur mu:S

küçük çocuğum var anca zaman buldum ağdaya.

bugün ağda yaptım kendime fıstık gibi oldum...

bir bacağıma ılık ağda yaptım ama çok zahmetli yahu...

gittim BİM den hazır ağda bandı aldım, diğer yerlerimi onla yaptım daha pratik ağda yapmış oldum.

ben artık hazır ağda bandı kullanacağım , hem daha ucuz ve zahmetsiz...

bakalım ne kadar zamanda çıkacak tüylerim...

birşey paylaşmak istiyorum.

ben internette ağda nasıl yapılır videosu izledim.

kadın bacağına krem sürdü, sonra pudraladı, sonra ağda yaptı.
bende el kremi sürdüm, bebek pudrası döktüm, sonra ağda yaptım. bacağımda kızarıklık olmadı ve hiç canım yanmadı diyebilirim.

sizde bir deneyin derim..

5 TL fiyatı. markası blenior

içinde 36 sir ağda var.

20 tanesi vücut
8 i yüz için,
8 i koltuk altı
4 tane temizleme mendili var.

birşey paylaşmak istiyorum.

ben internette ağda nasıl yapılır videosu izledim.

kadın bacağına krem sürdü, sonra pudraladı, sonra ağda yaptı.
bende el kremi sürdüm, bebek pudrası döktüm, sonra ağda yaptım. bacağımda kızarıklık olmadı ve hiç canım yanmadı diyebilirim.

sizde bir deneyin derim..

evet pudra çok işe yarıyor. ağdacılar da yazın terlemeden dolayı kullanıyorlar. iyi ki hatırlattın unutmuşum ben bunu :1rolleyes:

Back