Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

ikinizede teşekkür ederim ben zaten vivetin takımını aldım ama kartuş bitmişti yeni alcamda saolun bişi daha sonra peki kıllarınızda azalma yada incelme var mı ohaoldumsmile
tabı ki... tuylerım ınceldı ve daha seyrek... duzenlı olarak aldıgım ıcın belkıde...
ya bu emla nasıl bişey çok merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar

emla krem anestezık bır krem canım... kutu ıcerısınde 5 tup var ufak... %5 oranında... bır tup ya da 2 tup yetıyor genıtal bölge ıcın... yuzeye suruyorsun kremı ve strec fılmle sarıyorsun hava almaması lazım,1 bucuk saate yakın bekletıyorsun sonrasında uyustugunu anlarsın zaten kontrol edersın belkı 1 saate uyusur bellı olmaz... ondan sonra kalan yaglı yerlerı yanı kremlı yerlerı sılerek hafıf pudralıyordum ben cunku hava almadıgından terleyebılıor ve agdanı surup yapıyorsun... yalnız cok oyalanmamak lazım cunku sabaha kadar etkılı deıl :)) bırde artık butun eczaneler satmıyor...

Arkadaşlar bende sir agda kullanıyorum makina yerine cezveye su koyup öyle ısıtıyordum ama cok zor oluyor hemen katılaşıyor . Dün vivetin setini gördüm 40 tl uygun geldi .ama 240ml agda konserveli ben makine uygun oldugu için almak istiyorum . vivet bitince depilissima yogun pudralı kullanmak istiyorum onun 800 gr lık kavonozu aldıgım makineye uyar mı?

yoksa direk vivol 800 ml lik makine mi alsam _?

canım olmaz depilissimanın 800 gr konserve sir ağdası o almayı düşündüğün vivete sadece vivetin konserveleri olur ki vivet bence çok kötü bir marka ben 5-6 aydır depilissima sir ağda kullanıyorum gerçekten çok iyi direk bence depilisisma al depilissimanın konserve makineleri biraz pahallı makineyi vivol alabilirsin ağdayıda depilissima viveti alıp sir ağdadan soğuyan çok arkadaşım oldu şimdi ne adar depilissima iyi desemde cesaret edemiyolar.

kızlar bısey sorcam bazı durumlardan dolayı ıkı aydır gentıltal agda yapamadım epey uzadı sımdı nasıl yapcam dıorum uzun olunca daha acır makaslamı kısaltayımm yoksa baska bıseymı ne onerırsınız

ya bende sir agdaya gecmek istiyorum camsakızı cok zor oluyor hep yarıda bırakıyorum
söylediginiz siteye baktım ama bisürü cesit var akannehir
ilk defa kullanacagım için önerebilceginiz varmı acaba hani şunla baslasan daha kolay olur falan gibilerden a.s.

canım depilissimanın sir ağda seti ekonomiyi öneririm sana kartuş ağdalar bacak koltuk altı bölgelerinde çok iyi bikini bölgesini kartuşla almak çok zor ben birde depilisismanın cezve setini aldım spatula ile sürüyorum ağda kuruyor elle çekiyorum çok pratik oluyor.

ben sadece bikini bölgesi için istiyorum canım koltuk altım cok şükür yok denecek kadar az cımbızla hallediyorum
derdim bikini bölgesi :bbo:

3-4 aydır kuaföre gidiyordum sir ağda için bacaklarım...
süper rahat birşey.tatilden gelince fırsatım olmadı yapamadımda jilet vurdum her yerime.
sonra tabi dik dik çıkınca kıllar bu defada kuaförüm kızar diye korkudan gidemedim.
akşam 2 kartuş ağda aldım pudralı.
vantilatörü de yanıma aştım.
çaydanlıkta su gibi eriyene kadar ısıtıp ısıtıp çok güzel bir şekilde yaptım.
alt bacaklar süper oldu gerçekten.büyük büyük sürdüm kuaför gibi.
üst bacaklarında hiç bir yerinde zorlanmadım.
ama iç yan bölgeye gelince yani tam bikini bölgesinin o etli kısımları ağda nedense orda kaldı .
iki bacağımdada .
şimdi görseniz ciğer gibi.
neden anlamdım.

canım kendine eziyet etrme bence 20-25 liraya bir kartuş ısıtıcı makine alsana kartuşlar ısınınca çok sıcak oluyor elle tutamazsın bir havluyla tutup sürmen lazım düzgün süremezsin biraz soğudumu cildini tahriş eder. morartırsın sonra depilissimanın sir ağda setleri var al onlardan bitane tertemiz al tüylerini.

Ben bikini bölgeme ameliyat eldiveni kullanıyorm yaklaşık 5 aydır felan cok memnunum tabi ağda daha pratik ama ben beceremiyorum orda yapışıp kaliyo sonra yıkamak da bi sorun onu :)

sıvılığında sorun yoktu ama sanırım ter falan sadece o bölgem yapışıp kaldı.
demek üst bölgeye kesin kuaförden vazgeçilmeyecekmiş...

Çok merak ediyorum teknoloji her şeyin çaresini buldu ama ağrısız acısız ağdanın çözümünü bulamadı !!!
Emla demeyin asla, gittim eczaneden bi umutla aldım akşam denedim iki kutu sürdüm,ufak küçük iki tane tüp sürdüm vajinal bölgeme yaklaşık 1 saat bekledim, banamısın demedi, hayatımda ilk kez ağda yaptım ama bi de bana sorun dehşet acı vericiydi.
Tıraş bıçağından kurtulmak çok istiyorum ama çaresi yoookkkk...

ben kesinlikle kuafore gıtmenı tavsıye edrim ayda bı gıdıyorum 1 saat suruyo rahat rahat 1 ay dolaşıyorum hem kendın yapsan yok yapılşıyo yok morarıyo bı turlu olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…