Ay kızlar bugün vivetin sir agdasını yaptım genital bölgeme ya zaten hava sıcak mahfolum ya bıktım artık yapış yapış oldum tam cekemedim zorladım off mafoldumben
psikolojim bozuldu
36 sir ağda bandı toplamı 20 vücut 8yüz 8 koltuk vebikini 4 temizleme mendili fiyatı 5tl0key !g,g.:)
tabı ki... tuylerım ınceldı ve daha seyrek... duzenlı olarak aldıgım ıcın belkıde...ikinizede teşekkür ederimben zaten vivetin takımını aldım ama kartuş bitmişti yeni alcamda saolun bişi daha sonra peki kıllarınızda azalma yada incelme var mı ohaoldumsmile
ya bu emla nasıl bişey çok merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar
makasla kes cnm ama cook kökunden deıll... sonrasında alınır bırsey olmaz
canım vivet sesu falan hiç düşünme çok dandik markalar aldığına pişman olursun sir ağdada en iyi marka depilissima çok kalitelidir ağdacılar güzellik salonlarıda bu markayı kullanıyor marketlere bakallara düşmüyor profesyonel olduğu için bacakalr için depiissimaa sir ağda setleri var çok iyi ben 6 aydır kullanıyorum çok pratik ve çok iyi içerisinda ısıtma makinesi lartuşları bezi çantası herşeyi var bikini bölgesi içinde kartuşlarla çok zor oluyor ve can acıtıyor o bölge için depilissimanın titanyum pusralı ağdası çok iyi ama onun içinde ayrı konserve ısıtma makinesi alman lazım bunların hepsini ben bakimli ol mak . c o m diye bir siteden aldım.
canım depilissimanın sir ağda seti ekonomiyi öneririm sana kartuş ağdalar bacak koltuk altı bölgelerinde çok iyi bikini bölgesini kartuşla almak çok zor ben birde depilisismanın cezve setini aldım spatula ile sürüyorum ağda kuruyor elle çekiyorum çok pratik oluyor.
canım kendine eziyet etrme bence 20-25 liraya bir kartuş ısıtıcı makine alsana kartuşlar ısınınca çok sıcak oluyor elle tutamazsın bir havluyla tutup sürmen lazım düzgün süremezsin biraz soğudumu cildini tahriş eder. morartırsın sonra depilissimanın sir ağda setleri var al onlardan bitane tertemiz al tüylerini.
Ben bikini bölgeme ameliyat eldiveni kullanıyorm yaklaşık 5 aydır felan cok memnunum tabi ağda daha pratik ama ben beceremiyorum orda yapışıp kaliyo sonra yıkamak da bi sorun onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?