• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

selamlar bende sesu ılık ağda var
ya arkadaşlar ablalar
ben beceremiyorum galiba bu işi gercekten.gecen de ust bacagıma yaptım.cekemedim dogru heralde mosmor oldu.biraz oncede dizimin altıan yaptım kızardı.(aama sir yapınca böyle olmuyor)
ılık ağdanın normal camsakızından farkı ne?bilsem öyle alırdım.
birde bu agda kağıtları bitince.genel olarak mesaj yazanlar bez kullanıyormus.nasıl bez bildigimiz bez yani:D?:D hehe.
benim icin sorun olmuyor sirci,ağda yapmak,yada makine ile almak.sadece yazın karnımda ki kıllar biraz zorluk cıkarıyor bana (kistlerden kaynaklı) (tabi birde boynumun altında ki ler)
ama birazda buyuzden denizi yazı hic secmiyorum.ya bi bikini giyiyorum zannediyorum ki herkes bana bakıyor.kendime guvenemiyorum ya.(halbuki herkes guzel bir fizigimin oldugunu soyluyor)

ben sir ağda kullanıyorum ama sesu ılık ağdada kulnmıştım. gerçi bunlar klasik şeyler ama tüylerin çıkıç yönünde sürüp tek seferde ters yönde çekiceksin. aynı bölgeye tekrar tekrar yapmamaya çalış. bi de üst bacak gibi daha yumuşak bölgelerde çekmeden önceo bölgeyi diğer elinle ger.

ben sir ağda kullanıyorum ama sesu ılık ağdada kulnmıştım. gerçi bunlar klasik şeyler ama tüylerin çıkıç yönünde sürüp tek seferde ters yönde çekiceksin. aynı bölgeye tekrar tekrar yapmamaya çalış. bi de üst bacak gibi daha yumuşak bölgelerde çekmeden önceo bölgeyi diğer elinle ger.

coook tesekkur ederim evet belki fazla suruyorumdur ondan zaman gectikce alısacagım.

kızlar en iyisi ağda bn 15 yaşımdan beri sir ağda yaptırıyorum evde kendm alamyrm ama ağdacıda sesim çıkmıo çok alıştım ilk çıkmaya basladgnda jiletle alıodum çok pişmanım 5 yıldr ağda yaptırıorum hala sert ve siyah çıkıo ilerde çok pişman olursunz en temizi ağda ;)

kızlaaaar

dıyosunuz ya hanı temız hıjyenık bı kuafore aldır dıye

bundan kasıt ne ki temız ve hıjyenık oldugunu nası anlıcazkı??

sonucta agda degılmı yapıstır cek hıjyen nası olcakbilmiyorumkismile

selam kızlar şu kartuş sir ağda ısıtıcılardan aldım yanında iki tane kartuş geldi. birde 100 metre ağda bezi sipariş verdim bulunsun evde diye kaydirigubbakcemile3 Ağda bezi yanında gelmişti fakat o anca kollarıma yetti kaydirigubbakcemile3 gerçekten çok rahat hele bacaklar ve kollar gibi düz yerlerde. Sürüyorum çekiyorum acımıyorda. Ama gel gör ki bikini bölgesinde işe yaramadı.
Daha önceden tüy dökücü krem ve jilet kullanıyordum. Canıma tak etti. Geçenlerde forumu okurken eldiven yöntemiyle ve birazda hazır ağda bantlarıyla aldım. Tabiki sadece üst tarafııııııııııııı......
Yeni aldığım kartuş ağda setiyle ise almaya kalktığımda bikini bölgesindeki bir bölgeyi yırttım. şimdi geçene kadar kalan alt tarafı alamayacağım. çünkü baya bi açılmış orası. :kedi: geçince oraya özel spatulayla sürülen teneke ağdalardan almayı düşünüyorum. Umarım biran önce geçer :(

canım bende ilk kartuşla denedim bikini bölgesini çok zor oluyor alınmıyor bende konserve ağda makinesi aldım birde bu depilissima azulen tablet kalıp ağdalar var onu ısıtıyorum spatula ile sürüyprum hemen donuyor zaten bir elimle gerdiriyorum diğerinle çekiyorum en sonda sir ağda yağını sürüyorum çok rahat oluyor internetten ssatın almıştım bu ürünleri bende

kızlar ben sir ağda yapıyorumm..Acısıyla ilgili bi sıkıntım yok,alıştım artık.Yalnız kısayken alınmıyor,almam gerekiyor kafayı yiycem yaaaaa.....

kartuş ağdayla almaya başladım artık bacaklarımı daha önce makineyle alıyordum o bölgeyi eldivenle alıyordum ama bacaklarımı kartuş sistemle kendim alıyorum benim aldığım ağda depilissima ile aynı kalitede ama daha ucuz kuaför toptancısı tanıyorum o aynısı ben bundan kullanıyorum dedi 6 liralık zeytinyağı özlü ağdalar da var onlar batık yapmıyor hem onlarıda deneyeceğim ama sürekli kullanmak lazımmış. genital böyle için de ben onu kullanıyorum ama aşağı kısımlar çok hassas olduğu için çok yanma oluyor sanırım en iyisi eldiven... okadar da uzatmıyorum ama üstler kesinlikle makine ve ağdayla alıyorum bacaklar da kartuş ağdayla alıyorum ben bir de sürmekte zorlananlar önce beze sürsün sonra istediği bölgeye yapıştırsın derim kızlarrrr

kızlar ben sir ağda yapıyorumm..Acısıyla ilgili bi sıkıntım yok,alıştım artık.Yalnız kısayken alınmıyor,almam gerekiyor kafayı yiycem yaaaaa.....

ben kalan yerleri makineyle alıyorum kabasını ağdayla daha sonra derinlemesine makineyle öyle yapınca hiç uzamasını beklemiyorum daha iyi oluyor ama kol altlarına kesinlikle ağda önermiyorum benimkini inanılmaz tahriş etmişti sadece makine kullanıyorum ve bölgeyi yaymadan kullanıyorum makineyi de kızlarrr iyi bir epilasyon aleti de gerçekten çok işe yarar :)))

ilk defa ılık ağda kullanıcam. ağda bezide aldım.

ne kadar uzaması lazım. az uzasa ağda yapsam olmazmı?

Canım tüylerin ne kadar uzun olursa o kadar acılı olur çünkü tüyler uzun olunca birbirine karışıyor ve ağdayı sürüncede karışıyor ve temiz alamıyorsun. o yüzden ne çok kısa ne de çok uzunken al.

kızlar şimdii kuaförden geldmm. bacaklarım süper oldu :)) ilk kez kuaförde aldırdım.. iki kız çalıştılar tam 10 dakika sürdü.. ne kısa ne uzundu o yüzden çok acımadı..ilk acıyı hissediyorsunuz ama öle dayanılmıcak bi acı değil.. biraz kızarıklar oldu sadece öle morarma fln yok..
Kuaförün kartuşları vivetti çok rahat çalıştılar hiç dönmemezlik fln olmadı ve agdanın kalınlıgıda idealdi..
Dipnot: kuaförüm en az bi saat duş alma dedi.çünkü gözenekler şuan açık dha hızlı kıl çıkar dediii.
şuan çok rahatım ve çok mutluymmm :))

hep kuaförde aldırıyorum paket bölgesını :) bacaklarımı kendım yıne halledıyorum evde ama hamişlikten dolaı orayı aldırıyorum kuaföre... en fazla yarım saat suruyor... agdayı cekerken bır yanma olıyor ama anında gecıyor...anlık acılar sadece :)))

Ağdanın çok acıtmadığını düşünüyorum çünkü 5. sınıftan beri ağda yapıyorum ( tüylerim biraz erken çıkmaya başlamıştı :dance: )
Hem bence ağda en iyisi kırmıyor bir kere tüyleri ve en geç çıkaran da ağda jilet tüy dökücüyle felan alınca hem çabuk çıkarıyor hemde sert

teşekkürler cevap için. anladım...

peki ılık ağda aldım ben . ılık ağda iyimi, yoksa öbür çeşidimi?

Son düzenleme:
Back