herkese merhaba..ben sitede yeniyim. çok hoşuma gitti site.bir isteğim olucak sizlerden daha önce hiç yapmadım ağda. ne önerirsiniz bana pek fazla bilgimde yok.özellikle bikini bölgem için düşünüyorum.en ince ayrıınıtısıyla beni aydınlatabilicek birisi var mı..ilgili bi başlığa bakındım ama bulamadım.en ince ayrıntıısına kadar öğrenmek istiyorum.hangisi en acısızıdır,nası uygulanır.acıyı en aza indirmek için neler yapılır gibisinden...?şimdiden teşekkür ettim ..
ne kadar hızlı çekersen o kadar az acıyor. dik değil mümkün olduğunca yatay çekmeye çalış. sür derin nefes al yapıştır çek sonra nefesi verr :sm_cool: :dance: her türlü acıyor canım
tamam da benim sorum acı değil acımıyo çok:lepi: ama bez hepsini çekmedi ağdanın bi sürü kalıntısı olduşakkıdı
merhabalar
carsamba gunu bıkını bolgeme sır agda yaptırdım kı ılk yaptırısım ve ılk defa yaptırdıgım bır yerde degıl
fakat yaptırdıktan sonra yanma boyutunu sıze anlatamam kırmızı bıber surmussun gıbı ve rengı patlıcan rengı gıbı oldu sabaha kadar öldum acıdan oturamadım yatamadım mahvoldum buzlar bepanthenler banamısın demedı ertsı gun yanması hafıfledı fakat bıcak yarası gıbı acıyodu ve rengı halen aynıydı bugunde acısı cok hafıf fakat rengı bıldıgınız gıbı degıl cok kotu ve derıde tuhaf ne oldu anlamadım 3 gundur cekıyorum burnumdan geldı hala bepanthen suruyorum fakat bu renk olayı canımı sıkmaya basladı boyle bısı yasıyan oldumu ?
hiç böyle bişeyle karşılaşmadım yapan kişinin hatası olabilir mi... yada sir markası falan bu kadar yanması tuhaf..
Valla gaza getirdiniz beni de :jeyyar: Ben neredeysen 10 senedir jiletten başka birşey kullanmadım.Öyle köklülerki şuan.Ağdayla nasıl alınır bilmem ama bu akşam denicem.Emla krem almıştım ama cesaret edememiştim.Bu akşam sürüp az az küçük bezlerle denicem bakalım.15-20 tane bikerede alsam kardır.İşim uzun sürecek ama şu kökleri inceltene kadar uuraşıcam napiim.
benim sorunumda aynıydı. ağaç gibi olmuştu kökleri. ilk almamda çok kanadı. şimdi üstler makine altlar jilet devam ediyorum. ağdaya cesaret edemiyorum.
arkadaşım denedikten sonra ne olduğunu yazar mısın?
sesunun sirli ağdasını kullanıyordum arkadaşım vivetin sir ağdasını tavsiye etti kuafördekilerden azaltıyor diye bnde yeni aldım yaptım çok güzel hiç tüy kalmıyor ama ellerim yapış yapış oldu çok gıcık oldum yaa yağıyla zorla çıkardım ben mi beceriksizim senağlamasenağlama
ben bacaklarımı aldım fakat şimdi çıkmaya başladı tüylerim fakat kalın çıkıyo gibi bell bi şekilde oysaki inceydi çok şaşırdım oldkça bu konuda moralim bozuk.napıcam bilmiyorum sanırım yanlış yapıyorum ama ben kendi gittim yerle alılerken kaç yıl baktım aynen öyle aldım o şekilde ama kalın çıkmaya başladı(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?