bacak içinse neysede bikiin bölgesi için gidecekseniz cokk günahtır size yapan kişinin sizinle ilgili özel konudan evde bahsettigini düşünsenize cokkk kötüüüüüüüüyaa tatlım utanılacak bişey yok.. git ve yaptır sonra bana dua ediceksinn sonra daha önce niye gitmedim diyeceksin
ben cidden ağda özürlü bi insanım =) bi türlü ince sürmeyi beceremiyorum, kalın olunca almıyo.. ağda bantları da düzgün alamıyo ve çok acıtıyo bana göre.. roll-on sirleri denedim onu da elime yüzüme bulaştırdım roll-on dondu kaldı dönmüyo =) en sonunda pes edip epilatör almıştım, philips satinelle ice.. hani şu buz haznesi olandan.. tamam acıyı gerçekten azaltıyo ama batık yapıyo sürekli :çok üzgünüm: sonra da ööle pürüzsüz olmuyo ağda gibi..
o yüzden ondan da vazgeçip bugün yine ağda almaya gittim. yanımda bi arkadaşım vardı çam sakızı ağdayı önerdi bana.. o senelerdir ööle yapıyomuş. beceremem falan dedim ama azmettim yaptım =)) ve şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki hayatımda yaptığım eeeen acısız ağdaydı.. ve 2milyona aylık epilasyonumu yapmış oldum yani şaka gibi =))
yalnız o kadar pratik bişi değil, yani ağda bantlarının kolaylığı yok.. uğraşıyosun biraz kıvamı tuttur falan derken ama o acısız pürüzlüğe değer yani üşenmem uğraşırım 2saat =)
ama küçüüük bi sorunum var şimdi=))) bu çamsakızı ağda yumoş yumoş tüylü halıdan nası çıkarannem görmeden onu yok etmem lazımsırnaşık şey
bana günah nedenini söyler misin.şaşırdım kaldım sen günah değince.bu bayanların doğasında olan ve aldırılması zorunlu olan bişey.ayıbı günahı mı olur bunun yahu.?valla ben bazen hamama gidiyorum.orda bi ağda fiyatına alıyolar arkadaşlar.hiç uğraşmayın.bikini bölgesi 9 ytl,bacak 6 ytl,kol altı 5 ytl.valla hiç utanıp sıkılmayın.ben evde yapınca da çamsakızıyla yapıyorum.bikini bölgemi.ama bacaklarımı makine ile alıyorum.bana 3 saate mal oluyo.ama hamama gidersem topu topu 15 dakikada hallediyolar seni.bacak içinse neysede bikiin bölgesi için gidecekseniz cokk günahtır size yapan kişinin sizinle ilgili özel konudan evde bahsettigini düşünsenize cokkk kötüüüüüüüü
ben yaptırmam sahsım için konusuyorumm yaptıranlarada sasıyorum :1shok:
evet aslında bende çam sakızı kullanıyorum hemde çok güzel alıyor pürüzsüz oluyor hemde zamanla kökleride inceldi ağdayla alarak bide halıdan nasıl çıkar demişsin kaynar su dök 2 dk ya bile kalmadan kendiliğinden çıkar elinle ıkar ama bi kere bana da öyle olmuştu:roflol::roflol::roflol:ben cidden ağda özürlü bi insanım =) bi türlü ince sürmeyi beceremiyorum, kalın olunca almıyo.. ağda bantları da düzgün alamıyo ve çok acıtıyo bana göre.. roll-on sirleri denedim onu da elime yüzüme bulaştırdım roll-on dondu kaldı dönmüyo =) en sonunda pes edip epilatör almıştım, philips satinelle ice.. hani şu buz haznesi olandan.. tamam acıyı gerçekten azaltıyo ama batık yapıyo sürekli :çok üzgünüm: sonra da ööle pürüzsüz olmuyo ağda gibi..
o yüzden ondan da vazgeçip bugün yine ağda almaya gittim. yanımda bi arkadaşım vardı çam sakızı ağdayı önerdi bana.. o senelerdir ööle yapıyomuş. beceremem falan dedim ama azmettim yaptım =)) ve şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki hayatımda yaptığım eeeen acısız ağdaydı.. ve 2milyona aylık epilasyonumu yapmış oldum yani şaka gibi =))
yalnız o kadar pratik bişi değil, yani ağda bantlarının kolaylığı yok.. uğraşıyosun biraz kıvamı tuttur falan derken ama o acısız pürüzlüğe değer yani üşenmem uğraşırım 2saat =)
ama küçüüük bi sorunum var şimdi=))) bu çamsakızı ağda yumoş yumoş tüylü halıdan nası çıkarannem görmeden onu yok etmem lazımsırnaşık şey
ağda yapan arkadaşlara bir sorum var ben de ağda yapıyorum koltuk altı bacak bikini bölgesi ama bi sorunum var biraz açık olucak ama çaresizim bikini bölgesinde dudak dediğimiz yerler varya oraya bir türlü ağda yapamadım onun dışında her yere yapıorum ama orayı jiletle yapıorum orası nasıl alınır yaa lütfen yardım edin acıya katlanayım dedim yapıştırdım çektim ama almadı çektiğim acıyla kaldım yardım edin lütfen[/QUOT
Ağdayı küçük küçük sürerek alabilirsin.O zaman daha az yanıyo insanın canı.Bide emla kremi dene,faydası oluyor..
saol arkadaşımda ağdayla falan uğraşamadım en kuvvetlisi sir. komple sürdüm siri bezleri yapıştırıp çektim tanımlanamaz müthiş bir acı ama tamamını temizledim bundan sonra daha rahat olur herhalde die düşünüyorum...
ben de aynı şekilde komple sürdüm sir ağdayı ama çıkaramadım ya kabus gibiydi resmen-tatlicadiarzu- bunun bi püf noktası mı var acaba:sm_confused:
kızlar sir ağdayı evde kendiniz rahatlıkla yapabiliyormusunuz? ben soğuk ağda kullanıyorum ama bana arkadaşlarım sir ağda daha iyi oluyor dedi. kuaförde sir ağda yapıyorlar ve bende kuaföre gitmek istemiyorum açıkcası. büyük marketlerde gördüm sir ağda ve ağda bandları satılıyormuş aca bende alsam evde kendim denesem yapabilirmiyim? bide ben soğuk ağdaya alışkınım kolayca sürüyon çekiyon ama abartılı bi azalma durumu olmuyor. Sir ağdayı ısıtmak mı lazım nasıl kullanılır onuda bilmiyorum. Aranızda evde sir ağda kullanan varsa yardımcı olabilirmi en azından beni bilgilendirirseniz bu konuda çok sevinicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?