- 29 Ağustos 2007
- 748
- 1
- 641
kimse bişi demicek mi
Sonunda emlayı denedim fakat benim beceriksizliğim midir nedir anlayamadım heryerimi morarttım bir de ağdayı sürerken çok yanıyor yanii ağda ılık bile olsa yakıyor.Ama yine de tavsiye ederim gerçekten acı hissetmiyorsun.
peki kremi sürdükten ne kadar sonra ağda yapıyosun cnm? Kremliyken ağdanın yapılması zor olur die düşünüyorumda...
ya ben dün ilk defa ağda yaptım daha önce epilatör kullanıyodum ama hepsini almadı ya ağda nasıl olcak mutlaka kalanlar oluyo :uhm:
bende öyle düşünüyordum bacağıma ilk defa ağda yaptım tamamen tüm bacağımı daha önce deniyodum ve vazgeçiyodum olmuyodu. ılık ağda kullanıyorum ben el ağdasıyla yapamadım açıkcası hem kalanlar oluyo hemde çok vakit alıyo. sesu ılık ağda kullanıyorum önce ısıtıyorum eriyo bacağıma ince bi tabaka halinde sürüyorum geniş alana sürüyorum ağda bezleri bana küçük geliyo başka bez kullanıyorum çok hızlı bi şekilde çekiyorum hiç kalmıyo çok pürüzsüz oluyo ve geç çıkıyo epilatörden çok daha iyi şimdiye kadar ılık ağdayı denemediğim için makina kullandığım için o kadar pişmanım ki...
bende öyle düşünüyordum bacağıma ilk defa ağda yaptım tamamen tüm bacağımı daha önce deniyodum ve vazgeçiyodum olmuyodu. ılık ağda kullanıyorum ben el ağdasıyla yapamadım açıkcası hem kalanlar oluyo hemde çok vakit alıyo. sesu ılık ağda kullanıyorum önce ısıtıyorum eriyo bacağıma ince bi tabaka halinde sürüyorum geniş alana sürüyorum ağda bezleri bana küçük geliyo başka bez kullanıyorum çok hızlı bi şekilde çekiyorum hiç kalmıyo çok pürüzsüz oluyo ve geç çıkıyo epilatörden çok daha iyi şimdiye kadar ılık ağdayı denemediğim için makina kullandığım için o kadar pişmanım ki...
bende ilk ısıtmadan denedim canım hiç bişey almıyo çok önemli bi ayrıntı hatta denedim tüyleri almıyo diye dolabın bi köşesine attım aylarca kullanmadım sonra kuzenim nasıl yaptığını söyle o zaman öğrendim bak bide öyle dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?