• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

kafam allak bullak oldu....
genital böylgeyi bu zaman kadar jiletle aldım,aceleyle alınca yayıldı giitti tabi,sertleşti falan işte..
evde kendim almayı deneyim dedim.sir ağda aldım her yerime yapıştırdım beceremedim,sesunun ağdasını aldım bir iki çekmeden sonra canımın acısından bıraktım..
emla krem alayım dedim onun hakkında da bunları duyunca vazgeçtim...
kuaför yolu görüünüyor bana sanırım...ama utanıyorummm....üffff

cnm utanılacak hiç bir şey yok emin ol, hem şöyle düşün senin kendi bakımın için iyi bir şey yapıyorsun, hemde o işi yapan kadın gün içinde kaç kere aynı şeylerle karşılaşıyor.

bence bir arkadaşınla falan git rahatlamış olursun. o temizliği görünce de keşke daha önce başlasaymışım diyeceksin

utana sıkıla gittim bugün ama oraya gidince orta mı beğenmedim,koltuk altımı aldırıp çıktım..eczaneden emla aldım o psikolojiyle..onu deniycem bide evde..umarım beceririm şimdi

bugün randevu aldm haftaya ağdaya gidicem..utanıyorum ama tertemiz olmk stiorm..jilet temzlik hissi vermio maalesef...

Arkadaslar ankara da bildiginiz,
onerebileceginiz temiz,iyi bir kuaför varmı
genital bölge agdasi için?acısiz yapacak :tomato:ilk
defa yaptiricam

adett oncesine yakinken sanki biraz hassas oluo azcuk daha acio gibi belki kisien kisiye degisir canim

adet öncesi agda yapıldııgnda kıllar daha çabuk uzuyor bence adetten sonra agda yada epilasyon yapılmalı daha geç çıkıyor..... hemde daha acısız oluyor....

cnm tarabyadaki kuaföerrler erkeklere ağda yapıyo hatta bnm gttm kuaför unutulmazdakı adaama yapıyoo:)ismi mimoza kuaför çok kaliteli ve temiz bi yer
ohaoldumsmile

soğuk adğdanın hangi markası bnde kuafrde yaptırıom sirle alıyor ama kçkler hiç alnmıyo hep kalıo bnde soguk agdaya gecmek istiyorum tmmen pürüzsüz yapıomu en kçk tyleri bile alıyo mu bide gercekten 1 ay suruo mu pürüzsüzlüğü sır agda hmn 1 haftada ckarıyoo bn veeti dmk istiyorum hc dndn mı nedersin bnce sakn sir agdaya dnme derim bn sana

sgk adanın hangisin denedn niye memnun kalmadn ya bnde dnicmm neden beyenmednn acabaa

senağlama kızlar merhaba yeni üyeyim ben yardıma ihtiyacım var acilen

ya genital bölge temizlenirken bu kızlık zarına bişey olur mu acaba :(

bide bu genital bölge temizleyici jeller cıkmıs yeni onlardan kullansam diye düşünüyorum
acaba bişey olr mu , çk mutsuzm yakında evlenicem ve ben napıcm düğün alısverişi bilmem ne hiç iri gözümü korkutmuyorda bu durum beni çok yoruyor !! senağlama

senağlama kızlar merhaba yeni üyeyim ben yardıma ihtiyacım var acilen

ya genital bölge temizlenirken bu kızlık zarına bişey olur mu acaba :(

bide bu genital bölge temizleyici jeller cıkmıs yeni onlardan kullansam diye düşünüyorum
acaba bişey olr mu , çk mutsuzm yakında evlenicem ve ben napıcm düğün alısverişi bilmem ne hiç iri gözümü korkutmuyorda bu durum beni çok yoruyor !! senağlama

hayatim ne alakasi var genital bolge temizligiyle kizlik zarinin,?
aklin mantigin aliyor mu allah askina, kizlik zari nerededir diye dusundun arastirdin mi hic?
kizlik zari, vajinanin yaklasik 1,5-3 cm icerisinde yer alan bir dokudur.
Ve vajinadan iceri parmak, penis ya da nesne girmedigi taktirde bozulmaz merak etme sen.
dugun alisverisiyle sordugun soru ne alaka anlamadim bu arada... yani gozunu korkutan sey nedir?

hayatim ne alakasi var genital bolge temizligiyle kizlik zarinin,?
aklin mantigin aliyor mu allah askina, kizlik zari nerededir diye dusundun arastirdin mi hic?
kizlik zari, vajinanin yaklasik 1,5-3 cm icerisinde yer alan bir dokudur.
Ve vajinadan iceri parmak, penis ya da nesne girmedigi taktirde bozulmaz merak etme sen.
dugun alisverisiyle sordugun soru ne alaka anlamadim bu arada... yani gozunu korkutan sey nedir?

teşekkür ederim cevap için şöyle bi açıklama getireyim
düğün alışverişi hazırlıklar vs.. insanı strese sokan seyler bu konu beni hepsinden saha çok stresse sokuyor demek istedim iç genital bölgeden bahsetmiştim ben

Arkadaslar Ankara'da varmı bildiginiz temiz
agdaci? Yardımcı olursanız sevinirim.çok
korkuyorum ama artık cesaretlenip yaptırmam
lazım,birde sır ağda mı iyi?

ayyy aylardır düşünüyorum yaptırsammı diye ama takk dedi artıkınnn
jiletle almaktan koltuk altlarım karardı beee
gittim bugün aldırdım bacak kol koltuk altı öfff kaymak gibi oldu:))) amaaaa iş orya gelince korktumm kalktım ama gidicem haftaiçii ama müthiş korkuyorum:(

Benim tavsiyem,

ağda yapılıcak zeminde,batıklar ve noktalar varsa ağda öncesi yapılması gerekenler,

*peeling

*kese

*vücut fırçası kullanmak,(banyoda)

bunlar ölü deriyi atmayı ve kılın cilt yüzeyine çıkmasını sağlar,
ağda yapılıcak yüzeye acıyı hafifletmek ve terlemesini önlemek için pudra sürün,acısınıda hafifletmeye yardımcı olucaktır,ağda sonrasıda kızarıklığı alır,

artık tek kullanımlık kağıt bezler mevcut,
küçük ağdalar suyun içinde ısıtılırken içine su kaçmamasına dikkat edin,ağdayı çürütür,
minik tek kartuşluk ve tek konserve ağda ısıtıcılarınızdan evinize almanızı tavsiye ederim,ısıtmada çok rahatlık,özellikle sir ağda için mükemmel

uygulamaağdanızı iyice ısıtıp,spatula yardımıyla pudraladığınız cildinize, ince bir tabaka şeklinde sürün,şayet bacaksa tümüne birden sürün,kağıt bantı yapıştırıp,bir elinizle gerdirip tek seferde çekin,kılın çıkış yönüne dikkat edin,

sir ağda yaparken kesinlikle pudralı tavsiye ederim,normal sir ağdayı bir sefer sürüp çekebiliyorsunuz ikinciyi asla denemeyin morarır,
pudralı yüz için olanlar vücut içinde uygun ve ideal,uygulama sonrası mutlaka yağıyla vücudunuzu silin,
ağda yapılan bölgeyi sürtünmeye maruz bırakmayın ,yüzünüzü elinizle silmeyin,açık olan gözeneklerden mikrop kapabilir sivilcelenmeye sebebiyet verirsiniz,
ağda öncesi ve sonrası kullanmak için kozmetikçilerde jel sabunlar var onlardan temin edin,antiseptik özellikte mikrop kırıcı etkisi var,hafif serinlikte verir

ayrıca cildiniz ağda yapma döneminize kadar kurumaması için,arada nemlendirici sürün

yorumlarınıza bir güzellik uzmanı olarak tamamen katılıyorum
sevgiler

Back