• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

insan kendini hafiflemiş hissediyor ya:):)ben bacaklarımıda aldım sanki üşüdü gibi geldi ablam dediki kıllar post gibiydi heralde sıcak tutuyordu alınca üşüdün alma ozaman dedi bidahakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yha belki tuhaf olcak ama bende ilk defa denicem genital bölge için ağda yaptırmayı ama merak ediyorum yapılırken hiç akıntı falan olmuyo mu:kedi::utangac:

yha belki tuhaf olcak ama bende ilk defa denicem genital bölge için ağda yaptırmayı ama merak ediyorum yapılırken hiç akıntı falan olmuyo mu:kedi::utangac:

ben yaparken olmuyor..eğer senin akıntı problemin varsa önce bi doktora görün derim..öle sürekli akıntı olmaz

insan kendini hafiflemiş hissediyor ya:):)ben bacaklarımıda aldım sanki üşüdü gibi geldi ablam dediki kıllar post gibiydi heralde sıcak tutuyordu alınca üşüdün alma ozaman dedi bidahakaydirigubbakcemile3

heheh dogrudur canim benimde olurr

hmmm tşk.ederim yok uyarılmak falan o yüzden demedim ama merak ettim evet sanırım bi doktora görünmek gerekecek;)

Ben şuana kadar bacaklarımı hep jiletle aldım fakat nokta nokta oldu hep bacaklarım..Sizce bundan sonra bacaklarımı neyle alayım kızlar ne tavsiye edersiniz?

sesu ılık ağda deneyen vr mı kızlar?? belze yapılıyormuş... ben ağdaya başladım da.. çam sakızı ile genelini aldım bacaklarımın ama şimdi diğer kısımlar çıktı yarım milim diyim fakat almam gerek.. ılık ağda onları da alır diyorum ne dersiniz ona göre yarın alıcam????

bende yarın kartuş ağda siparişi vercm bakalım bacaklarımda denicem..bide tüy azaltıcıda allcam azalsın artık yavv:)

Ben şuana kadar bacaklarımı hep jiletle aldım fakat nokta nokta oldu hep bacaklarım..Sizce bundan sonra bacaklarımı neyle alayım kızlar ne tavsiye edersiniz?

keşke almasaydın baştan jiletle cnm ama olan olmuş. bence bundan sonra sir ağdayla al, batıklar yani o siyahlıklar gider. hem de inceltir ve azaltır olumunekankayizsmile

sonunda kartuş setim ve azaltıcı losyonum geeldi ama özel günüm dayısıyla 1 hafta sonra başlıcam sürmeye:)

keşke almasaydın baştan jiletle cnm ama olan olmuş. bence bundan sonra sir ağdayla al, batıklar yani o siyahlıklar gider. hem de inceltir ve azaltır olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim canım artık jiletle almamam lazım hakılısın. :/
Peki hangi ağdayı almamı önerirsiniz.Ben hiç anlamam ağda yapmaktan hiç bilmiyorum :/

Son düzenleme:
Canım çok sağol ama malesef okadar verecek param yok :/
Sesu ılık ağda turuncu kapta olan nasıl acaba?Onun yanında ağda bezi veriliyor mu?Ayrıca ısıtmam mı gerekiyor ağda yapmadan önce? :/

Back