Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

of of ne güzel sen gitmiş kurtulmuşssun ben senin gibiyim aynı aslında korkmuyorum ama çekiniyorum ben ya hep jiletle aldığım için çoğaldı nasıl açıcam ya ondan düşünüyorum yoksa korkum yok benim 7 ay sonra düğünüm var şimdiden başlamak istiyorum :kedi::kedi::kedi:

ya kızlar alt tarafı nasıl yapıyorsunuz genital bölgenizin??
üstlerini yaptm alt taraf kaldı yapamıorm çekemiorm çekince ağdanın yarısı malum yerde kalıo yaa offf bi yardım edn(((

cnm emin ol hiç ama hiç acımıyyo hatta şöyle diyeyim üst taraftan daha az azıyo eğil önce bir yanına yapıştır hepsini aynı anda çek bak nasıl tertemiz oluyo sadece sinek ısırığı emin olabilirsin tatlım :lepi:

ya kızlar alt tarafı nasıl yapıyorsunuz genital bölgenizin??
üstlerini yaptm alt taraf kaldı yapamıorm çekemiorm çekince ağdanın yarısı malum yerde kalıo yaa offf bi yardım edn(((

ben artık yapa yapa alıştım cnm
eğiliyorum önce sağ tarafa yapıştırıp iyice bastırıyorum sonra en alttan olmak üzere sertçe çekiyorum eğer tüylerim uzunsa takılır gelmez tüylerini makasla kısalt önce gene gelmezse çektiğin yeri geri yapıştır gelmeyen yerin üstüne tekrar çek bak nasıl işe yarayacak ben beş dakikada bitiriyorum artık kaymak gibi oluyo vallahi hihoyyyt

cnm emin o lağdadan rahatı yok bir alış sonra istesen de jilet süremeyeceksin rahata alışınca tatlım emin ol :dance:

Son gıttgım kuaförde krem agdaydı sanırım cunku hıc öle agda görmedım,dedıgın gıbı krem gıbı suruluyor spatulayla ve krem renkte...

krem ağdayı ilk kez duydum
acı durumu nasıldı peki ozesbus
bi de markasını öğrenebilr miyim :)

Sen hangi agdayLa aLiyorsun Camsakizimi yoksa siragdaLanmii ?

bi denimm ama bazen yapi$tiriom cekerken hepsi geLmiyo yaa öLe oLup cok acirsaa :ecrin_bebek:
ön tarafLari koLayda aLta dogru hic denemdim cok acir diye cesaret edemiorum kaydirigubbakcemile2

ayni sorun bendede oluo en azindan iki cekiste hepsi temizlense ama kalanlar oluoo ozellikle alt ic kisimlarda onlar niye gelmio uzunda anlamiorum bende agdaya parmagimi sokup oyle cekiorum o daha acitio haliyle bezle cektigimizde gelmis olsalar daha cabuk ve daha az acili biter

belki de alışık olmadığınızdandır kızlar
valla ben yapıştırıyorum ilk çekişte tertemiz :lepi:
biraz da alşmaya bağlı
deneyin bir
ben de çok korkuyodum
bi denedim
iyi ki de denemişim
baktım oluyo hep aynı devam

belkide canim benim ucuncu yapisim olcak bu sever ama ic kisimlari tam alamiorum uzunda alincak gibi ben bezle gelmio bende elimi agdaya batirip tek tek cekio zor oluo oylede

KıZZLarr Bugün AgdayLa a$aa böLegeyi denedim ama maLesef a$aLara indikce cok acimaya ba$Ladi daha yapi$tirmaya cesaret edemedim :umursamaz: ama doktor eLdivenLeriyLe devam ettim öyLe hic acimiyoo tavsiye ederim üst böLgeyi agdayLa aLin alta dogru eger cesaret edemiyorsaniz benim gibi doktor eLdiveniyLe aLin tertemiz oLuyo Kuaföre gidemeyenLer icin bence büyük koLayLik hemm agda gibi oraya burayada yapi$miyor opuyorumnanaktan KoLay geLsinn kizLar laelaelaelaelae

selamlar
ağda bantlarını bi deneyin derim.ağdada çok canım yanıyor,hatta bazı bölgelere yapamıyorum bile
fakat bantlarla hem öyle çok acımadı hemde daha kısa zamanda bitti
yarım saatte olacakken,5 dk da bitti yani
bantın hepsini değil,kesip kesip kullanıyorum
bence bu bantlada rahatmış kaydirigubbakcemile5

ilk kez agda yapıcaksanız bence önce bunu kuaförde yaptırın arkadaslarr özellikle benim gibi senelerce jilet kullanmıs olan arkadaslar.. onlarınn elleri gercektenn da hafif oluyor sonucta senelerdir bu işi yapıolar.sonra yanlıs cekersiniz falann morartırsınızz artııı acısı da cabasıı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…