kızzlaaarrr hihoyyyt
ben hiç ağda yapmadım hep jilet kullanırdım o bölgem için :kedi:
dün cesaretimi topladım ve sevdiğim bi kuaför vardı çok tatlı dillide bi manikürcüsü
her yerimi aldırdım geldim kaydirigubbakcemile3
epeyden beri ilk defa sir ağdayla alındğı için biraz kızardı kabardı ama
bugun acımıyo geçti artık hihoyyyt
ooh ustumden yuk kalktı hafıfledım sankı he kaydirigubbakcemile3
artık hep sir ağda
NO JİLET
:lepi:
ya kizlar ben malum bölgeyi cam sakizi agdayla almaya basladim ama 1 hafta icinde uzamaya basliyo sizce nedeni ne ola bilir hepsini kökünden aliyorum ama genede 1 haftada cikiyo :sinifsinif: bide ön tarafini ala biliyorum ama dudak kismini kaydirigubbakcemile3 almaya cesaret edemiyorum deneyeniniz varmi cok acitiyormu ?? bide oraya agda yapi$tirinca cekiliyomu yumusak oldugu icin sünermi acaba :kedi: kuaförde aldiraniniz varmi nekadara ödüyosunuz? kuaför her tarafini aliyomu yoksa sadece ön tarafimi aliyo gitmeyi düsünüyorum ama cesaret edemiyorum
ya kızlar alt tarafı nasıl yapıyorsunuz genital bölgenizin??
üstlerini yaptm alt taraf kaldı yapamıorm çekemiorm çekince ağdanın yarısı malum yerde kalıo yaa offf bi yardım edn(((
kızzlaaarrr hihoyyyt
ben hiç ağda yapmadım hep jilet kullanırdım o bölgem için :kedi:
dün cesaretimi topladım ve sevdiğim bi kuaför vardı çok tatlı dillide bi manikürcüsü
her yerimi aldırdım geldim kaydirigubbakcemile3
epeyden beri ilk defa sir ağdayla alındğı için biraz kızardı kabardı ama
bugun acımıyo geçti artık hihoyyyt
ooh ustumden yuk kalktı hafıfledım sankı he kaydirigubbakcemile3
artık hep sir ağda
NO JİLET
:lepi:
Son gıttgım kuaförde krem agdaydı sanırım cunku hıc öle agda görmedım,dedıgın gıbı krem gıbı suruluyor spatulayla ve krem renkte...
cnm emin ol hiç ama hiç acımıyyo hatta şöyle diyeyim üst taraftan daha az azıyo eğil önce bir yanına yapıştır hepsini aynı anda çek bak nasıl tertemiz oluyo sadece sinek ısırığı emin olabilirsin tatlım :lepi:
bi denimm ama bazen yapi$tiriom cekerken hepsi geLmiyo yaa öLe oLup cok acirsaa :ecrin_bebek:çamsakızı :))))
bi denimm ama bazen yapi$tiriom cekerken hepsi geLmiyo yaa öLe oLup cok acirsaa :ecrin_bebek:
ön tarafLari koLayda aLta dogru hic denemdim cok acir diye cesaret edemiorum kaydirigubbakcemile2
belki de alışık olmadığınızdandır kızlar
valla ben yapıştırıyorum ilk çekişte tertemiz :lepi:
biraz da alşmaya bağlı
deneyin bir
ben de çok korkuyodum
bi denedim
iyi ki de denemişim
baktım oluyo hep aynı devam
hangi marka ağda bantı kullanıyorsun fatmacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?