ßende agda yapıyorum çok acıyo zor dayanıyorum ama mecburr..pfsss agda iyi güzel amaa şu kılların uzaması beni çok rahatsız ediyorr keşke kısaykende qelselerr
haklisin canim kisayken almio agda
Ya kızlar bide size bişe sorucam
Şimdi arkadaşların yazdıklarını hep okudum kuaföre gidiyomuş cogu felan hadi ben utanmayı geçtimm onu yenerim giderim kuaföre amaaa ben kızım evli diiLim sonuçta bazı söylentiler duydum kızken genetal bölgenin alt tarafını alıncaa kızlık bozulabiliyomuş dogrumu acabaaa korkuyorumda bi açıdan ne yapsam sizce ??:uhm:
mrb arkadaşlar ben yıllardır sir ağda yaptırıyordum artık kendim yapıyorum vi-vet sir ağda teneke kutu içinde bezle alınıyor.yalnız ağdayı yapmadan 4-5 saat önce emla diye bir krem var, eczanelerde bulabilirsinz,onu sürüp üsüne jelatin kaplayıp bekliyorsunz .o bölge uyuşunca ağdayı yapıyorsunz ağda çok güzel alıyor ve hiç bırakmıyor batık sorunu olanlar batığı da geçiriyor...ilgilenenlere...
Ya kızlar bide size bişe sorucam
Şimdi arkadaşların yazdıklarını hep okudum kuaföre gidiyomuş cogu felan hadi ben utanmayı geçtimm onu yenerim giderim kuaföre amaaa ben kızım evli diiLim sonuçta bazı söylentiler duydum kızken genetal bölgenin alt tarafını alıncaa kızlık bozulabiliyomuş dogrumu acabaaa korkuyorumda bi açıdan ne yapsam sizce ??:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?