Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

ßende agda yapıyorum çok acıyo zor dayanıyorum ama mecburr..pfsss agda iyi güzel amaa şu kılların uzaması beni çok rahatsız ediyorr keşke kısaykende qelselerr

haklisin canim kisayken almio agda

Ya kızlar bide size bişe sorucam
Şimdi arkadaşların yazdıklarını hep okudum kuaföre gidiyomuş cogu felan hadi ben utanmayı geçtimm onu yenerim giderim kuaföre amaaa ben kızım evli diiLim sonuçta bazı söylentiler duydum kızken genetal bölgenin alt tarafını alıncaa kızlık bozulabiliyomuş dogrumu acabaaa korkuyorumda bi açıdan ne yapsam sizce ??:uhm:

valla canim kendinde yapabilirsin evde daha rahat oluyo

walla her seferinde acıyacagına para biriktiriyorum düzqün bi yer bulursam lazer epilasyon yaptırcam ama onu yaptırana kadarrr belki 1 sefere mahsus agda yaparımm ama dedigim gibi kızlık zarına zarar verebilirmiş o yüzden korkuyorum yapmayaaa..

mrb arkadaşlar ben yıllardır sir ağda yaptırıyordum artık kendim yapıyorum vi-vet sir ağda teneke kutu içinde bezle alınıyor.yalnız ağdayı yapmadan 4-5 saat önce emla diye bir krem var, eczanelerde bulabilirsinz,onu sürüp üsüne jelatin kaplayıp bekliyorsunz .o bölge uyuşunca ağdayı yapıyorsunz ağda çok güzel alıyor ve hiç bırakmıyor batık sorunu olanlar batığı da geçiriyor...ilgilenenlere...

batik bendede oluo malesef

hiç öyle birşey duymadım emin değilim doğru olup olmadığından ama ben yeni evli biri olarak şu kadarını söyliyim sana öyle kolay bozulmuyo kızlık :ecrin_bebek:

Arkadaşlar ben hep çam sakızı ağda kullandım. jilet hiç kullanmıyorum. Şimdi sir ağdaya başlamak istiyorum. Bikini bölgesinide kendim alıyorum. fakat bu bezle vs almadım bikini bölgesini hiç. Bacaklarım için değilde sir ağdayı daha çok bikini ve koltuk altı için istiyorum. Hangi marka sir kullanıyosun lutfen yardımcı olabilir misiniz bana.Bir de bu bezlerle bikini bölgesi altını nasıl alıyorsunuz kolaymı oluyor?

Kıslar bu vivetin ağdasını hiç denemedim. sir ağda gercekten daha uzun süre sonra mı çıkartıyor. Vivetin teneke kutuları var ben şimdi hangi türünü alıcam..
Nolur yardımmm edin mirmirmirmir

Ben teneke kutuda denedim ama her yerim yapış yapış oldu beceremedim Onun yerine şu kartuş ağdalar var onları ısıtmak için olan makinadan aldım kendime. Ağda yapmaya başlamadan 15-20 dk önce fişe takıyorum. Isındığında çok kolay sürülüyo. kullanırken kablosu makinadan tamamen ayrılıo. Kullanımı çok rahat

Son düzenleme:
şu şeyi bi halledemedim kendim artık bir cesaret kuaförün yolunu tutucam sanırım..
kızlar istanbulda beşiktaş dolaylarında önerebileceğiniz temiz güvenilir bir yer var mı ağda yapan??

canim kendinde yapabilirsin bi cesaret edip bende yapamam diodum ama artik yapabiliorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…