• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

off sorma canım yaa..evde bini geçti ağda sayısı:S
krem derken emlayı mı kastediosun?
yaa ben çekemiorm korkuorm özellikle alt kısımlara doğru olan yerleri...emla iyi gelir yapabilirsin mi diosun??
bende cekemıyorum kendıme yaparken canım...ama emlayı kullanan bızzat arkadaslarıma sordum coook memnunlar...Bende aldım ve uzamasını beklıyorum :) normalde dısarda aldırıyorum ben aslında hıc ugrasmana degmez ama benım burada kuaför..vs yok :(
25 TL ' ye komple ağda yapıyorlar hem de sir...
Boşuna kendinizi harap etmeyin şekerler ya...

cook haklısın tatlım...sımdıye kadar hep dısarda aldırdım... bırazda tembellıge alıstım bu yuzden... emla aldım bakalım kendım yapacagımm :))

nerde 25 tl ye kızlar burda sadece yüz 20 tl tüm vücut nekadar bilmiyorum oda 100 tl dir

katılıyorum kesınlıklee.. sır agda yada normal agda ıkısıde yapıscak bı saat acısı ugrasması v.s bıde ben kendım yapamam annemede acıyo dıye cok bagırmaktansa manıkurcuye yaptırmak dha ıyı cunku o hem 15 dkda butun vucudu bıtırıyo hemde ona ses cıkartamıyosun kaydirigubbakcemile3

bütün vücut derken canım:uhm: bel göbek falan dahil mi

aslinda baskasina yaptirmak daha cabuk ve daha rahattir ama ben ilk agdami kendim yaptim zor oldu ama sonunda basardim simdi ikinciyi bekliorum eger bunada bi cesaret edersem salonda yaptiririm ama birazda hastaliktan korkuyorum sigil ucuk mikrobu bulasabiliomus

en iisi salon kızlar ama ben genital bölgemi kendim yapıyorum
çok rahat oluyor valla tavsiye edeerim ayrıca ağdanın bir güzelliği git gide tüyler seyrekleşip daha da geç çıkıyor evet biraz meşakkatli ama sonucu güzel...

ben ayrı olarak şu suriyeden getirtilen karınca yağından kullanıyorum çok işe yarıyor
hı bu arada bazı arkadaşlar 25 tl ye komple ağda demiş o nasıl oluyor yaa
ben 55-60 tan aşağı yaptıramıyorum komple ağdamı???????

Göbek dâhil değil arkadaşlar, bikini bölgesi bacak koltuk altı : 25 TL ben çok yerde gördüm mesela erenköyde/istanbulda.
Şehirdışında daha pahalı çünkü adamlar kazık atmaya bayılıyorlar. 25 TL ye bile kâr yaparken, 50,60 hatta 100 yuh daha neler derim ben buna.
:1shok:

bende komple agdaya 35tl ödemistim bence bu fiyatta uygu maalesef burada bu fiyatlari hayalimizde görürüz biz anca :(

Ben bıldım bılelı dısarda aldırıyorum ve ne bır siğil ne de bır hastalık kaptım cok şükür... Gıttıgınız ortam ıcınıze sınmıyorsa ayrılın,zorla tutacak deıller sızı... :) Benım arkadasım sedyeden yattıgı gıbı kalkmıstı bır defasında...Cunku alan kız kullandıgı agdayı bırıktırıyormus aynı sedyede hemde :) bence musterının gözu onunde atılmalı o kullanılan agdalar...
Her guzellık salonu aynı dıye bır sey yok kızlar,ben cok sukur hıc karsılasmadım böylesıyle...Ama sız sız olun gıttgınızde ıyıce gözlemleyın,bezlemı alıyor yoksa surunce hemen donan agdaylamı... merakınızı gıderın,cevap vermek zorunda cunku...

ilk zamanlar çok acıyo ama
zamanla alışıosun
bende ilk zamanlar ağlaya ağlaya alıyodum üstelik ağda azaltıyo

en çok ağrıyan bölgem de koltuk altım bikini bölgem bile bu kadar ağrımıyor anlamıyorum neden..
benim gibi olan var mı aranızda varsa bir merhem felan kullanıyormusunuz kızlar

kızlar merhaba,
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
kartuş ve kalıp ağda makinası almak istiyorum ancak hangi markadan alacağıma karar veremiyorum. her iki makinadan da kullanan varsa bana yardım edebilir mi lütfeeennn...

Ben bıldım bılelı dısarda aldırıyorum ve ne bır siğil ne de bır hastalık kaptım cok şükür... Gıttıgınız ortam ıcınıze sınmıyorsa ayrılın,zorla tutacak deıller sızı... :) Benım arkadasım sedyeden yattıgı gıbı kalkmıstı bır defasında...Cunku alan kız kullandıgı agdayı bırıktırıyormus aynı sedyede hemde :) bence musterının gözu onunde atılmalı o kullanılan agdalar...
Her guzellık salonu aynı dıye bır sey yok kızlar,ben cok sukur hıc karsılasmadım böylesıyle...Ama sız sız olun gıttgınızde ıyıce gözlemleyın,bezlemı alıyor yoksa surunce hemen donan agdaylamı... merakınızı gıderın,cevap vermek zorunda cunku...

dogru diosun canim ne biliiyim tedirgim oldum donan agdaylami bezlemi almalari daha saglik acisindan uygun sekerim

ıNCı TANESıCıM
sana önerebileceğim en güzel marka sesu olur
en kalitelisi bana göre o 7 yıldır kullanıyorum o yüzden söyledim
bu arada kalıp ağda ile zorlanırsın onda ince sürmen gerekiyor çünkü
kartuşlar daha rahat sür yapıştır çek..inşallah memnun kalırsın canımm:))

Son gıttgım kuaförde krem agdaydı sanırım cunku hıc öle agda görmedım,dedıgın gıbı krem gıbı suruluyor spatulayla ve krem renkte...

Az önce ağdamı yaptım ve tertemiz oldum bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim kızlarr kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
Ayrıca karınca yumurtası kremimi de sürdümmmm:teytey:
Yaşasın temizlik :sm_cool:

Back