Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

arkadaşlar ben gönderdiğim mesajları sayfa kapanıp geri döndügümde göremiyorum bilen biri bana özelde mesaj atabilir mi lütfen

kızlaaar emla krem hamişken kullanılıyormuymuş doktoruna soran varmı:uhm:

canım ya ben bu emla kremi iğneli epilasyon yaptırırken de ağda yaparken de kullandım hiç faydasını görmedim. acı aynı acı kaydirigubbakcemile3 gerçekten siz faydasını görüyor musunuz?

sürdükten sonra streç filmle sar ve 1 saat kadar bekle faydası oluyor..

evet bende gördüm faydasını ama havva almaması lazım ben sürdükten sonra hem strej filmle sardım hemde şu ucuz korseler var naylon onu giydim ve ilk defa agdamı yaptımm:lepi:

Arkadaşlar,
ıstanbul'da sir ağdaya giden arkadaşlar Avrupa yakasında yer tavsiyesinde bulunabilir misiniz?Ona göre gidelim bence...

nasıl yaparım ederım derken benden dırayetlı cıktın vala kuzu :))) bendekıde tuhaf,kuaförde gıkım cıkmıo ama kendım tek bı tüy alınca gözlerım yaşarıoo...

valla canim sorma inan asla yaapamam diyenlerdendim ustelik kendim yaptim tek tuk kalio ama onlarida ya elimle agdaya bulayip cekiom yada cimbizla tatlim

ben bu haftasonu hayatımda ilk defa kuaförde ağda yaptırdım... bacaklarımı aldırdım.. hiç bişi hissetmedim ya ... şaşkınım hala :) bu hafta içindede komple gitcem :)

Arkadaşlar Lutfeeeennn,
ıstanbul'da sir ağdaya giden arkadaşlar Avrupa yakasında yer tavsiyesinde bulunabilir misiniz?Ona göre gidelim bence...

kızzlaaarrr hihoyyyt
ben hiç ağda yapmadım hep jilet kullanırdım o bölgem için :kedi:
dün cesaretimi topladım ve sevdiğim bi kuaför vardı çok tatlı dillide bi manikürcüsü
her yerimi aldırdım geldim kaydirigubbakcemile3
epeyden beri ilk defa sir ağdayla alındğı için biraz kızardı kabardı ama
bugun acımıyo geçti artık hihoyyyt
ooh ustumden yuk kalktı hafıfledım sankı he kaydirigubbakcemile3
artık hep sir ağda
NO JİLET
:lepi:

ya kizlar ben malum bölgeyi cam sakizi agdayla almaya basladim ama 1 hafta icinde uzamaya basliyo sizce nedeni ne ola bilir hepsini kökünden aliyorum ama genede 1 haftada cikiyo :sinifsinif: bide ön tarafini ala biliyorum ama dudak kismini kaydirigubbakcemile3 almaya cesaret edemiyorum deneyeniniz varmi cok acitiyormu ?? bide oraya agda yapi$tirinca cekiliyomu yumusak oldugu icin sünermi acaba :kedi: kuaförde aldiraniniz varmi nekadara ödüyosunuz? kuaför her tarafini aliyomu yoksa sadece ön tarafimi aliyo gitmeyi düsünüyorum ama cesaret edemiyorum

Son düzenleme:
benimde ikinci agdamdan sonra cabuk cikti ilk sefede kanama olmustu bu kez kanama olmadi

ben kuaförde aldırıyorum paket agda dıye gecıyor ve heryerını alıyor maasallah :)) gırmedık yer kalmıyor :)) ben en son sadece paket agdaya 25 vermıstım bıraz fazla geldı ama değdi... cam sakızı ayrıca sekerli oldugundan kıl köklerını beslıyor ve cabuk cıkmasına neden oluyor dıye bılıyorum.Zaten sir agdanın özellıgı seyreklestırıp gec cıkarması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…