Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

merhaba yaren_76 ben bisey sormak istiyorum...( En son olarak da tüylerin azalması ve çıkmaması için Beauty Image Ampulleri masajla vucuda yedirilir.) burda dedigin ampullerin fiyati ne kadardir.benimde yengem guzellik uzmani ama ampullerin 100tlden yuksek oldugunu soyledi.yani daha ucuzu yokmudur? son fiyati ne kadardir diye soracaktim?simdiden cevap icin tesekkur ederim:kedipuyorumnanaktan

bide tuyler alindiktan sonra karinca yumurtasi suruyolarmis gerceklerden tuyleri geciktiriomu bilen varmi arkadaslar

bide tuyler alindiktan sonra karinca yumurtasi suruyolarmis gerceklerden tuyleri geciktiriomu bilen varmi arkadaslar

evet canım benim kardeşim kullanıyor bende başlıycam bu ay karınca yumurtasını ama orjinalini bulmak çok zor tatlım umarım bulursumzemuszemus

kızlaaaaaaaaaaaarr işte sonunda bende ağda yaptım genital bölgeye:lepi: yaşasın emla krem alkisalkisalkis çok güzel oluyo tertemiz ayıp ama gidip gelip aynadan bakıyorum

bu emla krem hamilelikte surmek zararli olurmu acaba?uyusturuyormus galiba da onun icin sordum.genital bolge icin.

Ben öyle bırsey duymadım cnm ama riskin varsa sürme ya da bır jınekoloğa danıs ıstersen...Ne olur ne olmaz...

kızlaaaaaaaaaaaarr işte sonunda bende ağda yaptım genital bölgeye:lepi: yaşasın emla krem alkisalkisalkis çok güzel oluyo tertemiz ayıp ama gidip gelip aynadan bakıyorum

darısı bizim başımıza cnm :gitme: keşke bende cesaret edebilsem de aynanın karşısından bi gün ayrılmam valla

benim canım çok tatlıdır ama ben bile genital bölgeye ağda yapailiyorum. İlk bir iki çekişte acıyo ama sonra zaten kendiliğinden uyuşuyor o yüzden boşuna o uyuşturma kremlerine para harcamayın yazıktır. Ben sadece çok zaman aldığı için bir de yavaş olduğum için ağda konusunda zaman ayıramıyorum jile kolayıma geliyor ama temelli ağdaya döneceğim artık. O dediğiniz krem kalıcı makyaj felan yapılırken iğneyle işlem öncesi sürülüor acımasın diye ben kaşıma kalıcı makyaj yaptırdığımda sürmüşlerdi..

Valla ben o kadar dayanıklı deılım maalesef... Kuaförede cok rahat gıdıyorum aldırıyorum ama kendı kendıme canımı asla acıtamam...Aldım emlayı vaktı gelsın kendım deneyecegımm...

acikcasi emla kremi doktora danismadan oraya surmeyin belki bi yan etki yapabilir sonucta agda oncesi suruyosunuz tedbirli olmakta fayda vardir bu arada ben ilk agdami bayramda yapmistim emlasiz genital bolgeme yavas yavas cikmaya basladilar sure normalmidir birazdaha bekliim dimi uzamalarini

tabı normall... sımdı almayı denesen bıle alınmazlar olan cildine olur... 1 ayı bır bulsun ondan sonra rahat rahat al canım Şeniz

kızlar şu karınca yumurtasıyağı gerçekten etkili ama dedim ya orjinali önemli bazı arkadaşlar çok kötü koktugunu söylemiş bizim kullandıgımızda öyle bi koku yok bence o orjinal falan degil zemuszemus

Aaaa ben kullanıyorummm hıcte kokmuyoooo... ayrıca gec cıkıooooo suan benımmm :) ınanmıyodum ama annem getırtmıs bı yerden verdı dene dedı...kullanıyorum yanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…