Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende az önce tüm vücuduma yaptım oohh mis gibi oldummm kızlar merak ettğim bişey var evli bayanlara soruyorum ağda yaptırabilmek için tüylerin uzaması gerekiyo evliyken nasıl uzatabiliyorsunuz yani hergün kocanız görecek kıllı kıllı garip olmuyo mu bende ilerde ne yapacağıma dair fikir edinmek istedim yoksa her hafta epileydi mi çalıştırmalıyım
bende az önce tüm vücuduma yaptım oohh mis gibi oldummm kızlar merak ettğim bişey var evli bayanlara soruyorum ağda yaptırabilmek için tüylerin uzaması gerekiyo evliyken nasıl uzatabiliyorsunuz yani hergün kocanız görecek kıllı kıllı garip olmuyo mu bende ilerde ne yapacağıma dair fikir edinmek istedim yoksa her hafta epileydi mi çalıştırmalıyım
Benimde bi sorum olcak.
Kızlar ben cımbızla alıyorum koltuk altımı, kırılma olmadan, ama nedense 2gün sonra çıkıyo tekrar.. Kökten almama rağmen bu hızla çıkıyo.:bbo: Ağdayla aldığımızda da kökten alıyoruz, yine 2güne mi çıkar dersiniz ? senağlama
Canımcım bu herzaman benımde kafama takılmıstır,epılatörde aynı sekılde kökten alıyor ama agda dan daha hızlı cıkarıyor... Sanırım agda alırken köktekı yag bezınıde alıyor buda daha gec cıkmasını saglıyor... bır yerde okumustum bunu ama ne kadar dogru bılmıyorum cnm...
Huu huu bakıcak kimse yok mu mafoldumben
oh cok sukur canım ya... ınan sen aldın ben rahatladım :))) hadı gozunaydın cnm... gule gule uzat :)
ınan daha ıyı olacak ve daha keyıflı olacaksın.. jılette bıkac gun sonra uçlanıyor ama sımdı rahat15.gunde baslar kıllar uclanmaya :)))