• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

onlarda ıyı memnun olan cok kısı var cnm ama tam alamayabılır cunku agda da önemlı olan bırazda agdanın kıvamı ve sıcaklıgı... Nıye böyle tereddut edıyorsun kı gıt canım kuaföre...

bende az önce tüm vücuduma yaptım oohh mis gibi oldummm kızlar merak ettğim bişey var evli bayanlara soruyorum ağda yaptırabilmek için tüylerin uzaması gerekiyo evliyken nasıl uzatabiliyorsunuz yani hergün kocanız görecek kıllı kıllı garip olmuyo mu bende ilerde ne yapacağıma dair fikir edinmek istedim yoksa her hafta epileydi mi çalıştırmalıyım

bende az önce tüm vücuduma yaptım oohh mis gibi oldummm kızlar merak ettğim bişey var evli bayanlara soruyorum ağda yaptırabilmek için tüylerin uzaması gerekiyo evliyken nasıl uzatabiliyorsunuz yani hergün kocanız görecek kıllı kıllı garip olmuyo mu bende ilerde ne yapacağıma dair fikir edinmek istedim yoksa her hafta epileydi mi çalıştırmalıyım

ben de hep merak ediyordum
umarı terübli arkadaşlar yardımcı olur
ama bene uzatmak daolmaz herhalde

Benimde bi sorum olcak.

Kızlar ben cımbızla alıyorum koltuk altımı, kırılma olmadan, ama nedense 2gün sonra çıkıyo tekrar.. Kökten almama rağmen bu hızla çıkıyo.:bbo: Ağdayla aldığımızda da kökten alıyoruz, yine 2güne mi çıkar dersiniz ? senağlama

gülü seven dikenine katlanırmış... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Benimde bi sorum olcak.

Kızlar ben cımbızla alıyorum koltuk altımı, kırılma olmadan, ama nedense 2gün sonra çıkıyo tekrar.. Kökten almama rağmen bu hızla çıkıyo.:bbo: Ağdayla aldığımızda da kökten alıyoruz, yine 2güne mi çıkar dersiniz ? senağlama

Huu huu bakıcak kimse yok mu mafoldumben

Canımcım bu herzaman benımde kafama takılmıstır,epılatörde aynı sekılde kökten alıyor ama agda dan daha hızlı cıkarıyor... Sanırım agda alırken köktekı yag bezınıde alıyor buda daha gec cıkmasını saglıyor... bır yerde okumustum bunu ama ne kadar dogru bılmıyorum cnm...

Canımcım bu herzaman benımde kafama takılmıstır,epılatörde aynı sekılde kökten alıyor ama agda dan daha hızlı cıkarıyor... Sanırım agda alırken köktekı yag bezınıde alıyor buda daha gec cıkmasını saglıyor... bır yerde okumustum bunu ama ne kadar dogru bılmıyorum cnm...

Bende kendimde problem var sanmıştım senağlama

Teşekkür ederim :Saruboceq: :)

kizlar size mujdem var bi cesaretle emlasiz ustelik genital bolgeme agda yaptim biraz kanadi epey acidi ama inat ettim yaptim kendim bile inanamadim hazir agda bantlarini keserek yaptim bakalim kac gunde cikcaklar tek tuk kaldi onlarida cimbizla gordukce top;luommm senelerdir jilet yapiodum asla inanmazdim agda yapabilceme bi guc geldi bi inat geldi yapcam diye oturdum yaptim cok sukur

Huu huu bakıcak kimse yok mu mafoldumben

canım cımbızla alıncada aslında 2 gün değil ama 3 4 gün çıkması lazım ağdaya gelince o en temizi en rahatı..1 ayda çıkmıyor onunla alınca canım.yazın büyük rahatlık.cımbız hem uğraştırıcı,hemde kısa zamanda tekrar çıkar.bence ağdaya alıştır kendini yavaş yavaşta olsa.kendin beceremiyorsan bir yakınından yardım al..:enbuyukkk: ağda.....kaydirigubbakcemile3

valla canım bende bekarken senin gibi kafama takılıydı bu soru ???? benim eşim hiç o konularda bana işkence etmedi.uzadığını gördüğünde uzamadan temizlenmiyor diyordum anlayış gösteriyordu.tabi ben o günlerde hiç kısa kapri falan giymiyorum.malum midesi bulanmasın diye hihoyyyt eşimde aslında kıldan nefret eden biri ama sağ olsun bu konuda çok anlayışlı.kaydirigubbakcemile3 umarım senin eşinde öyle olur..

Aynen benim eşimde cokk anlayıslı... Öle takıntıları yok cok şükür ama ben yanında dıkkat ederım hanı evın ıcınde... anlayıslı dıye abartmam yanı ama yınede cok sukur hıcbır zaman bu konuda tek kelıme etmeyecegını bılıyorum...

ınan daha ıyı olacak ve daha keyıflı olacaksın.. jılette bıkac gun sonra uçlanıyor ama sımdı rahat15.gunde baslar kıllar uclanmaya :)))

Back