Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

arkadaşlar bişey sorucam benim eşim çok hassas şu kıllar konusunda :kedi::kedi: ben ne yapacagımı bilmiyorum malum buralarda lazer epilasyonda yok agdadan da çok korkuyorumkafamçokkarıştı emla krem denen şeyin de hiç faydası olmadı ne yapabilirim :sm_confused: yardım edin lütfen

evet ama istersen tekrar anlat daha var kullanayım:kedi: ama hamile olma ihtimalimde var kullana bilirmiyim:CüvCüv:

hımmm hamılelıkte hıc duymadım bı sıkıntısı varmı dıye ama hamılelık rıskın varsa kullanma...

Önce emlayı kullanacagın bölgeye suruyorsun,hava almayacak sekılde strecle mesela sarıyorsun orayı ve 1 ya da 1 bucuk saat bekletıyorsun canım,sonra cımbızla tek bır kılı cek ve dene acı hıssedıyomusun dıye... hıssetmıyorsan uygulayabılırsın canısı... ne kadar bekletırsen okadar etkılı oluyormus bu emla...

kizlar ben otuzbes yasindayim ve malum bolgeye hic agda yapmadim bugunlere kadar ya jilet ya krem kullandim taktir edersinizki kil kokleri nasil kalindir buna ragmen emlasiz yapabildim bence sizde yapabilirsiniz cunku ben cok tirsagimdir bu konuda uzun yillardir agda yapmama nedenim buydu canimin yanmasindan korkarim tamam acio ama sonra alisio o yuzden size emalasiz yapin sonucta kimyasal bisey suruyosunuz ters etki falan olmasin sonra

bide ikinci almaya ne zaman basliyim killarin ucu gozukuncemi bi iki santim uzayincami ?

kılların ucu göruunce alınmaz zaten canısı cıldını tahriş edersın...
En fazla 1 cm olunca al canısı,cok uzun oluncada canın acır :) Yani tam 1 ay olunca kıvama gelır senınkıler :))

kılların ucu göruunce alınmaz zaten canısı cıldını tahriş edersın...
En fazla 1 cm olunca al canısı,cok uzun oluncada canın acır :) Yani tam 1 ay olunca kıvama gelır senınkıler :))

koltuk altindan biliomm azicik uzaginda temizlensin diye almaya kalkmistim hem canim yanmisti hemde temizlenmemisti dediigin gibi bekleyim uzasin alirim bakalim bi ayda uzucakmi benimki yoksa daha cabukmu guzelcim

1 ayda kıvama gelır canısı,yenı yenı basladın ya...benım artık 2.ayıda gecıo kıvama gelmesı ıcın rahatlayacaksın bır sure sonra sende...

ayyyy bende yapmak istiyorum :bbo: ama korkuyorum akşam burda okudum kaç saat aşka geldim kalktım yapmaya yapıştırdım ama çekemedimsenağlama kalktım yağ falan sürdüm iki saat koltuk altımı alıyorum agdayla bi sorun yok ama kuşumu ahh ahhlaelaelaelaelae

Ay orayı bende alamıyorum kendı canımı acıtamıyorum,o yuzden hep guzellık salonunda aldırıyorum...En azından canının acımasına bakmadan cart curt alıyo valla :))) ama emla krem aldım artık kendım yapacagımm

canlar ben ilk kez yaptim ve emlasiz yaptin inan sizde yapabilirsiniz ilk cekis acio ama sonra alisio

kuaförde yaptıran arkadaşlar bütün vücudunu yaptıran varmı nsıl ayıp olmuyormu :kedi: bende gideyim diyoyom ama işte omuzlardan aşagısı öle yaptıran var mı bide fiyatını yazsanız bide karsta giden var mı biz yeni geldik buraya lütfen imdadıma yetişinmafoldumben

.....................................................

Son düzenleme:
kızzzzlaaaaaar benim soruma cevap verin lütfen çok ihtiyacım varsositososito

canım bende temelli ağdaya geçmek isteyenlerden ama bi türlü cesaret edemeyenlerdenim (acısından dolayı ) ama en iyisi kuaföre gidip heryerini aldırmak..sen omuzlardan aşağı kastın neresi ki bu arada :uhm: ben ; bacak +koltuk altı ve bikini bölgesinden bahsediyorum

Benım kuaföre her zaman degıl tabıkı ama sıkıstıgım zamanlarda komple agdaya gıttıgım oldu ama komple dedıgım bacak,koltuk altı,genıtal bölge... Ilk gıttıgımde cok utanmıstım ama kuaförum cok anlayıslı,ılımlıydı ondan olsa gerek rahatım artık :))) şimdi mecburen tasınınca desıtı kuaförum ama oda cok ılımlı :)) halıyle sende daha rahat oluyorsun,uatnacak hıcbırsey yok... yarın bırgun dogumda ne yapacagız dıorum utanırsak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…