Aaaa ben kullanıyorummm hıcte kokmuyoooo... ayrıca gec cıkıooooo suan benımmm :) ınanmıyodum ama annem getırtmıs bı yerden verdı dene dedı...kullanıyorum yanı...
Kızlar ben ameliyat eldiveniyle alıyorum genıtal bolgemı acımıyor dıyebılırım ancak kotu tarafı bıraz uzun suruyor ama kokunden alıyor bende agdayı beceremıyorum genıtal bolgede
banada cekip almak zor gelir eldiven bile olsa ama agda sanki daha rahat gibi tabi kisiden kisiye deisir canim
canim bende bu karinca yumurtasindan alsam ikinci yapisimdan sonra sursem olurmu eczanelerde var ama nasil anlarim sahte ve gercek oldugunu sekerim
canımcım tabıkı ıkıncı almandan sonra sürsen olur... Bende ılk aldıgımdan berı sürmüyorum kı... Ama uzun suredır kullanıyorum,Tala yazıyor cnm uzerınde kucuk bır sıse koyu renk ama beyaz kapaklı,uzerınde de arapca yazılar var karınca resmı var... Aldıgın gunun gecesınden ıtıbaren 4 gun suruyorum... 5-6 ayda farkedılecek sekılde azalıyor,gec cıkmasından da farkedıyorsun zaten...
yani gunduz aldiysam gece surucem kremi dimi tatlim?hemen hemen her eczanede var sanirim sahte deildir dimi bitanem
çok güzel:lepi: bilgiler için sagol canımopuyorumnanaktanAsagida size Agda nasil yapilir ve ve agda yapmak icin 6 ipucu gosterecegim. Bu 6 basit basamaklar sizi mukkemel ve sorunsuz bir Agda sonucuna ulastiracak. Bunlari birkac defa uyguladiktan sonra tipki bir uzman gibi agda yapabileceksiniz. ilk defa agda yapiyorsaniz guvenliginiz icin asagidaki ipuclari okuyup vucudunuzun kucuk bir bolgesinde deneme yapin.
Bunlari yapmadan once Agda kullanim kilavuzunu okumayi ihmal etmeyin. Iste basliyoruz:
1. Bir el kullanarak cildinizi duzlestirin ve gergin durmasini saglayin.
2. Agda yapmak icin kullanacaginiz kremi killarin buyume yonune dogru tek yonde surun. (ters yonde veya karisir surerseniz fazla aciya sebep olabilir).
3. Agda yapmak icin kullanilan kumasi kremi surdugunuz bolgenin uzerine bastirin ve yapismasini saglayin. Baslangic noktasinda rahatca tutabileceginiz icin yapistirmadan bir parca agda kumasi birakin. Bunu yapistirirken kremi surdugunuz yonune dogru bastirin.
4. Bir el ile derinizi gergin tutmaya calisin ve diger el ile tek ve hizli bir hareketle kumasi Kremi surdugunuz yonune cekin.
5. Eger agda yaptiginiz bolgede Agda yapmak icin kullanacaginiz kremden iz kalmissa bunu agda bezi ile cikartmaya calisin. Ayni bolgenin uzerine yine Agda yapmak icin kullanacaginiz kremden surmeyin, cildinize zarar gelebilir ve kremle beraber cildiniz de kalkabilir.
6. Eger geride kalan tek tek killar gorurseniz bunlari cimbizla amayi deneyin, yeniden ayni bolgeye agda yapmayin.
Agdan sonra cildiniz kizarmis olabilir. Bunun icin ise agdan sonra kullanilan bircok sakinlestirici ve yumusatici kremler bulunur.
Agda yapmak islemi pek de kolay degildir. Peki bunu sadece 3-4 sefer yaparak tamamen tuylerinizden kurtulmak istermisiniz ? Eger cevabiniz evet ise o zaman tuy dokucu kremi olan Tala karinca yumurtasi Kremi denemenizi tavsiye ederim.
Guzellik aci ile olmasi sart degildir ve her kadin ve erkek guzel ve yakisikli olmayi hak eder. Umarim yukaridaki agda icin bulundugum tavsiyeler hosunuza gitmistir. Tuysuz bir hayata basarilar .alıntıdır...
evet evet canım ben öyle yapıyorum... gunduz aldırınca gecesıne suruyorum ıyıce... sahte oldugunu sanmıyorum canım,annem de eczaneye getırtmıstı öle almıs,banada verdı..cok memnunum.. hadı bakalım nasıl alıcam ne yapıcam dıodun basardın,sımdıde bastan azaltmaya :)))
efettt bıtanesiiiikaydirigubbakcemile2 darısı ikinciyeeeekaydirigubbakcemile3haklisin canim nasil alicam derken aldimda ikincisini bekliorum bi cesaretle oluomus acisada insan hirslanio ha gayret diye diye bbitirioo
yine binbir hevesle başlanılmış ağda ve jiletle tamamlanan bir son... senağlama
efettt bıtanesiiiikaydirigubbakcemile2 darısı ikinciyeeeekaydirigubbakcemile3
Yapma kuşum yaa... Aslında bır inat etsen gerısı gelırdı ama sana tavsıyem cok cok ıyı gerdır...Gerdırmezsen cıldınle beraber cekıyorsun cıldın tahrıs olur ve müthiş canın yanar...
Sende su kremı denesene...yerimseniben
efettt bıtanesiiiikaydirigubbakcemile2 darısı ikinciyeeeekaydirigubbakcemile3
Yapma kuşum yaa... Aslında bır inat etsen gerısı gelırdı ama sana tavsıyem cok cok ıyı gerdır...Gerdırmezsen cıldınle beraber cekıyorsun cıldın tahrıs olur ve müthiş canın yanar...
Sende su kremı denesene...yerimseniben
25 TL ' ye komple ağda yapıyorlar hem de sir...
Boşuna kendinizi harap etmeyin şekerler ya...
katılıyorum kesınlıklee.. sır agda yada normal agda ıkısıde yapıscak bı saat acısı ugrasması v.s bıde ben kendım yapamam annemede acıyo dıye cok bagırmaktansa manıkurcuye yaptırmak dha ıyı cunku o hem 15 dkda butun vucudu bıtırıyo hemde ona ses cıkartamıyosun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?