Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

az önce çıktım banyodan.özel bölgeye yaptım ağdamı.üst kısmını yaz dolayısıyla eldivenle almıştım üşengeçlik bide sıcakta ağda vıcık vıcık olur diye.
şimdi emla sürüp alt kısmı hallettim.ben el ağdası kullanıyorum.ama şu üşengeçlikten vazgeçip arayı uzatmasam daha iyi olacak.bu konuda sinir oluyorum kendime.

sihhatlet olsun canim valla boyle heryerine agdayi yaapabilenlere imreniyorum dayanikliliginaza ozellikle malum bolge ve ic kisimlar sozkonusu olunca duymasi bile irkiltio

keske bende kendıme yapabılsem solugu hep guzellık salonunda alıyorum..şimdi ise öle bır yerdeyımkı en yakın kuaför 1,5 saat uzaklıkta... bakalım bulamazsam iş başa düşcek galıba...

keske bende kendıme yapabılsem solugu hep guzellık salonunda alıyorum..şimdi ise öle bır yerdeyımkı en yakın kuaför 1,5 saat uzaklıkta... bakalım bulamazsam iş başa düşcek galıba...

epey uzakmis canimcim valla baskasina yaptirabiliosan kendinde yapabilirsin gibi gelio bana canim

epey uzakmis canimcim valla baskasina yaptirabiliosan kendinde yapabilirsin gibi gelio bana canim

bilemıyorum canım ya.. diğer yerlerım ıcın kartuşlu agda makınesı almıstım ama sadece orayı dısarda aldırıyordum.. cunku ben acıdımı bırakırım devam edemem ama dısarda acısada bıtırene kadar alıyor valla...

canim benim bende acidan dolayi yapamiorum zaten guzelim anlarim seni bu konuda zor is var alt bolge

evet canım zor iş ama cok şükür dısarda aldırmak konusunda sıkıntım yok,aştım yani... Şiddetle tavsıye ederım en fazla 20 dk da halledıyor..

evet canım zor iş ama cok şükür dısarda aldırmak konusunda sıkıntım yok,aştım yani... Şiddetle tavsıye ederım en fazla 20 dk da halledıyor..

canim benim disarda hijyenik yer bulmak onemli allah korusun sigil ucuk bulastirma durumlari varmis bide acma konusur var iste :))

canim benim disarda hijyenik yer bulmak onemli allah korusun sigil ucuk bulastirma durumlari varmis bide acma konusur var iste :))

artık ona sende dıkkat edeceksın canım,daha oncede yazmıstım ben bazı noktalara dıkkat etmen gerekıyor... ben senelerdır aynı yere gıdıyordum hıc sıkıntım olmadı ama işte sımdı bılmedıgım bır sehırdeyım ve tabıkı tereddutlerım var.. cok secıcı olcam sanırım... bende acma korkusu tasıyordumama ınan varya işi yapan kişi hıcc ayy bu cok kıllıymıs ay bununki şöyleymiş falan düşünmüyor... gunde kac kere orayı aldıgından artık yapayımda bıtıreyım dıye ugrasıyor tertemızce... hıc korkma kır seytanın bacagını... bekarsın sanırım alıstır kendınıde evlenıce ınan daha rahat edersın...

bende istanbuldayim o kadar cok yer var ki iyi arastirmak lazim saglik acisindan sen ne guzel alismissin tatlim darisi basima valla ilk alinista kil kokleri kalin diye kanama oluyomu bazilari acisi gecmiyo bi gun diolar

bende istanbuldayim o kadar cok yer var ki iyi arastirmak lazim saglik acisindan sen ne guzel alismissin tatlim darisi basima valla ilk alinista kil kokleri kalin diye kanama oluyomu bazilari acisi gecmiyo bi gun diolar

alıstım canım valla... her kıl kökünde kanam olmuyo cnm.kanama derkende toplu iğne bası kadar bı kan oluyor okadar canım.. korkma öle,abartılcak hıcbısey yok...

alıstım canım valla... her kıl kökünde kanam olmuyo cnm.kanama derkende toplu iğne bası kadar bı kan oluyor okadar canım.. korkma öle,abartılcak hıcbısey yok...

ben senelerdir jilet yaptigim icin iyice guclenmistir kil kokleri ilk alinmada cok acicak biliorum

hayır canımcım acıcak ama coook acımıcak... zaten varya bı bakmıssın ki bıtmıs anlamıcaksın bıle,kendını öle sartlandırırsan acır tabıkı,sartlanma sakın...

insallahh canim benim istanbula dondugumde bi arastiricamm ama elimde deill iste korkuomm cok

arastır canımcım... tabıkı haklısın ilk defa olcak cok normal ama sen yınede acıyacak dıye gıtme olur mu... kasarsın kendını bu sefer bıle bıle canın yanar kuzum...

tamam sekerimm yine konusuruzz zaten bitanem destegin alakan icin cok saol gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…