Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

yha kızlar ben de emla sürüp öle agda yapmayı düşünüyorum ama her zaman kullanmıcam kremi hamilelkten dolayı hep jiletle aldım kalınlastı kıl kökleri zayıflayana kadar bı kaç kez yapim diyorum.hamileyken yani son ayda emla kullanıp agda yapan var mı canlarım??

ben yaptım senin gibi bi kaç kez yapmak için uyguladım emlayı,üst tarafları uyuştu ama altları uyuşmadı.önemli olanda orası zaten en çok acıyan yer.zaten streçle sarmak çok zor yani ben beceremedim sanırım,hiç hissetmedik diyenler var çok özenmiştim onlara.adetim bitsin tekrar denicem.

:
Senelerdir ağda kullanıyorum sarkma falan olmadı..hatta az önce bitirdim..kaymak ötesikaydirigubbakcemile5
Sen neden çekiniyorsun sarkma olucak diye.. vesikalık foto çektirmiycen ya..:roflol:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay sen çok yaşa emi?

kızlar ya hamileyim ben, hiç ağda yapmadım daha önce.
bacaklarıma denemiştim klasik çamsakızını her yerim yapış yapış olunca da epilatör almıştım yıllardır bacaklarımda onu kullanıyorum batık yok şükür.
koltukaltımı ilk zamanlar bildiğiniz şekersiz sakızla sonraları eldivenle almıştım ama uzaması gerekiyor ben de sıkıntıya gelemiyorum hep temiz görünsün istiyorum
malum bölge için de kartuşlu ağda, bantlar, sesunun rll onu filan hepsinden aldım koleksiyon yapıyorum evde, birkaç kez de cımbızla denedm ama sabır istiyor valla; ama onun dışında hep jilet kullandım
şimdi göbekten göremiyorum doğumu düşündükçe deliriyorum ağdaya geçmek için de sanırım geç kaldım
ben aldığım tüm ağda türü şeylerde hep genital bölgede kullanıma uygun değildir uyarısını görüyorum o nedenle cesaret edemiyorum bi türlü.
krem kullanımını hamilelikte önermiyorlar zaten jiletten de pek bi farkı yok
geçenlerde saten sirli ağda bant yüz için olanından aldım ve bıyıklarımı süper temizledi acaba diyorum aynı şeyi genital bölgeye de yapar mı
ya bana bişey önerin lütfen
içinizde hiç benim durumumda olan yok mu
hamile yok mu veyahut

canım benım öncelıkle Allah kurtarsın canım,hayırlı bır dogum olur ıns...
karnından dolayı alamaman cok normal ama eger agda bantı oraya yapabılırmıyım dıye tereddut edıyorsan dısarda aldır canım hıc ugrasma,yarım saat bıle surmez pırıl pırıl okadar rahat edersınkı...daha hassas oluyor kuaförler daha dıkkat edıyolar hıcc kafana takma,ugrasıp canını sıkma canım...

sekercik ben de hamileyim ve napacagımı bilemiyorum.emlayı denmek istiyorum umarım bi sorun cıkmaz.ben artık agda falan yaptıramam çünkü 35.haftama giriyorum tehlikeli olabiliyormus..

mervis canım benim, takip ediyorum tanıyorum seni topiklerden.
en iyisi şimdilik bize uygun jiletler sanırım, doğumdan sonra ağdaya geçmek lazım. emlayı bence deneme, nolur nolmaz kimyasal kız o da. doktoruna sor veya içini iyice oku. ben doğumdan sonra emla alıp da deniycem ağdayı ama doğuma kadar napalım mecbur ayna jilet devam.

bide bisey sorcam genital bolgede tam alabilmesi icin ne kadar uzatmak lazim mesala bacakta cok uzayinca acitio az uzatinca tam almioda

sekercik ben zaten dogumda cok utanıom jiletle cok kötü oluo yha.hem dogumdan sonra da rahat olamıcaz nasıl yapcaz.kısa sürede cıkmasın die istiorum emlayı.okudum prokpektüsünü şöle yazsıo:

Gebelik ve emzirme döneminde kullanım
Gebelik:Gebelikte kullanımına ilişkin yeterli bilgi yoktur.
Gebelik Kategorisi: B
Lidokain ve prilokain, gebe ve doğurganlık çağındaki birçok kadında kullanılmıştır. Malformasyon veya fetüs üzerinde doğrudan ya da dolaylı zararlı etkilerin insidansında artış gibi, üreme süreci ile ilgili spesifik zararlı bir etkisi bildirilmemiştir. Ancak gebe kadınlarda kullanılırken dikkatli olunmalıdır.

bide bisey sorcam genital bolgede tam alabilmesi icin ne kadar uzatmak lazim mesala bacakta cok uzayinca acitio az uzatinca tam almioda

canımsın yaa...:1hug:
cok uzun olmamalı tabı canın cok yanar ve bır seferde almayabılır,genıtal bölgede tüyler ayda 1cm uzarmıs canım buda yeterlı bır uzunluk orası ıcın canım... mesela bır arpa boyunu gecmemelı derler... artık alısınca ayda deıl 2 ayda falan 1 cm anca uzuor zaten canım...

valla canim benim jiletten sanirim benimkiler cok cabuk uzuolar guclendirdim tabi jilet yaparak tatlim((

jilet tabı köklerı kuvvetlendırıyor cnm ama dediğim gibi cok fazlada uzun olmasın en fazla 1 cm olsun daha kolay olur ve ılk etapta sıkıntı yasamazsın canım...

al benden de o kadar merviscim.:)
ben şimdilik jilete devam edicem sanırım
sonra da son haftalarda krem kullanırım bikaç kez kullanmaya dr izin veriyormuş en azından çocuk için o kadar zararı olmaz gelişimini tamamlamış olcak ya son hafta.
ama prospektüste yazan pek hoşuma gitmedi yeterli araştırma yapılmamış üstelik streçle sarılan bişey, daha çok etki ediyor sanırım.
emlayı doğumdan sonraya düşündüm ben daha iyi olacak. en azından doğumdan sonra rahat ederim sana da celal paşa arada boş zaman verir heralde zaten daha önce almadığım için ağdayla, bi kerede alamam bikaç gün sürer :) o yüzden bebek de olsa idare edebilirim gibi geliyo, bi kez kolayını alınca da bi daha elim çabuklaşır dye düşünüyorum
ama eczacı da bana jilet veya bikaç kez kullanmak kaydıyla krem alabilirsiniz dedi ağdayı o da önermiyor, sanırım pek bi seçeneğimiz yok. doktorada soramıyorum ben dr erkek bi de:) ama eczacı bayanlar hep jilet veya krem kullanıyor dedi bilmiyorum artık

ii de cnm krem dediğin tüy dökücü herhalde jilet kullandıktan sonra o almaz ki kılları bence.hem onun da jilettem bi farkı yok hemen cıkıo.ama söle ii bi yönü var kesme riskin yok..ama cokta pis kokuolar bea :::::

Ben el ağdası uyguluyorum malum bölgeye. Normal diğer ağdalar gibi ısıtıyorsunuz yine bir spatulayla sürüyorsunuz sıcakken. Biraz bekledikten sonra soğuyor maske gibi elinizle çekiyorsunuz. Ben çok memnunum ve o kadar fazla da acıtmıyor sıcakken sürdüğümüz için herhalde yumuşatıyor hiç bir şey anlamıyorum valla. Çok yöntem denedim ama en iyisi bu çıktı.

bu sefer kesin ağda yapıcam diye oturup başladığında kenarları ve üst kısmını alıyorum aşağı kısımlar dudaklar ve iç kısımlara gelince ağrı krizine girip oraları bırakıp amerikan traşı yaptırmış gibi giriyorum banyoya kızlar ne olur bana can fazla acıtmayan bi çare söyleyin canım okadar da tatlı değildir dayanıklıyımdır aslınsa ama bunu yapamıyorum ne olur en kolay nasıl yaparım az acıyla ?:çok üzgünüm:

canım valla evet en fazla oralar acıyor zaten,cokkk ıyı bır sekılde gerdirmen lazım canım, ozaman sadece hafıf bır yanmayı hıssedıyorsun oda 3 sanıyede gecıyor okadar cnm...

bıde krem deneyenler var ama ben hıcc kullanmadım,bı arastır ıstersen...

emla kremlede denedim canım üst ksm uyuştu alt ve dudaklar uyuşmadı yine yapamadım mafoldumben

hımm anladım canım... aslında oturur vazıyette aldıgın ıcın dogal olarak tam anlamıyla gerdıremezsın canım... Ben dısarda aldırıyorum yatar pozısyonda oldugumuz ıcın daha gergin oluyor sende gerdiriyorsun ve dedıgım gıbı sadece 3 sanıye kadar yanıyor sonra gecıyor canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…