Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hayatta kuaföree acmammm dıyenlerdendım ama bas edemeyecegımı anlayınca nasıl bır gaza geldıysem doğru kuaför guzellık salonuna... Tabı bezi her cektıgınde acı hıssedıyordum ama 3 sn lık bır acıydı ve bır sürüşte bayagı bır yer alıyordu,20 dk anca sürmüştür işlem... Ayda bir gıtmeye baslamıstım ama baktım bu süre 2 ayda bir oldu :) Zamanla gec cıkmaya basladılar ve ınanın azalıyor kızlar...Batık vs sorun yasamadım hıc... Tabıkı acı hıssedıyorsunuz ama ınanın o anlık bır acı,bıttıkten sonrası ıse kaymak gıbı :)) Bır sonrakınde kendılıgınızden gıtmıs oluyorsunuz kuaföre zaten...
Size tavsıyem gıttıgınız kuaförde agdanın içine caktırmadan bakın kıl,tuy olmasın cunku kımısı kullandıgı agdayı erıtıp gene kulanıyormus... Sedyeye serdıgı havlunun temızlıgınden emın olun,agdayı sürdüğü spatulanın yenı acılmıs oldugundan da emın olun... Bunlar 10 sn lık gözlemlerınızle farkedebılecegınız seyler...
örtü filan bişi var mı?
dogru diosun ama onuda mutlaka iyi bi yer olmasi lazimmis bide konusunda uzman olmaliymis lazeri yapan acaba kac seansta biter canim
Senelerdir ağda kullanıyorum sarkma falan olmadı..hatta az önce bitirdim..kaymak ötesikaydirigubbakcemile5valla canimcim bende bi doktorun sitesinde okumustum aggda ve cekme metodlari genital bolgede sarkma yapio dio tatlimm napcaz bilmiorum ne vardi tuysuz olsaydi su malum bolgemiz:sinifsinif:
cok dogru cunku hijyene dikkat edilmeyince genital ucuk ve sigil bulasanlar varmis
bide ben hala acmaya uutanirim acisida cabasi bi cekiste hepsi aliniomu bazen tek bi yerei bi kac kere alinio =ustustede koltuk altim i ben aliorumda bi cekiste hepsi temizlenmida
Senelerdir ağda kullanıyorum sarkma falan olmadı..hatta az önce bitirdim..kaymak ötesikaydirigubbakcemile5
Sen neden çekiniyorsun sarkma olucak diye.. vesikalık foto çektirmiycen ya..:roflol:
koltukaltı bazen çukur kaldıgı için zorluk cıkartabılıyor canım,ha bırde o esnada terliyorsan agda yapısmıyor tam olarak ve almıyor.. Bu durumlarda benımde almıyordu hemen ama pamuga bıraz pudra serpip agda yapacagım bölgeye sürüyordum ve agdayı öyle sürüyordum tek cekişte alıyordu canım bıde öle dene sen ıstersen...
valla bilemiyorum arastiracagim
bu arada kizlar yüzünü agda ile aldiran varmi,
dün kizarkadasimin biri tr de yüze asla agda vurmuyorlarmis cok kalin cikiyor vede cogaltiyormus
duydugum en sacma sey dedim ama tr kuaförler öyleymis
siz yüzünüzü nasil alyorsuuz
paket aldırmayacaksan bikini bölgesi acısı hıcbırsey canım... cok hafif dogal olarak hıssedersın canım ama öle aman aman da bır acı deıldır bikini bölgesi...
ben ağda bantlarını kullanıyorum veet ılık ağda bantlarından genital bölgeye.. küçük küçük kesiorum ve aıştıra alıştıra alıyorum süper oluyor çok memnunum.. özellikle prenses senin işine gelebilir bu yazdıklarım tatlı ya canın o bakımdan
paket dedigin canim nedir
kuaförlerde guzellık salonlarında paket agda dıye gecer genıtal bölge canımcım... buna popoda dahıldır...
saolasinn canim benim opuyorumnanaktan
:1hug:a.s.