• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Bende hayatta kuaföree acmammm dıyenlerdendım ama bas edemeyecegımı anlayınca nasıl bır gaza geldıysem doğru kuaför guzellık salonuna... Tabı bezi her cektıgınde acı hıssedıyordum ama 3 sn lık bır acıydı ve bır sürüşte bayagı bır yer alıyordu,20 dk anca sürmüştür işlem... Ayda bir gıtmeye baslamıstım ama baktım bu süre 2 ayda bir oldu :) Zamanla gec cıkmaya basladılar ve ınanın azalıyor kızlar...Batık vs sorun yasamadım hıc... Tabıkı acı hıssedıyorsunuz ama ınanın o anlık bır acı,bıttıkten sonrası ıse kaymak gıbı :)) Bır sonrakınde kendılıgınızden gıtmıs oluyorsunuz kuaföre zaten...
Size tavsıyem gıttıgınız kuaförde agdanın içine caktırmadan bakın kıl,tuy olmasın cunku kımısı kullandıgı agdayı erıtıp gene kulanıyormus... Sedyeye serdıgı havlunun temızlıgınden emın olun,agdayı sürdüğü spatulanın yenı acılmıs oldugundan da emın olun... Bunlar 10 sn lık gözlemlerınızle farkedebılecegınız seyler...

cok dogru cunku hijyene dikkat edilmeyince genital ucuk ve sigil bulasanlar varmis
bide ben hala acmaya uutanirim acisida cabasi bi cekiste hepsi aliniomu bazen tek bi yerei bi kac kere alinio =ustustede koltuk altim i ben aliorumda bi cekiste hepsi temizlenmida

dogru diosun ama onuda mutlaka iyi bi yer olmasi lazimmis bide konusunda uzman olmaliymis lazeri yapan acaba kac seansta biter canim

valla bilemiyorum arastiracagim

bu arada kizlar yüzünü agda ile aldiran varmi,
dün kizarkadasimin biri tr de yüze asla agda vurmuyorlarmis cok kalin cikiyor vede cogaltiyormus
duydugum en sacma sey dedim ama tr kuaförler öyleymis
siz yüzünüzü nasil alyorsuuz

valla canimcim bende bi doktorun sitesinde okumustum aggda ve cekme metodlari genital bolgede sarkma yapio dio tatlimm napcaz bilmiorum ne vardi tuysuz olsaydi su malum bolgemiz:sinifsinif:
Senelerdir ağda kullanıyorum sarkma falan olmadı..hatta az önce bitirdim..kaymak ötesikaydirigubbakcemile5
Sen neden çekiniyorsun sarkma olucak diye.. vesikalık foto çektirmiycen ya..:roflol:

cok dogru cunku hijyene dikkat edilmeyince genital ucuk ve sigil bulasanlar varmis
bide ben hala acmaya uutanirim acisida cabasi bi cekiste hepsi aliniomu bazen tek bi yerei bi kac kere alinio =ustustede koltuk altim i ben aliorumda bi cekiste hepsi temizlenmida

koltukaltı bazen çukur kaldıgı için zorluk cıkartabılıyor canım,ha bırde o esnada terliyorsan agda yapısmıyor tam olarak ve almıyor.. Bu durumlarda benımde almıyordu hemen ama pamuga bıraz pudra serpip agda yapacagım bölgeye sürüyordum ve agdayı öyle sürüyordum tek cekişte alıyordu canım bıde öle dene sen ıstersen...

Senelerdir ağda kullanıyorum sarkma falan olmadı..hatta az önce bitirdim..kaymak ötesikaydirigubbakcemile5
Sen neden çekiniyorsun sarkma olucak diye.. vesikalık foto çektirmiycen ya..:roflol:

ay canim benim ne guzel valla kaymak gibi olmustur keske bende becerebilsem seninki iyice azalmistir acisinda alismisindir ne guzell bende bilmiorum bi kac yerde doktorun yazdiklarini paylastim bende agda o bolgede cektikce sarkma yapio diye yoksa denemis deilimm canim dedigin dogru foto cekmicez ya hehhehekaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

koltukaltı bazen çukur kaldıgı için zorluk cıkartabılıyor canım,ha bırde o esnada terliyorsan agda yapısmıyor tam olarak ve almıyor.. Bu durumlarda benımde almıyordu hemen ama pamuga bıraz pudra serpip agda yapacagım bölgeye sürüyordum ve agdayı öyle sürüyordum tek cekişte alıyordu canım bıde öle dene sen ıstersen...

cokk saolasinn gulumm valla gecen gun yaptim havada sicakti hem tam almadi hem morardi hemde canim acayip yandi sekerim saolasin verdigin bilgi icin guzelimopuyorumnanaktan

valla bilemiyorum arastiracagim

bu arada kizlar yüzünü agda ile aldiran varmi,
dün kizarkadasimin biri tr de yüze asla agda vurmuyorlarmis cok kalin cikiyor vede cogaltiyormus
duydugum en sacma sey dedim ama tr kuaförler öyleymis
siz yüzünüzü nasil alyorsuuz

ben yuzumu daha aldirmadim canim belki sarisinim ondan tuy yok yuzumde su an tek sikayet ettiigim yer malum bolge canim

ben ağda bantlarını kullanıyorum veet ılık ağda bantlarından genital bölgeye.. küçük küçük kesiorum ve aıştıra alıştıra alıyorum süper oluyor çok memnunum.. özellikle prenses senin işine gelebilir bu yazdıklarım tatlı ya canın o bakımdan:D:D

bende agda bandıyla aldım koltuk altımı genital bölgenin üst kısmını üst kısım için süper gercekten kolay oluyor ama koltuk altımda morarmalar oldu benim cekerken acıttım sanırım bide bacaklarda denedim makinadan daha iyi ama kalıyor malesef ama makinaya oranla daha gec ve seyrek cıktı

paket aldırmayacaksan bikini bölgesi acısı hıcbırsey canım... cok hafif dogal olarak hıssedersın canım ama öle aman aman da bır acı deıldır bikini bölgesi...

ben ağda bantlarını kullanıyorum veet ılık ağda bantlarından genital bölgeye.. küçük küçük kesiorum ve aıştıra alıştıra alıyorum süper oluyor çok memnunum.. özellikle prenses senin işine gelebilir bu yazdıklarım tatlı ya canın o bakımdan:D:D

saolasinnn guzelimm benimmm opuyorumnanaktan

Back