Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senelerdir ağda kullanıyorum sarkma falan olmadı..hatta az önce bitirdim..kaymak ötesikaydirigubbakcemile5
Sen neden çekiniyorsun sarkma olucak diye.. vesikalık foto çektirmiycen ya..:roflol:
bide bisey sorcam genital bolgede tam alabilmesi icin ne kadar uzatmak lazim mesala bacakta cok uzayinca acitio az uzatinca tam almioda
canımsın yaa...:1hug:
cok uzun olmamalı tabı canın cok yanar ve bır seferde almayabılır,genıtal bölgede tüyler ayda 1cm uzarmıs canım buda yeterlı bır uzunluk orası ıcın canım... mesela bır arpa boyunu gecmemelı derler... artık alısınca ayda deıl 2 ayda falan 1 cm anca uzuor zaten canım...
sekercik ben zaten dogumda cok utanıom jiletle cok kötü oluo yha.hem dogumdan sonra da rahat olamıcaz nasıl yapcaz.kısa sürede cıkmasın die istiorum emlayı.okudum prokpektüsünü şöle yazsıo:
Gebelik ve emzirme döneminde kullanım
Gebelik:Gebelikte kullanımına ilişkin yeterli bilgi yoktur.
Gebelik Kategorisi: B
Lidokain ve prilokain, gebe ve doğurganlık çağındaki birçok kadında kullanılmıştır. Malformasyon veya fetüs üzerinde doğrudan ya da dolaylı zararlı etkilerin insidansında artış gibi, üreme süreci ile ilgili spesifik zararlı bir etkisi bildirilmemiştir. Ancak gebe kadınlarda kullanılırken dikkatli olunmalıdır.
jilet tabı köklerı kuvvetlendırıyor cnm ama dediğim gibi cok fazlada uzun olmasın en fazla 1 cm olsun daha kolay olur ve ılk etapta sıkıntı yasamazsın canım...