Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende 3 keredir fln ağda yapıorm.fakat tatile gidicem yakında ağdayı bikini bölgeme yapacaım için kaç gün önceden yapmam lazım ki iz falan kalmasın ?? fikrinizz :uhm:
kızlaaar ben artık jiletten tüy dökücüden bıktım ve yarın ağdacıya gidiyorum genital bölge için, inanılmaz korkuyorum çok acicak biliyoruma ama bi konuda danışmak istiyorum size, bu bikini çizgisi bölgeleri alındıktan sonra kaç günde çıkmaya başlar? ben 2ağustos'ta gidiyorum ve çok beyaz cildim var en ufak şeyde kızarıyor, muhtemelen ağdadan çok etkilenicek 3-4 günde anca geçer diye düşündüm sizce çok mu erken gidiyorum ağdaya?
anladığım kadarıyla jiletten döneceksin ve ağustos 2 diyorsun.Ben de beyaz tenliyim ve cildim inanılmaz hassas.Ağda sonrası heryerim kıpkırmızı olur ve kabarır.Fikrimi soracak olursan 27 si-28 i gibi git derim imkanın varsa tabi.Çünkü jiletten döneceğin için kıl ların uzama hızı daha çabuk olacaktır.Ben defalarca yaptırmama rağmen haftasına kıl kökleri beliriyor ve sinir oluyorumklava: hıı kızarıklığa gelince merak etme canım maksimum 2 günde bişeyin kalmaz.Dediğim gibi beyaz ve çok hassas bi tene sahip olmama rağmen ertesi gün benimkiler tamamen yok oluyorkaydirigubbakcemile5
o zaman randevumu erteleyim canım çok teşekkür ederimmm a.s., peki bu ilk ağdadan sonra hemen haftasında çıkıyor mu ya tatilim 12 gün sürcek, 29u gidiim desem etti mi 15 gün :bbo: umarım hemen çıkmaz biyoder süreyim bari inşallah geciktirir
aslında çıkıp çıkmaması kıl yapınla da alakalıdır canım.ama benimkiler siyah siyah hemen beliriyor.Bir de sürekli denize gireceksin,bu da hızlandırır.Bioder de tek seferlik işini görecek bi ürün değil,ancak uzun vadede işine yarar o da belki.En iyi çözüm 29 unda git ve elinin altında bulunması için veet ya da başka bi markanın elde ısıtılan kağıt ağdalarından al,nolur nolmaz elinin altında bulunsun.Çok zor durumda kalırsan akşam duş sonrası işini halledersin,kızarırsa ertesi güne de hafiflemiş olur:1hug:
o kadar korkmana gerek yok, bende jiletten artık nefret ettiğim için gözümü karartıp gittim ve iyikide gitmiştim diyorum. 35 yaşındayım ve genital bölgeme 15 gün önce ilk ağdamı yaptırdım. Üstler o kadar değilsede iç kısım bayağı acıdı ama sonucunu görsen kesinlikle bu acıya değiyor. Birde sana tavsiyem ağdadan 1 saat öncesi aspirin iç, bayağı faydası oldu :)) Kolay gelsin...