evet canım o daha kolay cam sakızından sesuyu gene sıcak suda bekletiosun sonra spatulası var onla alıosun ve ince bi şekilde suruyosun yapacagın yere... sonra agda bezleri varya onun onu yapıstırıosun cart cekiosun tertemiz oluo şakkıdı
bikini bolgene ufak ufak alana sur agda kagıdını kes mesela ufak guzel kare veya dikdortgen sekil ... yada bi agdayı beşe bol kagıdın buyuklugunde agdayı sur sora yapıstır cek :)
birde fatma girigin kanli nigar filminde agda yapiyorlar ya o hangi ada peki bilen varmi
tatlim cok sagol anlatimin icin zaten hep öyle yapiyordum ben sesu degilde baska marka kullaniyorum veet kullaniyordum, ama nedense camsakizi daha iyi degiler ne bilem aldim iste ama hicte iyi degilmis-tatlicadiarzu-
ben digerine devam edeyim
çam sazıkızı ağdalardan o canım..
rica ederim canım onemli degil... ben agda kullanmıyorum cok nadir koltuk altıma kullanıırım ben makinayla alıyorum 1 aydan uzun sure cıkmıyor pratik ısıt cek sorunu yokdelikafadulden
hmmm ama orda ne güzel yapisiyor cekiyorlar:teytey:
benimde makinem var tatlim bazen agda bazende makine kullaniyorum, ama nedense kac yildir makine kullandigim halde acitiyor bazen dayanamiyroum agda daha kolay geliyor bir cekiste acirsa azicik aciyor yoksa degil iste isi uzun sürüyor
bu arada sesu tr de nerden aliniyor
canım ben makinayla 20 dk da butun kople temsiliom bacakları alıştım artık acımıo cok temiz iş delikafadulden
sesuyu tum kozmetikcilerden temin edebilirsin ...
Bikini bölgesine kartuş kullanmayın canım yani bezle çekmeyin daha çok asrkma oluyor ilerki yaşlarda...evet canım o daha kolay cam sakızından sesuyu gene sıcak suda bekletiosun sonra spatulası var onla alıosun ve ince bi şekilde suruyosun yapacagın yere... sonra agda bezleri varya onun onu yapıstırıosun cart cekiosun tertemiz oluo şakkıdı
bikini bolgene ufak ufak alana sur agda kagıdını kes mesela ufak guzel kare veya dikdortgen sekil ... yada bi agdayı beşe bol kagıdın buyuklugunde agdayı sur sora yapıstır cek :)
Kim ne niyet besler nerden bilicez canım.Kadın kadınada olsa cinsel organını görmesi haram kılınmıştır bunu değiştiremeyiz...Ama işte mecbur kalınıyo o ayrı..ben ağdamı kendim klasik şeker su limon ile yaparım yıllardır.kızlarım yapamadılar,kuaföre yaptıranlara da hayret ederdim,ama vaktiniz değerliyse hijyenine güveniyorsanız 30 liraya tüm bölgeleri alıyorlar, hem de 10 dak. uğraşmaya değmez,günah falan demiş birisi bence niyet önemli, niye günah olsun.
Bikini bölgesine kartuş kullanmayın canım yani bezle çekmeyin daha çok asrkma oluyor ilerki yaşlarda...
Kim ne niyet besler nerden bilicez canım.Kadın kadınada olsa cinsel organını görmesi haram kılınmıştır bunu değiştiremeyiz...Ama işte mecbur kalınıyo o ayrı..
Ayrıca klasik ağda beslemiyomu kılları..
kalıp veya konserve ağda kullanıcaksın canım spatula ile sürüp elinde yavaş yavaş çekiceksin.Bazı kuaförlerde görmüşsündür belki bıyık falan alırken yüz alırken..
bu canım yok bezle çekilmiyo...
cok tesekkür ederim canim ya zahmet ettim sana
birsey daha sorcam cok oldum biliyorum
nerden aliniyor bu peki
Yok canım olurmu yardımcı olduysam ne mutlu.Tanıdığın bir kuaför varsa ondan isteyebilirisn malzemecisinden getirtir sana,eğer yoksa netten sipariş edebilirsin..kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?