- 26 Aralık 2015
- 78
- 66
- 3
- 52
Ben roll on ağdayı bikini bölgesinde de kullanıyorum bir zararını görmedim şimdiye kadarRoll on agdalar bikini bölgesine kullanılmaz diye yazıyo benim makinemde
Adı ne acabaBugun eczaneden uyusturucu bi sprey aldim arkadaslar harika bisey. Lazere gittim cozum olmadi. Kendim agda yapmaya karar verdim ve bugun basladim. Ilkk kezz yaptimm cok mutluyum
Vemcaine %10 pump sprey. Sıkıp 10 15 dk bekledim ve hissizzlesti aagda uyguladigim bolge. 18,5 tl ye aldm. Ben cok memnun kaldim tavsiye ederimAdı ne acaba
Ne kadara aldınız
Vaay çok iyi yaaVemcaine %10 pump sprey. Sıkıp 10 15 dk bekledim ve hissizzlesti aagda uyguladigim bolge. 18,5 tl ye aldm. Ben cok memnun kaldim tavsiye ederim
Rica ederim :) insallah sende memnun kalirsin cnm :)Vaay çok iyi yaa
İnşallah bende yapcam o zaman
Sagolasin canim
İnşAllah canimRica ederim :) insallah sende memnun kalirsin cnm :)
Bikini bölgesinde sir ağda kullandım başarılıydı. Ama genital bölgede başarılı olamıyorum. Tüyler gelse acısına razıyım ama çektiğimde tüyler temizlenmiyor. Ağda da derimde kalıyor üstüne üstlük. Bir arkadaşım çam sakızı ağda kullanmamı önerdi. Siz ne önerirsiniz?Benim tavsiyem,
ağda yapılıcak zeminde,batıklar ve noktalar varsa ağda öncesi yapılması gerekenler,
*peeling
*kese
*vücut fırçası kullanmak,(banyoda)
bunlar ölü deriyi atmayı ve kılın cilt yüzeyine çıkmasını sağlar,
ağda yapılıcak yüzeye acıyı hafifletmek ve terlemesini önlemek için pudra sürün,acısınıda hafifletmeye yardımcı olucaktır,ağda sonrasıda kızarıklığı alır,
artık tek kullanımlık kağıt bezler mevcut,
küçük ağdalar suyun içinde ısıtılırken içine su kaçmamasına dikkat edin,ağdayı çürütür,
minik tek kartuşluk ve tek konserve ağda ısıtıcılarınızdan evinize almanızı tavsiye ederim,ısıtmada çok rahatlık,özellikle sir ağda için mükemmel
uygulamaağdanızı iyice ısıtıp,spatula yardımıyla pudraladığınız cildinize, ince bir tabaka şeklinde sürün,şayet bacaksa tümüne birden sürün,kağıt bantı yapıştırıp,bir elinizle gerdirip tek seferde çekin,kılın çıkış yönüne dikkat edin,
sir ağda yaparken kesinlikle pudralı tavsiye ederim,normal sir ağdayı bir sefer sürüp çekebiliyorsunuz ikinciyi asla denemeyin morarır,
pudralı yüz için olanlar vücut içinde uygun ve ideal,uygulama sonrası mutlaka yağıyla vücudunuzu silin,
ağda yapılan bölgeyi sürtünmeye maruz bırakmayın ,yüzünüzü elinizle silmeyin,açık olan gözeneklerden mikrop kapabilir sivilcelenmeye sebebiyet verirsiniz,
ağda öncesi ve sonrası kullanmak için kozmetikçilerde jel sabunlar var onlardan temin edin,antiseptik özellikte mikrop kırıcı etkisi var,hafif serinlikte verir
ayrıca cildiniz ağda yapma döneminize kadar kurumaması için,arada nemlendirici sürün
Bence kağıt ağda yerine ısıtılan sir ağdalardan kullan canım daha az acılı oluyor. Ben kağıt da ısıtılan ağda da kullandımkızlar ben tüm cesaretimi topladım agda bantı aldım ama acayip korkuyorum tam 2 hsftadır öyle paketinde duruyort çok korkuyorum aşırıda utangacım kuaföre gidemiyorum jilet le yada kremle alıyorum ama bıktımmm
ben korkuyorum onu hiç yapamam heralde en iyisi kreme devam etmek eşimde istemiyor zaten alerjik tenin bişey olur falan diyeBence kağıt ağda yerine ısıtılan sir ağdalardan kullan canım daha az acılı oluyor. Ben kağıt da ısıtılan ağda da kullandım
Pudrali ağda kullan ben çok memnunum resimde attığımı kullanıyorum 2 defa kullandım ben de daha. Ama ilk defa sir ağda(ısıtılan) kullanan biri olarak gayet memnun kaldım. Ben de çok korkardım ağdadan. Masaj yağı da çok etkili.ben korkuyorum onu hiç yapamam heralde en iyisi kreme devam etmek eşimde istemiyor zaten alerjik tenin bişey olur falan diye
çok mu kötü yaa fiyat ne kadarPudrali ağda kullan ben çok memnunum resimde attığımı kullanıyorum 2 defa kullandım ben de daha. Ama ilk defa sir ağda(ısıtılan) kullanan biri olarak gayet memnun kaldım. Ben de çok korkardım ağdadan. Masaj yağı da çok etkili.
Gerçi tenden tene fark eder ama sen ağda öncesi malzemelerini kullan bence eğer ağda yapmaya karar verirsen
Bu ağda 8 TL. Masaj yağı 5 TL. İnan ben de çok korkarak aldım ama ağda sonrası acının az olduğunu anladığında ve görüntüden memnun kaldığında kendini çok iyi hissediyorsun :) ben de önceden krem kullanıyordum hiçbir işe yaramıyor ki erkeklerin tıraş köpüğü gibi sabaha beliriyorçok mu kötü yaa fiyat ne kadar
HAKLISIN korkunun ecele faydası yok genital bölgeye ve koltuk altına da oluyor muBu ağda 8 TL. Masaj yağı 5 TL. İnan ben de çok korkarak aldım ama ağda sonrası acının az olduğunu anladığında ve görüntüden memnun kaldığında kendini çok iyi hissediyorsun :) ben de önceden krem kullanıyordum hiçbir işe yaramıyor ki erkeklerin tıraş köpüğü gibi sabaha beliriyor
Ben heyecandan koltuk altını unutmuşum :) bikini bölgesinde çok etkili oluyor çok ince bir tabaka halinde sürmelisin. Ama ben genital bölgede pek başarılı olamadım. Tüyler alınsa acıya raziyim çektikçe alışıyorsun ama olmadı. Deri çok yumuşak olduğu için başarılı olmuyor sanırım. Bir arkadaşımdan çam sakızı ağda önerisi aldım onu deneyecegim inșaALLAH genital bölgede :)HAKLISIN korkunun ecele faydası yok genital bölgeye ve koltuk altına da oluyor mu
anladımBen heyecandan koltuk altını unutmuşum :) bikini bölgesinde çok etkili oluyor çok ince bir tabaka halinde sürmelisin. Ama ben genital bölgede pek başarılı olamadım. Tüyler alınsa acıya raziyim çektikçe alışıyorsun ama olmadı. Deri çok yumuşak olduğu için başarılı olmuyor sanırım. Bir arkadaşımdan çam sakızı ağda önerisi aldım onu deneyecegim inșaALLAH genital bölgede :)
bende de var ben alıyorum tamamınıKizlar benim cenemde tuyler var.Bir kismi belirgin onlari iple aliyordum az oncede kagit agdayla aldim.Sizce tamamini alsam mi? Bembeyaz yapti cildimi temiz hissettim acaba hepsini alsam mi kagit agdayla
bende de var ben alıyorum tamamını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?