- 8 Temmuz 2016
- 3
- 0
- 1
- 28
Merhaba ben kuaför e gidiyordum fakat artık kendim almak istiyorum bikini bölgesi icin sir ağda setleri oluyor kartuşlu onlar la mı alsam yoksa sizin dediğiniz gibi mi bilemedim siz alıyor musunuz? Kolay mı nasıl oluyor yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürlerevlendikten sonra sehir degistirince agdamı kendim yapmaya karar verdim :) alıstıgım yerden baska yere gidemiyorum sanırım herkes yapamıyor ama bana cok kolay geldi bikini agdasını yapmak..en onemlisi cok uzamadan yapmanız lazım yapmadan once pudra surmek acıyı azaltıyor..bikini bolgesi icin kalıp agdaları tavsiye ederim kırıp cezvede eritiyorsunuz bunlar aslında elle cekilen agdalar ama agda beziylede cekebiliyorsunuz onemli noktası su cabuk kuruyor hemen bezi yapıstırmanız lazım ve cıkıs yonunun aksine cekiyorsunuz zamanla el alısıyor pratiklesiyor insan..
Agda'yi hep tercih ederim, ilk yapacagin icin aciyabilir ama alisinca geciyor.Size bir sorum var ben küçüklüğünden beri hep eldivenle aldım ve hiç ağda , jilet vb. hiç birşey kullanmadım ve şimdi ağda kullanmak istiyorum ama kıllar az mı yoksa çok mu çıkar? veya ağda kullanıcaksam hangi marka ağda kullanmalıyım? Ağda cinsi ne olmalı kartuş mu yoksa konserve ağda mı ?Ve bikini bölgesine ağda yapmalı mıyım?VE EN ÖNEMLİSİDE AĞDA KULLANMALIYIM ? Ve lütfen kuaför git demeyin
Bu limon tuz karısımı ağda sonrası sivilcelere de iyi geliyor mu benim sivilcelenmem cok oluyorAgda yapildiktan sonra limon suyu ile tuz karisimi surekli surmekte fayda var.. ilk suruste hemen sonuc vermez ama ikinci ucuncude fark edilir bir incelme olusabiliyor. Kimine gore azaliyor da.
Ustelik limonun cildinizi ve agda esnasinda olusan kizariklari kaybolmasini sagliyor, daha dogrusu cildin rengini duzeltiyor. Tuz ize kanamalara karsi iyi geliyor. Tavsiye ederim. Denemekte fayda var.
Yuz bolge, bacak, karin sirt vs vs
Bu limon tuz karısımı ağda sonrası sivilcelere de iyi geliyor mu benim sivilcelenmem cok oluyor
Denicem bunu yapmayı umarım işe yarar cok tesekkurlerBilemiyorum cunku bende o durum yok ama denemekte fayda var. Yuz kisimda mesela agda yapmasan da limon tuz karisimi surdugun zamn yuzun temizlenmis oluyor.. sivilcelerin cikmasina biraz onlenmis oluyor.
insallah, deneyimi yazarsin, bende merak ettim :)Denicem bunu yapmayı umarım işe yarar cok tesekkurler
Ben denedim bunu ama malesef sivilcelerime engel olmadı yine cıktılarinsallah, deneyimi yazarsin, bende merak ettim :)
Evet haklisin, belki cildin hassas ve agda yaptigin zaman kil kokunde bulunan bazi biolojik durumlar olusabilir..Ben denedim bunu ama malesef sivilcelerime engel olmadı yine cıktılardoktora gidip agda sonrası baska ne sürebilirim diye sorucam
Soyulabilen inci agda tavsiye ederim . Yapis yapis olmadan bez derdi ile ugrasmadan islem tamam
acısız ağda çıkarmışlar, bugün radyoda reklamlarda duydum migrosta gördüm önce inanmadım ama sonra aldım denedim. Aldığım roll-on kitiydi içinde acı azaltan mendiller var, ısıtıcı cihaz var ve roll on var. ağdadan 15 dakka önce acı azaltan hazırlık mendillerini sürüyon. sürüyon, zaten cihaz roll-onu da 15 dakkada ısıtıyor. bu arada roll-on harbiden hazır kıvama gelince ambalaj pespembe oluyor çok değişik bişi. zaten şekli falan da bi değişik hatta bence çok güzel. neyse ürün gerçekten başarılı; şiddetle tavsiye ederim ağdacılara, ürün sir ağda bu arada, reklam olmasın diye marka söylemem ama meraklısı migrosta sağda solda falan bulabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?