anlatım ıcın sağolunBenim tavsiyem,
ağda yapılıcak zeminde,batıklar ve noktalar varsa ağda öncesi yapılması gerekenler,
*peeling
*kese
*vücut fırçası kullanmak,(banyoda)
bunlar ölü deriyi atmayı ve kılın cilt yüzeyine çıkmasını sağlar,
ağda yapılıcak yüzeye acıyı hafifletmek ve terlemesini önlemek için pudra sürün,acısınıda hafifletmeye yardımcı olucaktır,ağda sonrasıda kızarıklığı alır,
artık tek kullanımlık kağıt bezler mevcut,
küçük ağdalar suyun içinde ısıtılırken içine su kaçmamasına dikkat edin,ağdayı çürütür,
minik tek kartuşluk ve tek konserve ağda ısıtıcılarınızdan evinize almanızı tavsiye ederim,ısıtmada çok rahatlık,özellikle sir ağda için mükemmel
uygulamaağdanızı iyice ısıtıp,spatula yardımıyla pudraladığınız cildinize, ince bir tabaka şeklinde sürün,şayet bacaksa tümüne birden sürün,kağıt bantı yapıştırıp,bir elinizle gerdirip tek seferde çekin,kılın çıkış yönüne dikkat edin,
sir ağda yaparken kesinlikle pudralı tavsiye ederim,normal sir ağdayı bir sefer sürüp çekebiliyorsunuz ikinciyi asla denemeyin morarır,
pudralı yüz için olanlar vücut içinde uygun ve ideal,uygulama sonrası mutlaka yağıyla vücudunuzu silin,
ağda yapılan bölgeyi sürtünmeye maruz bırakmayın ,yüzünüzü elinizle silmeyin,açık olan gözeneklerden mikrop kapabilir sivilcelenmeye sebebiyet verirsiniz,
ağda öncesi ve sonrası kullanmak için kozmetikçilerde jel sabunlar var onlardan temin edin,antiseptik özellikte mikrop kırıcı etkisi var,hafif serinlikte verir
ayrıca cildiniz ağda yapma döneminize kadar kurumaması için,arada nemlendirici sürün
hımmm denıycemmm herhangı bırtane olurmu yoksa ısım verebılırömısıısnızbebe pudrası çok işe yarıyor hassas bölgelerde morarmayıda önlüyor kararmada olmuyor
ben farketmiyor diye biliyorum hepsi aynı etkiyi göstericektirhımmm denıycemmm herhangı bırtane olurmu yoksa ısım verebılırömısıısnız
cildim çok hassas olduğu için yara oluyor ve morarıyordu baya azalttıben farketmiyor diye biliyorum hepsi aynı etkiyi göstericektir
bacağın ust arka kısmını (diz büklümünün az yukarısı) nasıl alıyorsunuz kendiniz ,hiç tüy kalmayacak şekilde.. yardım edinnn bugun aldım ama yarım yamalak olduuu.. kaldı yine tüyler sinir oldum.
maden suyu ile yapılan bir kürde kılların geri küstüğünü gördüm kızlar...
hangı bölgene kullanıcaksınKizlar ben hic agda kullanmadim ilk hanginagdayi kullanmaliyim bide tenim cok hassas
NASILMIŞ Omaden suyu ile yapılan bir kürde kılların geri küstüğünü gördüm kızlar...
canim tuy dokucu kesinlikle kullanma.esinden ve kuaforden cekinmeKızlar iyi geceler, ben bikini bölgemi 5 senedir ağda ile kuaförde aldırıyorum. Şöyle bi sorunum var, eşimin tayini çıktı 1 aya yolcuyuz ağdayı kendim yapabilmeliyim artık. orda kuaför bulmak çok zor olacak çünkü. ama bikini bölgesi girintili çıkıntılı ve arkaya doğru olan kısmı göremiyorum nasıl yapıcam... 1.5 ayda uzuyo uzun zamandır kullandığım için tüy dökücü falan kullanmak istemiyorum o yüzden. tekrar başa dönmeyelim. 2 aya yakın olacak uzatıyorum kendim alcam dedim gitmedim kuaföre zaten böyle uzun uzun da utanırım gidemem ne önerirsiniz bana
canim tuy dokucu kesinlikle kullanma.esinden ve kuaforden cekinme
agda morarma kararma olur
jilet kullan en iyisi o bolgeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?