• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Merhabalar ; komple ağda için etimesgut,sincan çevresinden önerebileceğiniz eli hafif bir kuaför var mı?

Selamm kizlar bisi sorucam size...Bikini bolgesini cimbizla tuylerden kurtulsam sert cikarmi tuyler yoksa azalrmi ?deniyen varmi yardimci olursaniz sevinirim :)

Yüzümdeki tüyleri kuaför de agdayla aldırıyorum ama genital bölge nasıl olacak çok korkuyorum ama mecburum çok aşırı derecede fazlalaştı çok korkuyor ve utanıyorum evde yapamam Kıyamam canıma

Yüzümdeki tüyleri kuaför de agdayla aldırıyorum ama genital bölge nasıl olacak çok korkuyorum ama mecburum çok aşırı derecede fazlalaştı çok korkuyor ve utanıyorum evde yapamam Kıyamam canıma

Cok zor olur evde yapmasi bence..
En rahati gidip bi kuaforde yaptirmak..
Eli hizli ve hijyenik olan bir kuafore gidip aldirmak en dogrusu bence..
Ben bir kere baldir kismima agda yapayim dedim yapmaz olaydim..
Kan oturdu resmen mosmor oldu..

O gunden beri gidip aldiriyorum ugrasilmiyor evde ..

Cok zor olur evde yapmasi bence..
En rahati gidip bi kuaforde yaptirmak..
Eli hizli ve hijyenik olan bir kuafore gidip aldirmak en dogrusu bence..
Ben bir kere baldir kismima agda yapayim dedim yapmaz olaydim..
Kan oturdu resmen mosmor oldu..

O gunden beri gidip aldiriyorum ugrasilmiyor evde ..
Tahriş oluyor mu yara gibi ben krem ld aldım ama bildiğin yara oldu :/bikini bölgesinde

evlendikten sonra sehir degistirince agdamı kendim yapmaya karar verdim :) alıstıgım yerden baska yere gidemiyorum sanırım herkes yapamıyor ama bana cok kolay geldi bikini agdasını yapmak..en onemlisi cok uzamadan yapmanız lazım yapmadan once pudra surmek acıyı azaltıyor..bikini bolgesi icin kalıp agdaları tavsiye ederim kırıp cezvede eritiyorsunuz bunlar aslında elle cekilen agdalar ama agda beziylede cekebiliyorsunuz onemli noktası su cabuk kuruyor hemen bezi yapıstırmanız lazım ve cıkıs yonunun aksine cekiyorsunuz zamanla el alısıyor pratiklesiyor insan..

ilk agda denememi yaptım ama pek başarılı sayılmam :/ bugün marketten sir agda bantı aldım bacaklarıma uyguladım aldı ama bazı tüyler kaldı 20 tane bantı 2 bacakta kullandım mendille temizledim ama yinede yapış yapış kaldı sir agda bantı için ne önerirsiniz bikini bölgesi içinde kuaföre gidecegim ama çok korkuyorum :(

ilk agda denememi yaptım ama pek başarılı sayılmam :/ bugün marketten sir agda bantı aldım bacaklarıma uyguladım aldı ama bazı tüyler kaldı 20 tane bantı 2 bacakta kullandım mendille temizledim ama yinede yapış yapış kaldı sir agda bantı için ne önerirsiniz bikini bölgesi içinde kuaföre gidecegim ama çok korkuyorum :(

Kızlaar Vemcaine pump uyuşturucu sprey aldım bi pamuk ile sürdüm hiç bir etkisi olmadı yinede çok acıdı ben mi iyi yapamadım yoksa bana yaramadı anlamadım :KK70: Şimdide Emla alayım diyorum Emla kremden memnun kalan var mı?

Ağdayı başarılı bir şekilde uygulayabilenleri tebrik ediyorum. Ne kavanoz ağda, ne sir ağda, hiç beceremiyorum ya. Üzerlerindeki talimatları aynen uyguluyorum, yine olmuyo, yine olmuyo. Hızlı bir şekilde çekiyorum caart diye, bi bakıyorum ağdanın büyük kısmı yapışmış öylece kalakalmış, sonra onu çıkartmaya uğraş dur. Sir ağdaya gelince, iyi bir şey olsun dedim, Veet sir ağda aldım. Hiiç ama hiç memnun kalmadım, iyice uzun ve incecik tüyler olacak ki alsın, e benim o kadar uzatmayı bekleyek halim yok yani ki kıllarım kalın ve yoğun değiller zaten. Ağda cildi yumuşacık yapıyor ama kıllarımı almadıktan sonra neyleyim :(

Ya ben sanırım salaklık yaptım :KK43: ilk kez ağda yapim dedim kendi başıma hep jiletle alıyorum heryerimi düğünden önce alışsın diye ama batırdım :/Bacaklarımın yarısı yarım yamalakta olsa aldım:/ Ama üst kısımları kaldı:/ napsam uzamasını beklesem mi ;( düğün tarihi 18 temmuz ;( Hoş o zamana kadar 2 kere bile ağda yapılır gibime geliyor ;( bu halde kuaförse gidilmez gibi yarım yamalak ben :KK43:Napim sizce ya

acısız ağda çıkarmışlar, bugün radyoda reklamlarda duydum migrosta gördüm önce inanmadım ama sonra aldım denedim. Aldığım roll-on kitiydi içinde acı azaltan mendiller var, ısıtıcı cihaz var ve roll on var. ağdadan 15 dakka önce acı azaltan hazırlık mendillerini sürüyon. sürüyon, zaten cihaz roll-onu da 15 dakkada ısıtıyor. bu arada roll-on harbiden hazır kıvama gelince ambalaj pespembe oluyor çok değişik bişi. zaten şekli falan da bi değişik hatta bence çok güzel. neyse ürün gerçekten başarılı; şiddetle tavsiye ederim ağdacılara, ürün sir ağda bu arada, reklam olmasın diye marka söylemem ama meraklısı migrosta sağda solda falan bulabilir.

Back