• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda korkusu..

Bende basta oyleydim surerdim 10 dk cekmek icin cesaretimi toplamaya calisirdim. Cekseydin şimdiye kadar kurtulmustun diye kemdimi telkin etmektende geri durmazdim.
Sonuca odaklandim dusunsene aldiginda tertemiz olacak falan diye dusundum
Su an alistim :KK49:

kendime ağda makinası alcam internette baktım baya büyük bi set herşeyi var ama işte bu korkum sadece bikini için lazer yapabilirim hala öğrenciyim çok pahalımı ve bi zararı oluyomu lazer sonuçta kısırlık falan olurmu
Agda makinasiyla kirmadan almak zor ya ben hic alamazdim

Canim kendin yaptiginda hem uzun sürüyor hem çok acı çekiyorsun bi kuaföre gitmeni tavsiye ederim ve eger cok acıyacagini düşünüyorsan agdaya gitmeneden önce 2tane agri keseci iç :) ben öyle alismistim simdi hic acimiyor diye bilirim tabi kuaförde yaptiriyorum

Canim kendin yaptiginda hem uzun sürüyor hem çok acı çekiyorsun bi kuaföre gitmeni tavsiye ederim ve eger cok acıyacagini düşünüyorsan agdaya gitmeneden önce 2tane agri keseci iç :) ben öyle alismistim simdi hic acimiyor diye bilirim tabi kuaförde yaptiriyorum
öyle yapcam artık utanıyorum ama mecbur :)

kızlar mrb ya biraz tuhaf gelebilir ben ağdadan korkuyorum kaç kere denedim sürüyorum ama çekemiyorum sanki çekince derim kalkacakmış gibi geliyor e epilasyonda çok batık yapıyo ne yapmam lazım özellikle bikini bölgesinden acayip korkuyorum kuaföre bile gidemiyorum :KK43:

ben bacağıma yapıyorum genital için lazere gidiyorum kol altına da lazer yaptırdım
en iyisi lazer benim gibi hiç acıya dayanamayan biri için

İlk başta direkt yapıştırıp çekmek yerine şunu deneyebilirsin, çamsakızı ağdayı ısıt, gazetenin üstüne yay. Ordan az az iki parmağının arasına al ağdayı, küçük küçük, yavaştan tüyleri öyle çek. En azından ne kadar tuttuğun ve çektiğin senin kontrolünde olacak. Sonradan dediğini yapmayı denersin.

Ben sürekli yaptığım halde o korkuyu yaşıyorum.
Mutlaka bir tarafları kalkar onu geçtim bir de yapışıp çıkmaması var. Ağda bezini çekersin ama gelmez...
En güzeli profesyonel bir yere yaptırmak. Hem kısa sürüyor hem temiz oluyor...

en guzeli kuafor bnde epilasyoon alettiyle aliyordum bi yilda iki makine degistim batik yuZunden ikincisi de az buz bitmrakiodu ama iyidi gecen gun aparatini bozdum bidaha ne alirim ne tamir ettiririm direk kuafprdeki agdaciya gitcem komple dugunmden iki gun once yaptrmstm komple ilj defa utanmstm 2/3dk snra gecti 1 ay rahat etmistim
epilasyon aletleri simdi sarjli pek rahat degl bnce bi bakiyorsun sarji bitiyor yarim kaliyo isin bekle ki sarj olsun

Back