- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
bende sesunun kartuş makinesi var 2 kartuş 10 ağda bezi 1 de ağda temizleme mendili ile 29.90 a almıştım biraz geç ısıtıyo gibi zaten üstünde de 30dk diyor ;başka makine kullanmadığım için kıyaslayamayacağım ama bence kartuş makinesi almak çok mantıklı 2 dk da kollarımı falan alıyorum ,dondu tekrar git ocakta ısıt derdi yok şıpır şıpır su olma derdi yok tıpkı epilatör gibi ben makineden memnunum kimi sirler çok daha fazla ısıtmayı gerektiriyor ama sesu için 30dk da yeterli ısısıya ulaşıyor bu arada bu makineler standart her marka kartuş oturuyo diye biliyorum
Biz arkadaşa 2 kutu ağdasıyla beraber 20tlye vivet almıştık. Ben pek işe yaramaz gözüyle bakmıştım ucuz olduğu için. Beni yanılttı. Hem bir seferde hepsini alıyor hem de ağda kalıntısı bırakmıyor. Tavsiye ederim.
bu ay sesu kartuş seti 29.90 a watsons ta indirimde;gratistede katalogda vivet seti %25 indirimli yazıyor ama fiyatı yoktu almak isteyenlerin haberi olsun
Tüh geç kaldım desene :) Bende Sesu aldım 37,75'e.. Aslında Vi-vet alacaktım ama girdiğim yerde Sesu vardı bir marka daha vardı 26 TL idi ama hiç duymadığım bi marka olunca güvenemedim.
Denedim ve memnun kaldım 30 dakikada ısıtıyor. Zaten önemli olan makinesi. Her markanın kartşundan alıp denicem hangisinden memnun kalırsam hep onu kullancam.
burada söz konusu makine ise muhtemelen herhangi birisi tercih edilebilir. çokta önemli değil bence markası sonuçta ısıtma işlemi yapıyor. ama konu kartuş seçme ise çok dikkatli olmak gerekir ve tecrübe edilmiş onaylanmış olanlara bakmak gerekir. depilissima bu konuda bayağı önde sanırım.
Ben de almayı düşünüyorum ne marka almalıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?