agatha chiristi

bilgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
6
0
Elimde gayet iyi durumda 41 adet Agatha C.kitabı var.Hepsine toplamda 200 lira düşünüyorum.Tek alımlarda kitap başına 7 lira.İlgilenenlere duyurulur.

Merhaba,ben bir Agatha Christie hayranı olarak elinizdeki kitapları merak ettim,kendisinin birçok kitabını okudum ama acaba hangi kitapları var sizde?

Merhaba,ben bir Agatha Christie hayranı olarak elinizdeki kitapları merak ettim,kendisinin birçok kitabını okudum ama acaba hangi kitapları var sizde?

Elimdeki kitaplar:Şantaj,çarpık evdeki cesetler,Noelde cinayet,ölüm pusudaydı,ölüm adası,Birisi ölecek,ölüden mektup var,Uyuyan ölüm,Şeytan dönemeci,Cinayet reçetesi,4 neşeli arkadaş,köşkteki esrar,Briç masasında cinayet,ölüm oyunu,Sıfıra doğru,Yılan içini döktü,Şampanyadaki zehir,Havadan gelen ölüm,Doğu ekspresinde cinayet,Nil nehrinde cinayet,Cİnayetler oteli,ölümün sıcak eli,Tavuskuşu cinayeti,Yanlış cinayet,Büyük dörtler,Filler de hatırlar,Üç yanlış ceset,ölüm diken üstünde,ölüm çığlığı,ölenln ardından,Ve perde indi,4000 yıl önce işlenen cinayet,Lordun ölümü,Otel,Son haber,Noelde cinayet,ölüm meleği,Beş küçük domuz.
Almayı düşünürseniz fiyat konusunu konuşuruz tekra.İyi akşamlar.

Bu kitapların içinde okuduklarım çok tabi ama okumadıklarım da var,bir liste çıkarıp bakayım elimdekilere,ona göre tekrar yazarım alacağım zaman,teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…