- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Eh arzuladıkları başka bir şey vardır belki.hm, bilmiyodum.
Bu adamda ne buluyorlarki anlamadim.
Yani tamam zenginde.
Para ayiptir soylemesi yatakta ne ise yararki?
Bi insan kocasini zengin diye arzulamaz benim dusuncem.
Bi kac tane derken? yazmiyomu? Sorma aaah aah, acidim agaogluna.Dayanamadım baktım, netten
3 "hanımı" birkaç tane de genç sevgilisi varmış. Zenginlik başa bela yav.
Vallaha bilinen 3 tane var, arada bir "takıldıkları" da varmış. Püffff çok karışık işlerBi kac tane derken? yazmiyomu? Sorma aaah aah, acidim agaogluna.
Agaogluna sahip cikalim!
Basini sivazlamaya gidiyorum ben, geri donmezsem gittigim yerde mutluyumdur, beni aramayin sakin
pis fakirler!
Vallaha bilinen 3 tane var, arada bir "takıldıkları" da varmış. Püffff çok karışık işler3 hanımdan çocuk var, "Ortanca" Hanımdan bir tane, Baş Hasekiden 2 tane, Junior Hasekiden 1 tane. diğer ablalar uyanık çıkamamış
Yannız, bence yeterince zengin olsaydı Ortanca Hanımı değil, Orkide hanımı olurdu der, iğrenç bir espri yaparımYatayım ben
İşte en acısı bu ya... Adama ne desem yetmez. Yazıklar olsun...O degilde, adam resmen turistik geziymis gibi insanlarin öldügü yere gidiyor. Terbiyesizligin ve vicdansizligin bu kadari!!
İşte en acısı bu ya... Adama ne desem yetmez. Yazıklar olsun...
Saygıya zenginliği yetmemişSenin zenginligini senin cok hanimligini senin laubaliligini gectimde be adam
Orda yakinini kaybetmis insanlara hic mi saygin yok senin??????
tövbe bismillah...Ağaoğlu'ndan tepki çeken anma 'yorumu'
'Fakirler karanfil bıraktı, ben ise...'
Sitene Ekle
Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, cumartesi günü Taksim'de canlı bomba saldırısının yapıldığı yere yaşamını yitirenleri anmak için gül bıraktı. Ancak Ağaoğlu'nun kendi üslubuyla anlattığı olay sosyal medyada tepki çekti.
İŞTE ALİ AĞAOĞLU'NUN TEPKİ ÇEKEN SÖZLERİ
"Aldım ortanca hanımı, oğlanı da aldım. İstiklal caddesine gittim. Hem nostalji oldu. Hanımla çocukla olayın olduğu yere gittim. Millet fakir, şey bırakıyor... karanfil. Ben gül bıraktım."
Konuşmanın sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte pek çok kişi ünlü işadamına tekpki gösterdi.
http://www.milliyet.com.tr/agaoglu-ndan-tepki-ceken-anma-gundem-2214722/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?