Ağaoğlu'ndan tepki çeken anma 'yorumu'

Dayanamadım baktım, netten
3 "hanımı" birkaç tane de genç sevgilisi varmış. Zenginlik başa bela yav.
Bi kac tane derken? yazmiyomu? Sorma aaah aah, acidim agaogluna.
Agaogluna sahip cikalim!
Basini sivazlamaya gidiyorum ben, geri donmezsem gittigim yerde mutluyumdur, beni aramayin sakin
pis fakirler!

Bi kac tane derken? yazmiyomu? Sorma aaah aah, acidim agaogluna.
Agaogluna sahip cikalim!
Basini sivazlamaya gidiyorum ben, geri donmezsem gittigim yerde mutluyumdur, beni aramayin sakin
pis fakirler!
Vallaha bilinen 3 tane var, arada bir "takıldıkları" da varmış. Püffff çok karışık işler 3 hanımdan çocuk var, "Ortanca" Hanımdan bir tane, Baş Hasekiden 2 tane, Junior Hasekiden 1 tane. diğer ablalar uyanık çıkamamış
Yannız, bence yeterince zengin olsaydı Ortanca Hanımı değil, Orkide hanımı olurdu der, iğrenç bir espri yaparım Yatayım ben

Uzun bi sure buralarda gozukme bence sen

İşte en acısı bu ya... Adama ne desem yetmez. Yazıklar olsun...

Yani konu ölüm ise insanlarin fakir yada zengin olmasi, akpli yada chpli olmasi hic ama hic önemli degil. Orda birilerin annesi, babasi öldü. Minik bebeler yaralandi. Benim aklim bu vicdansizligi almiyor, beynim resmen error veriyor.

Parayla insanlık, karakter alınmıyor malesef. Yarın ne olacağımız belli değil. Onun da başına gelse biz yine fakir halk olarak karanfilimizi bırakırız.
Ortanca hanım da ne demek oluyorsa? Boy boy kaça kadar gidiyor acaba ?

Ortanca hanımının! doğum günü olmasa İstiklal'e gitmeye pekte niyeti yokmuş beyefendinin lütfetmiş ! İnsanlığın parayla satın alınamayacağının en güzel örneği bu adam.

Senin zenginligini senin cok hanimligini senin laubaliligini gectimde be adam
Orda yakinini kaybetmis insanlara hic mi saygin yok senin??????

Adamın haremi bile var biz fakirler ne anlarız Allah'ım kullarına para güç bahşederken ne olursun daha insan gibi insanları seç. Amin.

tövbe bismillah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…