Kib leme yazık.. O na bakarsan Fak fuk fon (fakir fukara fonu) diye bir şey vardı ülkemizde.. Şimdi shot daha masum gözüktü gözümePiiii terbiyesiz, kibliim mi la seni
Hımmm neydi ooo,hah karanfil,fakir çiçeği der gibi olmuş...Millet zengin anam,zengine herşey mübah,büyük hanımla,küçük hanım bu işe bozulmamışmıki acaba.
Yanlız hakkaten zenginin parası züğürtün çenesini yoruyormuş
Olmadı ortanca beyininde yanında olması lazımAaaaa hiçte bile züğürt değiliz, gönlümüz zengin. Bu replik olmadan olmazdı.
Ama son bi başımdan geçen bişeyi anlatayım, geçen yine fakirim, hiç unutmam, karanfil almış eve gidiyorum
Gül neydi , gül zengin çiçeğiydiRahatlayalım hanımlar, Ağaoğlu normal Gül almış, o da bizim gibi sıradan gariban biri, beklerdim ki 15.8 milyon $ olan Juliet gülü alsın.
Yol kenarlarında Çiçek satan çiçekçi kadınlardan bizde alabiliriz gül, ohhh çok şükür bir anda zengin kademesine yükseldik hep beraber
Rahatlayalım hanımlar, Ağaoğlu normal Gül almış, o da bizim gibi sıradan gariban biri, beklerdim ki 15.8 milyon $ olan Juliet gülü alsın.
Yol kenarlarında Çiçek satan çiçekçi kadınlardan bizde alabiliriz gül, ohhh çok şükür bir anda zengin kademesine yükseldik her beraber
Gülü bir gün, seni her gün, gülü soluncaya seni ölünceye kadar MuneRahatlayalım hanımlar, Ağaoğlu normal Gül almış, o da bizim gibi sıradan gariban biri, beklerdim ki 15.8 milyon $ olan Juliet gülü alsın.
Yol kenarlarında Çiçek satan çiçekçi kadınlardan bizde alabiliriz gül, ohhh çok şükür bir anda zengin kademesine yükseldik hep beraber
Şimdi zengin olunca Ortanca Beyim de olabilecekse, düşünelim. Yok olmayacaksa, boşuna zengin olcam diye kastırmıyım.
in vino veritas gel kız senin ortanca beyin var mı, pis fakir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?