Ağaoğlu'ndan tepki çeken anma 'yorumu'

neresinden baksan tutarsız ve saygısızca açıklama olmuş
birde ortanca hanımla hava da almış olmuşlarmış.

Bu Ali Ağaoğlu abi daha önce bi programda İstanbul trafiği ile ilgili bir konu açılmıştı, Bu da beni etkilemez, helikopterle 5 dakika deyip, orada sunucuyu falan ti ye almıştı..
Allahtan yakışıklı falan değil.. Ortanca hanım mış..
Görgüsüz.. Terör olayı ile dalga geçmiş nerdeyse..

Hımmm neydi ooo,hah karanfil,fakir çiçeği der gibi olmuş...Millet zengin anam,zengine herşey mübah,büyük hanımla,küçük hanım bu işe bozulmamışmıki acaba.Millet bizimle kafa buluyor bunu birkez daha anladım.

Hımmm neydi ooo,hah karanfil,fakir çiçeği der gibi olmuş...Millet zengin anam,zengine herşey mübah,büyük hanımla,küçük hanım bu işe bozulmamışmıki acaba.

Yok canım öyle değil o iş bilmiyorsun, patlama yerine gül bırakmaya ortanca hanımla gidilir, bayram ziyaretine çikolatayla büyük hanımla, hasta ziyaretine kolonyayla (ama gül kolonyası, limon fakir işi) küçük hanımla. Usül bu...

Yanlız hakkaten zenginin parası züğürtün çenesini yoruyormuş

Aaaaa hiçte bile züğürt değiliz, gönlümüz zengin. Bu replik olmadan olmazdı.

Ama son bi başımdan geçen bişeyi anlatayım, geçen yine fakirim, hiç unutmam, karanfil almış eve gidiyorum

Aaaaa hiçte bile züğürt değiliz, gönlümüz zengin. Bu replik olmadan olmazdı.

Ama son bi başımdan geçen bişeyi anlatayım, geçen yine fakirim, hiç unutmam, karanfil almış eve gidiyorum
Olmadı ortanca beyininde yanında olması lazım
Ayy pardon fakirdin sen

Rahatlayalım hanımlar, Ağaoğlu normal Gül almış, o da bizim gibi sıradan gariban biri, beklerdim ki 15.8 milyon $ olan Juliet gülü alsın.

Yol kenarlarında Çiçek satan çiçekçi kadınlardan bizde alabiliriz gül, ohhh çok şükür bir anda zengin kademesine yükseldik hep beraber

Gül neydi , gül zengin çiçeğiydi
Benim hiç gülüm olmadı apla hımmmm

Tiiiiii pinti adam.

O değilde bu jüliet gülünün tohumunu nerden bulabilirim (gözlerden fışkıran dolares smileysi)

Ortanca hanım ...
Ezik karanfil...
Burjuva gül ...

Devrelerim yanmadan daha fazla Ağaoğluna bi sövüp çıkayım ben .

Gülü bir gün, seni her gün, gülü soluncaya seni ölünceye kadar Mune

Şimdi zengin olunca Ortanca Beyim de olabilecekse, düşünelim. Yok olmayacaksa, boşuna zengin olcam diye kastırmıyım.
in vino veritas gel kız senin ortanca beyin var mı, pis fakir

Noluyo lan geyik dönmüş yine, geç kaldım.

Ben fakir ama gururlu kadınım, tek beyle idare ediyorum bebişim.

Ortanca hanim?!asdfgghjsnsbc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…