- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
O kadar fakirim ki juliet gülü ne diye merak edip baktım google amcaya daha ne olduğunu bile bilmiyorum.Rahatlayalım hanımlar, Ağaoğlu normal Gül almış, o da bizim gibi sıradan gariban biri, beklerdim ki 15.8 milyon $ olan Juliet gülü alsın.
Yol kenarlarında Çiçek satan çiçekçi kadınlardan bizde alabiliriz gül, ohhh çok şükür bir anda zengin kademesine yükseldik hep beraber
Aynı kurnadan su içmişlerAklıma geldi de fakirler ölsün porscheden selamlar diyen kızla bu maki bitki örtüsünün bir akrabalığı var mı acaba
Millet fakiiir, tek hanımları var, kiminde oda yok evlenecek paraları yok, gelmişler karanfil bırakıyorlar, ben gül bıraktım...
Nası ya? nası hem zengin hem fakir oluyom? Ortanca beyim yok diye mi? Parasıyla değil mi karşiiimm parası neyse basar, alırız
cognitive yetiş, erkek kökenli bireylerimizi metalaştırdım
Çok özür dilerim, en kısa zamanda eve bir erkek alıp yemini suyunu tam vereceğimMedeniyeti kurmuş erkeklerin üzerinde ciddi anlamda baskı var. Bakın, erkek biyolojik olarak zaten birden fazla eş isteği olur normal bu. Kadın evde kös kös otururken erkek gidip canını tehlikeye atıyor, yeni yeni şeyler keşfediyor ve medeniyeti ve İstanbul'u paçozlaştıran apartmanları falan dikiyor. Bu kadar yükün altındayken, bir de burda eleştiriliyor ve metalaştırılıyor. Böyle böyle siz kadınlar erkeklik müessesesini ve medeniyeti yok edeceksiniz. Yeter artık. #stopdestroyingmen
Çok özür dilerim, en kısa zamanda eve bir erkek alıp yemini suyunu tam vereceğim
Yooo Ağaoğlu'nun birden fazla "hanımı" olduğu zaten bilinen bir şey. Pot değil yani.Sen adammisin be.
Ama bisey dikkatimi cekti, adam pot kirmis olamazmi kizlar?
Belkide 3 tane hanimi var biz bilmiyoruz ´ortanci´ hanimi aldim diyerekten bunu kendi agziyla duyurmus oldu.
Belkide..
O geldi aklima.
Yooo Ağaoğlu'nun birden fazla "hanımı" olduğu zaten bilinen bir şey. Pot değil yani.
3 bir de genç sevgilisi var sanırım. Ya da 2 + 1 genç sanırım, bilmiyorum tam, ama epey kalabalık ortancalar, onu biliyorumVallami? Ben niye bilmiyorum bunu ya? Kac tane karisi varki?
Dayanamadım baktım, nettenVallami? Ben niye bilmiyorum bunu ya? Kac tane karisi varki?
3 bir de genç sevgilisi var sanırım. Ya da 2 + 1 genç sanırım, bilmiyorum tam, ama epey kalabalık ortancalar, onu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?