• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağaoğlu'ndan tepki çeken anma 'yorumu'

Rahatlayalım hanımlar, Ağaoğlu normal Gül almış, o da bizim gibi sıradan gariban biri, beklerdim ki 15.8 milyon $ olan Juliet gülü alsın.

Yol kenarlarında Çiçek satan çiçekçi kadınlardan bizde alabiliriz gül, ohhh çok şükür bir anda zengin kademesine yükseldik hep beraber:KK14:
O kadar fakirim ki juliet gülü ne diye merak edip baktım google amcaya daha ne olduğunu bile bilmiyorum.

Neyse birgün o kadar fakiriz ki annem ekmeğin arasına pastırma koyuyor. Ahh anam benim çok çekti hiç ortanca kuması olmadı:cry:

Oraya gelenlerin fakir olduğunu neden düşünmüş. Kendi de gelmiş kendi de mi fakirmiş ...

Doğru halkımız fakir çoğunluk sizi zengin etmek için asgari ücrete köle gibi çalıştırıyorsunuz , çoğunlukta 4-5 çocuklu , mutlu olun yarattığımız eserle

Nası ya? nası hem zengin hem fakir oluyom? Ortanca beyim yok diye mi? Parasıyla değil mi karşiiimm parası neyse basar, alırız :KK45:
cognitive cognitive yetiş, erkek kökenli bireylerimizi metalaştırdım :KK3:
:KK53:

Medeniyeti kurmuş erkeklerin üzerinde ciddi anlamda baskı var. Bakın, erkek biyolojik olarak zaten birden fazla eş isteği olur normal bu. Kadın evde kös kös otururken erkek gidip canını tehlikeye atıyor, yeni yeni şeyler keşfediyor ve medeniyeti ve İstanbul'u paçozlaştıran apartmanları falan dikiyor. Bu kadar yükün altındayken, bir de burda eleştiriliyor ve metalaştırılıyor. Böyle böyle siz kadınlar erkeklik müessesesini ve medeniyeti yok edeceksiniz. Yeter artık. #stopdestroyingmen

Medeniyeti kurmuş erkeklerin üzerinde ciddi anlamda baskı var. Bakın, erkek biyolojik olarak zaten birden fazla eş isteği olur normal bu. Kadın evde kös kös otururken erkek gidip canını tehlikeye atıyor, yeni yeni şeyler keşfediyor ve medeniyeti ve İstanbul'u paçozlaştıran apartmanları falan dikiyor. Bu kadar yükün altındayken, bir de burda eleştiriliyor ve metalaştırılıyor. Böyle böyle siz kadınlar erkeklik müessesesini ve medeniyeti yok edeceksiniz. Yeter artık. #stopdestroyingmen
Çok özür dilerim, en kısa zamanda eve bir erkek alıp yemini suyunu tam vereceğim :KK53:

Sen adammisin be.
Ama bisey dikkatimi cekti, adam pot kirmis olamazmi kizlar?
Belkide 3 tane hanimi var biz bilmiyoruz ´ortanci´ hanimi aldim diyerekten bunu kendi agziyla duyurmus oldu.
Belkide..
O geldi aklima.

keh keh keh çok güldüm:KK45::KK45::KK45:

o değilde, çevresinde buna gülmek zorunda olan yancılara acıyorum:KK53:

Sen adammisin be.
Ama bisey dikkatimi cekti, adam pot kirmis olamazmi kizlar?
Belkide 3 tane hanimi var biz bilmiyoruz ´ortanci´ hanimi aldim diyerekten bunu kendi agziyla duyurmus oldu.
Belkide..
O geldi aklima.
Yooo Ağaoğlu'nun birden fazla "hanımı" olduğu zaten bilinen bir şey. Pot değil yani.

3 bir de genç sevgilisi var sanırım. Ya da 2 + 1 genç sanırım, bilmiyorum tam, ama epey kalabalık ortancalar, onu biliyorum

hm, bilmiyodum.
Bu adamda ne buluyorlarki anlamadim.
Yani tamam zenginde.
Para ayiptir soylemesi yatakta ne ise yararki?
Bi insan kocasini zengin diye arzulamaz benim dusuncem.

Back