Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

riskli gebeliği olanlar halil güldene gidiyor. ama sezeryan yaptığını duyuyorum hep. ismail beye bir sefer gittim hiç te sevmedim. şimdi hasan şahinere gidiyorum.
ücretleri düşük olduğu için pek özel hastane ortamı yok afyonda. fazla beklentin olmasın yani.

kızlar yeni başlık açtım aslında çok afyonda yaşayan var da parça parça başlıklar gruplar vs. inşallah bir araya getirebiliriz yazın oraya da mutlaka toplaşalım artık :KK69:

Kızlar merhabalar...benim daha çok yeni gebeliğim...arkadaşlarımın tavsiyeleri üzerine parkta ismail tekere gittim 2 kez...ama eşim baştan beri tutturdu halil güldene gidelim diye...ismail bey çok ilgili ...halile içim ısınmıyo nedense...eşimin annesiyle kardeşi onda doğurmuş diye istiyo ona gitmemizi...o kadar ısrar ediyor ki mecburen ondan da randevu aldım.haftaya gidicem...ne olur gidenler varsa yardımcı olsun...ben ilgili alakalı kibar, sorduğum sorulara cevap alabileceğim, beni normal doğuma yönlendirecek bir doktor istiyorum çunkü ilk gebeliğim...nasıl biri bu halil gülden, normal doğuma nasıl bakıyor, erken doğum üniteleri var mı, günün her saatinde doğum için geliyor mu? Lütfen bilgi verin kızlar çok ihtiyacım var:KK43:
Canım geçmişi okursan benim doktor konusunda yaşadığım talihsizlikleri gorursun.En son dogumuma iki ay kala fuar hastanesinde Mehmet Sait Güneş e gittim.Cok ta memnun kaldım. Çok samimi alçak gönüllü bir adam.Esimle bile kirk yillik ahbap gibi sohbet ediyordu. Beni. İkinci bebek ilki sezeryan oyuzden zaten normal konuşmadık. Ama sezeryan yanlısı olduğunu sanmam.Ben doğuma yakin gece sanci falan olursa geliyormusunuz dedim evet daha dun gece geldim bir hastama normal doğum yaptirdim dedi.Halil Gülden i yıllardır duyuyorum ama hiç gitmedim.Tecrubeli basarili olduğunu duydum çünkü kim problemli gebelik yaşasa ona gidiyor ama çok talep gördüğü için biraz yogun sanirim.

herkese merhaba. cidden niye kimse buraya yazmıyo. ara ara girip bakıyorum ama ses seda yok. birazdan diğer başlığada bakıcam. neler yapıyorsunuz. ben 31. haftadayım daha doğrusu 30+5 teyim. afyona gelmeme az kaldı artık benide doktor telaı sardı bakalım ne yapıcam

Uzun zaman olmustu girmeyeli. Az kalmis gunlerin allah kavustursun smile53.
herkese merhaba. cidden niye kimse buraya yazmıyo. ara ara girip bakıyorum ama ses seda yok. birazdan diğer başlığada bakıcam. neler yapıyorsunuz. ben 31. haftadayım daha doğrusu 30+5 teyim. afyona gelmeme az kaldı artık benide doktor telaı sardı bakalım ne yapıcam

E="limonlucheesecake, post: 44758940, member: 633450"]Uzun zaman olmustu girmeyeli. Az kalmis gunlerin allah kavustursun smile53.[/QUOTE]
Sâğol canim allah raziolsun :)

Hamilelik takvimine her gun merakla bakardim. Bugun su olmus bu olmus. Ne tatli bir heyecandi ; )) kiyafetler, esyalar neler neler ; ))

Mrb arkadaşlar, bi Afyonlu olarak sayfaları karıştırırken buldum , bazı arkadaşlar doktor sormuşlar ben ilk gebeliğimde seda Hanım'a bir kere göründüm çok açıklayıcı bilgi vermedi neticede ilk gebelik insan biraz Heyecanlı oluyor sonraki süreçte Şevki Bostancı'ya gittim, Detaylı olarak ilgileniyor Konuşuyor tarif ediyor ultrasonda , 3 haftada bir Şevki Bostancı'ya gitmeme rağmen 23. Haftamda bebeğimizi kaybettik , sebebi bende rahim ağzı yetmezliği olması , 20. Haftada Detaylı ultrasonda aslında farkedilebilen birşeyimi ama farkedemedi, ben sümüğümsü Sıvı geldi dediğinde Şevki beye doğum Başlamış ben burda birşey yapamam Aküye git dedi , yürüye yürüye önce evime gittim sonra eşimle Aküye gittik oysaki orada direk beni yatırsa yada ambulansla üniversiteye sevk etse kurtulabilme ihtimali vardı. Sırf kendisine ve teleğe erken doğum yaptı diye laf gelmesin istemediğinden hemen şutladı... Ayrıca telekte ÇOĞU zaman kan ve idrar tahlilleri yanlış çıkıyordu. Bir hafta gidiyordum kan değerim 14, bir hafta sonra 9 , idrarımda yanma oluyordu enfeksiyon var belli enfeksiyon yok göründü, zübeydeye gittim enfeksiyon çıkıyordu. Neyse oğlumuzu kaybettikten sonra, doktor arayışına girdim Halil Gül'den ve gülengül hocada karar kıldım. Üniversite'de gülengül hoca mükemmel çok iyi ilgileniyor pozitif Konuşuyor. Şimdi 18₺3 haftalığım Rahime 1 ay önce Dikiş atıldı evde yatıyorum , Allah büyük inşaallah kızımızı bize nasip eder.

Mrb arkadaşlar, bi Afyonlu olarak sayfaları karıştırırken buldum , bazı arkadaşlar doktor sormuşlar ben ilk gebeliğimde seda Hanım'a bir kere göründüm çok açıklayıcı bilgi vermedi neticede ilk gebelik insan biraz Heyecanlı oluyor sonraki süreçte Şevki Bostancı'ya gittim, Detaylı olarak ilgileniyor Konuşuyor tarif ediyor ultrasonda , 3 haftada bir Şevki Bostancı'ya gitmeme rağmen 23. Haftamda bebeğimizi kaybettik , sebebi bende rahim ağzı yetmezliği olması , 20. Haftada Detaylı ultrasonda aslında farkedilebilen birşeyimi ama farkedemedi, ben sümüğümsü Sıvı geldi dediğinde Şevki beye doğum Başlamış ben burda birşey yapamam Aküye git dedi , yürüye yürüye önce evime gittim sonra eşimle Aküye gittik oysaki orada direk beni yatırsa yada ambulansla üniversiteye sevk etse kurtulabilme ihtimali vardı. Sırf kendisine ve teleğe erken doğum yaptı diye laf gelmesin istemediğinden hemen şutladı... Ayrıca telekte ÇOĞU zaman kan ve idrar tahlilleri yanlış çıkıyordu. Bir hafta gidiyordum kan değerim 14, bir hafta sonra 9 , idrarımda yanma oluyordu enfeksiyon var belli enfeksiyon yok göründü, zübeydeye gittim enfeksiyon çıkıyordu. Neyse oğlumuzu kaybettikten sonra, doktor arayışına girdim Halil Gül'den ve gülengül hocada karar kıldım. Üniversite'de gülengül hoca mükemmel çok iyi ilgileniyor pozitif Konuşuyor. Şimdi 18₺3 haftalığım Rahime 1 ay önce Dikiş atıldı evde yatıyorum , Allah büyük inşaallah kızımızı bize nasip eder.

Allah hayirlisiyla kavustursun bebegine. Afyon mu boyle baska yerler de mi böyle bilmiyorum ama bu doktor isi karisik iste. Birinin iyi dedigi oburune iyi gelmiyor falan.

[Cankm="edumen, post: 44806296, member: 636191"]Mrb arkadaşlar, bi Afyonlu olarak sayfaları karıştırırken buldum , bazı arkadaküylar doktor sormuşlar ben ilk gebeliğimde seda Hanım'a bir kere göründüm çok açıklayıcı bilgi vermedi neticede ilk gebelik insan biraz Heyecanlı oluyor sonraki süreçte Şevki Bostancı'ya gittim, Detaylı olarak ilgileniyor Konuşuyor tarif ediyor ultrasonda , 3 haftada bir Şevki Bostancı'ya gitmeme rağmen 23. Haftamda bebeğimizi kaybettik , sebebi bende rahim ağzı yetmezliği olması , 20. Haftada Detaylı ultrasonda aslında farkedilebilen birşeyimi ama farkedemedi, ben sümüğümsü Sıvı geldi dediğinde Şevki beye doğum Başlamış ben burda birşey yapamam Aküye git dedi , yürüye yürüye önce evime gittim sonra eşimle Aküye gittik oysaki orada direk beni yatırsa yada ambulansla üniversiteye sevk etse kurtulabilme ihtimali vardı. Sırf kendisine ve teleğe erken doğum yaptı diye laf gelmesin istemediğinden hemen şutladı... Ayrıca telekte ÇOĞU zaman kan ve idrar tahlilleri yanlış çıkıyordu. Bir hafta gidiyordum kan değerim 14, bir hafta sonra 9 , idrarımda yanma oluyordu enfeksiyon var belli enfeksiyon yok göründü, zübeydeye gittim enfeksiyon çıkıyordu. Neyse oğlumuzu kaybettikten sonra, doktor arayışına girdim Halil Gül'den ve gülengül hocada karar kıldım. Üniversite'de gülengül hoca mükemmel çok iyi ilgileniyor pozitif Konuşuyor. Şimdi 18₺3 haftalığım Rahime 1 ay önce Dikiş atıldı evde yatıyorum , Allah büyük inşaallah kızımızı bize nasip eder.[/QUOTE]

Canim Rabbim sağlikla sihhatle bebeğini kucagina alma yi nasip etsin. Afyonda iyi doktor bulmak cidden sıkıntı. Basi sıkışan aküye postalıyo. Ben ne yapicam ya kafam allak bullak :(

[Cankm="edumen, post: 44806296, member: 636191"]Mrb arkadaşlar, bi Afyonlu olarak sayfaları karıştırırken buldum , bazı arkadaküylar doktor sormuşlar ben ilk gebeliğimde seda Hanım'a bir kere göründüm çok açıklayıcı bilgi vermedi neticede ilk gebelik insan biraz Heyecanlı oluyor sonraki süreçte Şevki Bostancı'ya gittim, Detaylı olarak ilgileniyor Konuşuyor tarif ediyor ultrasonda , 3 haftada bir Şevki Bostancı'ya gitmeme rağmen 23. Haftamda bebeğimizi kaybettik , sebebi bende rahim ağzı yetmezliği olması , 20. Haftada Detaylı ultrasonda aslında farkedilebilen birşeyimi ama farkedemedi, ben sümüğümsü Sıvı geldi dediğinde Şevki beye doğum Başlamış ben burda birşey yapamam Aküye git dedi , yürüye yürüye önce evime gittim sonra eşimle Aküye gittik oysaki orada direk beni yatırsa yada ambulansla üniversiteye sevk etse kurtulabilme ihtimali vardı. Sırf kendisine ve teleğe erken doğum yaptı diye laf gelmesin istemediğinden hemen şutladı... Ayrıca telekte ÇOĞU zaman kan ve idrar tahlilleri yanlış çıkıyordu. Bir hafta gidiyordum kan değerim 14, bir hafta sonra 9 , idrarımda yanma oluyordu enfeksiyon var belli enfeksiyon yok göründü, zübeydeye gittim enfeksiyon çıkıyordu. Neyse oğlumuzu kaybettikten sonra, doktor arayışına girdim Halil Gül'den ve gülengül hocada karar kıldım. Üniversite'de gülengül hoca mükemmel çok iyi ilgileniyor pozitif Konuşuyor. Şimdi 18₺3 haftalığım Rahime 1 ay önce Dikiş atıldı evde yatıyorum , Allah büyük inşaallah kızımızı bize nasip eder.

Canim Rabbim sağlikla sihhatle bebeğini kucagina alma yi nasip etsin. Afyonda iyi doktor bulmak cidden sıkıntı. Basi sıkışan aküye postalıyo. Ben ne yapicam ya kafam allak bullak :KK43:[/QUOTE]
Âmin canım inşaallah Allah hayırlısıyla nasip eylesin bebişlerimizi, normal doğum yapmak istiyorsan devlet hastanesi yada araştırma hastanesi biçilmiş kaftan , zübeydede Mehmet bey vardı , ondan memnun kalan çok arkadaşım var , özel hastanedekilerin ÇOĞU hemen sezeryana alıveriyorlar kolaylarına geliyor. Hasan şahineri meteden baya kişi duydum hatta bende arada ona görüneyim diyorum. Üniversite'de de özel oda talebinde bulunduğun zaman genelde veriyorlar.

Canim Rabbim sağlikla sihhatle bebeğini kucagina alma yi nasip etsin. Afyonda iyi doktor bulmak cidden sıkıntı. Basi sıkışan aküye postalıyo. Ben ne yapicam ya kafam allak bullak :KK43:
Âmin canım inşaallah Allah hayırlısıyla nasip eylesin bebişlerimizi, normal doğum yapmak istiyorsan devlet hastanesi yada araştırma hastanesi biçilmiş kaftan , zübeydede Mehmet bey vardı , ondan memnun kalan çok arkadaşım var , özel hastanedekilerin ÇOĞU hemen sezeryana alıveriyorlar kolaylarına geliyor. Hasan şahineri meteden baya kişi duydum hatta bende arada ona görüneyim diyorum. Üniversite'de de özel oda talebinde bulunduğun zaman genelde veriyorlar.[/QUOTE]
ben de hasan beyde yaptım doğumu ama ne desem yalan olur şimdi. vebaline girmek istemiyorum ama ben bir daha gitmeyi düşünmüyorum Allah muhtaç etmesin.

Dün doğum yapiyorum sandik resmen evdeki herkes korktu. Belden kasiga vuran bir agri çektim aglatti. Meger gaz sancisiymis. Hic boyle birsey yasamamistim. Kizin 1950 gr 41 cm olmuş gobisliymis. Göbeği 2hafta onden gidiyor annesine cekecek sanirim:)

[QUOTE="limonlucheesecake, post: 44831168, member: 63345cikmisiyon yapmis seninki ; ))[/QUOTE]

Evet ya aksiyon fenaydi :) idrar tahlulimde enfeksiyonda cikmis bugun ilaç yazmis doktor alamadim yarin alicam insallah

Back
X