- 5 Ekim 2010
- 653
- 332
- 358
Evet canim kızların herseyi kokos oluyor. Çok sagol. Darisi basina inşallah.SuslulerKizlar iste yaa ; ))) sirin yumus ve pembeler ; )) saglicakla buyut bebegini insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim kızların herseyi kokos oluyor. Çok sagol. Darisi basina inşallah.SuslulerKizlar iste yaa ; ))) sirin yumus ve pembeler ; )) saglicakla buyut bebegini insallah.
Hosbulduk canimhoş geldinnn :)) biraz gaz sorunu oluşturuyormuş galiba![]()
Insallah dua edin olurmu bi afyonlu daha gelsin dunyaya :)Afyon girdabina hos geldin ; ))
Saka tabi hos geldin. Guzel haberlerini aliriz burdan insallah.
Insallah dua edin olurmu bi afyonlu daha gelsin dunyaya :)
Evet biliyorum canım Hasan Beyi de.Ben 8. haftada gitmiştim çok anlamadım bişey küçüktu ya daha.Ama iyi olduğunu duyuyorum hep.Ben tamamen hastaneyle alakali gitmedim yani maddi olarak fuarla arada baya fark var hem doğum ücreti olarak hemde tahliller falan.Birde tanıdık olduğu için fuarı tercih ettim.komşum hasan şahiner diye birine gidiyormuş memnunum dedi yarın bi gidip bakacağım bakalım![]()
Valla canım ben senin yerinde olsam burda yaparim dediğin gibi ustuylede bebisime biseyler alırım ama sen bilirsin tabi.Bebisim iyi ama uyumuyor pek.dogum nasıl olcak bebisim nasıl kime benziycek derken dogduktan sonrada sutum yetmiyormu niye uyumuyo göbeği niye çıkkın falan filan böyle seyler oluyo buseferde.burda bahsettimmi bilmiyorum k.valide 3 gun kalip gitti çalışıyor. Annem kaldi 4-5 gun oda grip oluyorum galiba sizede gecermi falan filan diyodu gitmek ister gibi neyse babam küçük bir operasyon geçirmek zorunda kaldi oda gitti.12.gun oglum ve 25 yaşında bekar gorumcemle kalakaldim.gorumcem oglumu getirip götürüyor okula bulasik falan yikiyor ama ben arkasından tekrar gidip ocagi siliyorum kalan yemeyi tencereden başka kaba aliyorumAllahım bize de nasip etsin kucağımıza almayı. Ankaradan sonra fiyatlar çok uygun gelir oldu bana. muayene ücreti 87 liraydı gerisini sen düşünOrda ekstra gün için yatış parasına burda doğum yaptırıyorlar nerdeyse.
burda doğurup üstünü bebişim için mi harcasam...Rabbim ödeme gücü versin.
senin bebişin nasılll yumuş şeyyçok yorgun musun yardımcı melekler duruyor mu hala?
Valla canım ben senin yerinde olsam burda yaparim dediğin gibi ustuylede bebisime biseyler alırım ama sen bilirsin tabi.Bebisim iyi ama uyumuyor pek.dogum nasıl olcak bebisim nasıl kime benziycek derken dogduktan sonrada sutum yetmiyormu niye uyumuyo göbeği niye çıkkın falan filan böyle seyler oluyo buseferde.burda bahsettimmi bilmiyorum k.valide 3 gun kalip gitti çalışıyor. Annem kaldi 4-5 gun oda grip oluyorum galiba sizede gecermi falan filan diyodu gitmek ister gibi neyse babam küçük bir operasyon geçirmek zorunda kaldi oda gitti.12.gun oglum ve 25 yaşında bekar gorumcemle kalakaldim.gorumcem oglumu getirip götürüyor okula bulasik falan yikiyor ama ben arkasından tekrar gidip ocagi siliyorum kalan yemeyi tencereden başka kaba aliyorum
yemegi supurgeyi toz almayi kendim yapiyorum gorumcem soylemeden hayatta yapmaz bende soyleyemiyorum ve bir ay oldu o geleli çok sıkıldım gitsin artik istiyorum. Inan lohusayken herşey batiyo.
Ben de yapamiyordum canim en ufak bir is yapinca akşamına belden aşağısı tutmuyordu sanki. Ama son zamanlar kendimi zorladim biraz temizlik yaptım kendi yapabildiklerimi kendim yaptim cam kapi mutfak dolabi onlarıda annemle eşim sildiler baya yordum kendimi ama sonuç dogumdan sonra ev daha çok batti sanki.duzenim bozuldu ama yavaş yavaş rayına oturtmaya çalışıyorum.Bu arada gorumcem gitti dün yanlız daha mutluyum ben ya.Evde kim olursa olsun bir yabancı olunca rahat edemiyor insan.ayy senin de tam denk gelmiş üst üste. insanın annesi hariç herkes iş yapsa bile aslında daha çok iş çıkarıyor sanki. neticede misafir misafirdir. sen yine iyi dayanıyorsun. ben hiç kaldıramazdım herhalde büyük konuşmayım da. neyse yine de iyi niyetli düşünelim karnımız dar şu arlar ondan öyle geliyor belki de.
benim de temizlik sorunum var. süpürge flan yapamıyorum. bi yere uzanıp silemiyorum. yarım yamalak yapayım diyorum canımın acısından duramıyorum..
neyse bebeişin iyi olsun da her bi şey geçer hayırlısıyla.
Ben de yapamiyordum canim en ufak bir is yapinca akşamına belden aşağısı tutmuyordu sanki. Ama son zamanlar kendimi zorladim biraz temizlik yaptım kendi yapabildiklerimi kendim yaptim cam kapi mutfak dolabi onlarıda annemle eşim sildiler baya yordum kendimi ama sonuç dogumdan sonra ev daha çok batti sanki.duzenim bozuldu ama yavaş yavaş rayına oturtmaya çalışıyorum.Bu arada gorumcem gitti dün yanlız daha mutluyum ben ya.Evde kim olursa olsun bir yabancı olunca rahat edemiyor insan.