Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

doğuma ankaraya gitme niyetim var ama acil durumlar için nolur nolmaz diye. senin bebiş nasıll??
İnşallah acil bişey olmazda gerek kalmaz canım.Biz iyiyiz tabi artık baskilar baya fazla alt tarafta.Bu arada doğum tarihimiz belli oldu 7 mart inşallah. S.a.t göre 14 martti zaten bir hafta önce alıcak yani.Son 10 gün. O tarihten önce doğarsa da sorun olmaz artık dedi. Bakalım nasip

Kizlar Hasan dirgen diye bir doktor var ya adini duydum ama gitmedim hiç. Sanirim yasi baya var.Fuar hastanesine gelmiş. Bilginize.

Kizlar Hasan dirgen diye bir doktor var ya adini duydum ama gitmedim hiç. Sanirim yasi baya var.Fuar hastanesine gelmiş. Bilginize.
Devletteydi o. Suratsizin teki. Bir kere gittim pişman odun. Azarladi resmen. Pislikkk. Bak yine sinirlendim

[Burada "limonlucheesecake, post: 39999069, member: 633450"]:)))

aileden uzakta olunca online bi hayat yaşıyorum mecburen :KK43:

hava soğuk afyon gözüme daha kasvetli gözüküyor şu ara :))[/QUOTE]

Birara ne guzel isinmisti hava. Yine sogudu :KK43: ailen yaninda olmayinca birseyler hep eksik kaliyor. Biz 6yil batmandaydik. 18saatlik mesafe vardi. simdi 3 bucuk saat cok sukur.

Slm arkadaşlar nezamandir giremedim. Doğum yaptım 10 gün oldu.7 martta.3350 50 cm doğdu kızım.spinale hic cesaretim yoktu genel istiyordum oglumda spinal olmama rağmen ama son anda yine spinale karar verdim.Anestesi uzmani şu bu diye ısrar etmiycem eğer birazdan beni kesicekler ben ameliyata giricem diyosan genel ol ama ben birazdan anne olucam bebegimi kucağıma alicam diyorsan spinal ol dedi. Ben de spinal e karar verdim.iyi gecti ameliyat. Iki gun kaldık hastanede.kalkip oturmak vede gaz sancisi fenaydi.epey bi gaz cikaramadim.sonra iyiydim.simdi cok rahat oturup kalkiyorum hatta bugün dayanamayip gorumcem çocuğa bakarken süpürge yapip toz aldim.gorumcemde yapiyorda benim içime sinmiyor elimde degil.p.tesi tekrar hastaneye kontrole gittik sariligimiz falsn iyi çok şükür. Kilo verimsiz ama doktor normal dedi ilk günler verirmis bebekler.kizim surekli emmek istiyor goguslerim yara oldu ne duyduysam uyguluyorum.sutum artsin diye çaylar iciyorum su iciyorum.bizden haberler böyle. Darısı başınıza sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.

[HadiE="fhrye, post: 40003048, member: 236194"]Slm arkadaşlar nezamandir giremedim. Doğum yaptım 10 gün oldu.7 martta.3350 50 cm doğdu kızım.spinale hic cesaretim yoktu genel istiyordum oglumda spinal olmama rağmen ama son anda yine spinale karar verdim.Anestesi uzmani şu bu diye ısrar etmiycem eğer birazdan beni kesicekler ben ameliyata giricem diyosan genel ol ama ben birazdan anne olucam bebegimi kucağıma alicam diyorsan spinal ol dedi. Ben de spinal e karar verdim.iyi gecti ameliyat. Iki gun kaldık hastanede.kalkip oturmak vede gaz sancisi fenaydi.epey bi gaz cikaramadim.sonra iyiydim.simdi cok rahat oturup kalkiyorum hatta bugün dayanamayip gorumcem çocuğa bakarken süpürge yapip toz aldim.gorumcemde yapiyorda benim içime sinmiyor elimde degil.p.tesi tekrar hastaneye kontrole gittik sariligimiz falsn iyi çok şükür. Kilo verimsiz ama doktor normal dedi ilk günler verirmis bebekler.kizim surekli emmek istiyor goguslerim yara oldu ne duyduysam uyguluyorum.sutum artsin diye çaylar iciyorum su iciyorum.bizden haberler böyle. Darısı başınıza sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.[/QUOTE]

Hayirli olsun canim. Allah anali babalı büyütsün. Biraz dusuneyim soracak bir suru soru bulurum :)

Slm arkadaşlar nezamandir giremedim. Doğum yaptım 10 gün oldu.7 martta.3350 50 cm doğdu kızım.spinale hic cesaretim yoktu genel istiyordum oglumda spinal olmama rağmen ama son anda yine spinale karar verdim.Anestesi uzmani şu bu diye ısrar etmiycem eğer birazdan beni kesicekler ben ameliyata giricem diyosan genel ol ama ben birazdan anne olucam bebegimi kucağıma alicam diyorsan spinal ol dedi. Ben de spinal e karar verdim.iyi gecti ameliyat. Iki gun kaldık hastanede.kalkip oturmak vede gaz sancisi fenaydi.epey bi gaz cikaramadim.sonra iyiydim.simdi cok rahat oturup kalkiyorum hatta bugün dayanamayip gorumcem çocuğa bakarken süpürge yapip toz aldim.gorumcemde yapiyorda benim içime sinmiyor elimde degil.p.tesi tekrar hastaneye kontrole gittik sariligimiz falsn iyi çok şükür. Kilo verimsiz ama doktor normal dedi ilk günler verirmis bebekler.kizim surekli emmek istiyor goguslerim yara oldu ne duyduysam uyguluyorum.sutum artsin diye çaylar iciyorum su iciyorum.bizden haberler böyle. Darısı başınıza sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.

sağlıcakla büyüsün yavrun inşallah.. tatlı tatlı kokar ki o şimdi :))
ben burda hala bir doktor bulabilmiş değilim. narkoza karşı hassasiyetim var ve normal doğum olamazsa işin içinden nasıl çıkılacak bilemiyorum. ankarada doktorumu ayarladım ama ya aniden burdayken gelmek isterse. endişeler endişeler yoruldum artık :(

sağlıcakla büyüsün yavrun inşallah.. tatlı tatlı kokar ki o şimdi :))
ben burda hala bir doktor bulabilmiş değilim. narkoza karşı hassasiyetim var ve normal doğum olamazsa işin içinden nasıl çıkılacak bilemiyorum. ankarada doktorumu ayarladım ama ya aniden burdayken gelmek isterse. endişeler endişeler yoruldum artık :KK43:
Canım çok sağol. Ben memnunum doktorumdan istersen bir git bak fikir edinmiş olursun.Doktora ve hastaneye karar verince narkoz hassasiyetini mutlaka söyle onlar ona göre hareket edeceklerdir bekli tahlil test bişey yaparlar. Ama önceden mutlaka bilgilendir bence.senin doktor hasan bey miydi vazmi geçtin ondan?

daha önce bir operasyon geçirmiştim sırf bu narkoz olayı yüzünden öncesinde 15 gün kalmam gerekmişti hastanede. ismail tekere bir kere gittim öncesinde zeynep hanıma gitmiştim ama o da ortalarda yok. ismail beyde suyum gelince çok istiyosan ilaç yazayım falan diye savuşturdu beni iki gün sonra acile gittik apar topar.

hastane odasının süsüne kadar düşündüm ama doktor yok piyasada :))

daha önce bir operasyon geçirmiştim sırf bu narkoz olayı yüzünden öncesinde 15 gün kalmam gerekmişti hastanede. ismail tekere bir kere gittim öncesinde zeynep hanıma gitmiştim ama o da ortalarda yok. ismail beyde suyum gelince çok istiyosan ilaç yazayım falan diye savuşturdu beni iki gün sonra acile gittik apar topar.

hastane odasının süsüne kadar düşündüm ama doktor yok piyasada :))
Ankara'daki doktordan ve hastaneden memnunsan inşallah orda olur doğum.36.haftadan sonra orda kal bence imkanin varsa.biz sadece hastane kapısını süsledik.

Eklentiler

• 20150307_181152.webp
    20150307_181152.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 52
Normalde kapı süsümüz bu ama onu goturmeyelim deyip bunu yaptık son anda

Eklentiler

• IMG-20141216-WA0001.webp
    IMG-20141216-WA0001.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 60
Back
X