Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

AKÜ hastanesinden doktor ismiyle randevu alamadım.Normal poliklinik muayene randevusu aldım.İstediğimiz doktordan nasıl randevu alacağız.Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Canim Rabbim sağlikla sihhatle bebeğini kucagina alma yi nasip etsin. Afyonda iyi doktor bulmak cidden sıkıntı. Basi sıkışan aküye postalıyo. Ben ne yapicam ya kafam allak bullak :KK43:
Âmin canım inşaallah Allah hayırlısıyla nasip eylesin bebişlerimizi, normal doğum yapmak istiyorsan devlet hastanesi yada araştırma hastanesi biçilmiş kaftan , zübeydede Mehmet bey vardı , ondan memnun kalan çok arkadaşım var , özel hastanedekilerin ÇOĞU hemen sezeryana alıveriyorlar kolaylarına geliyor. Hasan şahineri meteden baya kişi duydum hatta bende arada ona görüneyim diyorum. Üniversite'de de özel oda talebinde bulunduğun zaman genelde veriyorlar.[/QUOTE]

Akuy le ilgili hicbir bilgim yok. Hic gitmedim. ben ya İsmail tekere gidicem ya da hasan şahinere . Sezeryan istediğim için devlet kabul etmedi. Bakalim bu iki doktor ne diyecek elbet biri kabul eeder :)

AKÜ hastanesinden doktor ismiyle randevu alamadım.Normal poliklinik muayene randevusu aldım.İstediğimiz doktordan nasıl randevu alacağız.Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Canım, benim riskli gebelik olduğundan ben Prof. Dr. Gülengül Köken e gidiyorum, çok iyi bir doktor ama çok yoğun , 10 gün öncesinden randevu alamıyorsun , 444 03 04 tü galiba oradan randevu alabilirsin yada yolun Aküye düştüğünde kadın doğum sekreterlikten birebir randevu alabilirsin , muayene ücreti 100 tl

üniversite hastanesinden tiksiniyorum Allah kimseyi muhtaç etmesin. kümese atılmış tavuk muamelesi yapıyorlar insana. zor anınızda her türlü pisliklerine katlanmak zorunda bırakıyorlar. gittiğimde gördüğüm muamele bu oldu. yine bir asistan geldi birinde onun hakkını yemeyeyim.

Herkese merhaba. Benim doktor netleşti gibi. Hasan Şahiner kirmizidaki. Buara etrafimdaki herkes ona gidiyor. İyi biri gibi duruyor. 1martta kontrole cagirdi 15-20 mart arasi aliriz bebisi dedi. Buarada kizinbiraz minnak 2kilo 34.haftada.

üniversite hastanesinden tiksiniyorum Allah kimseyi muhtaç etmesin. kümese atılmış tavuk muamelesi yapıyorlar insana. zor anınızda her türlü pisliklerine katlanmak zorunda bırakıyorlar. gittiğimde gördüğüm muamele bu oldu. yine bir asistan geldi birinde onun hakkını yemeyeyim.
Haklısın canım , ben orada 5 gün yattım ama ömrümden Ömür gitti eşime aileme kaç defa buradan gitmek istiyorum dedimsede dinletemedim, asistan ameliyattan sonra sondayı takmayı unutmuş 5 tane intörn erkekle geldi sonda takacak dedi, takamamış tabiki sonra beni azarlıyor, Prof geldi taktı, iğrenç yemeklerinden kabız oldum , 3. Gün hocamdan lağman istedim tamam hemen getirsinler dedi , 4 saat sonra getirdiler, 4 kez hemşirelere söyledim , çatlayacağım artık idrarımı yapamıyorum gaz çıkaramıyorum, daga 4 aylıktım o zaman , karnım 8 aylık hamile kadın gibi şişti , hastaneyi ayağa kaldırmasam getirecekleri yok, bir günaydın yok , gülümseme ypk , kapıyı çalıp girme yok , ahırdaki hayvana daha iyi muamele yapılır, Allah'ım düşürmesin , geçen hafta 1 gece müşade Altın'da kaldım , Hasan şahinere gittim , eşim ailem parktaki muameleyi görünce şok oldular , zaten hastasın streslisin gerginsin birde yeni yetme intörnlerin asistanların stajyer hemşirelerin normal hemşirelerin iğrenç muamelesine maruz kalıyorsun ...

Herkese merhaba. Benim doktor netleşti gibi. Hasan Şahiner kirmizidaki. Buara etrafimdaki herkes ona gidiyor. İyi biri gibi duruyor. 1martta kontrole cagirdi 15-20 mart arasi aliriz bebisi dedi. Buarada kizinbiraz minnak 2kilo 34.haftada.
Hayırlı olsun canım , bende ona gidiyorum ki 19. Haftaya kadar onun hastası değildim çok sıcak karşıladı, riskli gebelik OLMASINA rağmen almamazlık yapmadı , her hafta kontrole çağırıyor, oturmam ve ayakta durmam yasak , hemen hemşiresini Uyarıyor, bende beğendim , ben 2 doktor devam ediyorum Hasan Şahiner ve gülengül Köken , önceden gülengül hocaya 10 günde bir gidiyordum , ama tiksindim artık o hastaneden her girişimizde para vermemize rağmen , 1 saat ya ayakta ya oturarak beklemek zorunda kalıyorum , Hasan şahinere gitmeye başlayılıdan beri ayda bir gitmeye karar verdim.

Hayırlı olsun canım , bende onagittik orum ki 19. Haftaya kadar onun hastası değildim çok sıcak karşıladı, riskli gebelik OLMASINA rağmen almamazlık yapmadı , her hafta kontrole çağırıyor, oturmam ve ayakta durmam yasak , hemen hemşiresini Uyarıyor, bende beğendim , ben 2 doktor devam ediyorum Hasan Şahiner ve gülengül Köken , önceden gülengül hocaya 10 günde bir gidiyordum , ama tiksindim artık o hastan eden her girişimizde para vermemize rağmen , 1 saat ya ayakta ya oturarak beklemek zorunda kalıyorum , Hasan şahinere gitmeye bbaşlayılıdan beri ayda bir gitmeye karar b verdim.

Sen yine 19. Haftada gitmeye basladin ben 34te gitmeye basladim :) gecen cuma gittik ilk kez. İnşallah herşey güzel olur

Benim kafam karmakarisik neticese hasan sahiner bebegim sıkıntıda oldugunu goremedi , uc hafta onden gelmemize ragmen anlamadi ve son anda canima tak edip gitmeseydim ne olurdu bilmiyorum. Simdi ben bu adama guvenmeli miyim.

Benim kafam karmakarisik neticese hasan sahiner bebegim sıkıntıda oldugunu goremedi , uc hafta onden gelmemize ragmen anlamadi ve son anda canima tak edip gitmeseydim ne olurdu bilmiyorum. Simdi ben bu adama guvenmeli miyim.
canım içine sinen doktora bakın, 3 hafta az bir süre değil, birde arada üniversite hastanesinde ayrıntılı baktırmak daha mantıklı.. şu an kaçıncı haftandasın?

emy0364 emy0364 nasilsin hala hasan sahinere gidiyor musun. Benim önümüzdeki hafta kontrolüm var. Simdilik herşey yolunda çok şükür.
limonlucheesecake limonlucheesecake hayirdir canim sendeki sorun neydi
Mrb canım , benimde haftaya Hasan şahinerde randevum , ben memnunum açıkçası , riskli gebelik açıkçası her doktor almak istemez beni , 2 hafta önce kontrole gittim ameliyata girecekmiş hemen yat sen benim yarım saatlik işim bar eşine kahve sana maden suyu söylüyorum dedi , Yatışlı hasta olduğum için ikramları demesine bile gerek yoktu :))) Detaylı olarakta inceliyor , hem miyom var bende , hem rahim ağzı yetmezliği , hepsini inceliyor bebeğede Detaylı bakıyor, maşallah sen 37 olmuşsun , darısı Başıma inşaallah inşaallah bi avazda sağlıklı sıhhatli doğurursun :)):anneadayı::KK53: iyi gidiyordur inşaallah gebeliğin ?

emy03çok post: 45437641 .!.:
Mrb canımçokbenimde haftaya Hasan şahinerde randevum , ben memnunum açıkçası , riskli gebelik açıkçası her doktor almak istemez beni , 2 hafta önce kontrole gittim ameliyata girecekmiş hemen yat sen benim yarım saatlik işim bar eşine kahve sana maden suyu söylüyorum dedi , Yatışlı hasta olduğum için ikramları demesine bile gerek yoktu :))) Detaylı olarakta inceliyor , hem miyom var bende , hem rahim ağzı yetmezliği , hepsini inceliyor bebeğede Detaylı bakıyor, maşallah sen 37 olmuşsun , darısı Başıma inşaallah inşaallah bi avazda sağlıklı sıhhatli doğurursun :)):anneadayı::KK53: iyi gidiyordur inşaallah gebeliğin ?

İyi gidiyor cok sukur hamilelik ama artik zorlaniyorum bir cok seyi yaparken. Zaman yaklastikca korku sarmaya basladi beni. Sezeryan olcam nasil olacak agrim cok olacak mi kafamda deli sorular var. Malum benimde bagirsaklar sorunlu ilacsiz tuvalete cikamiyorum artik :( 9unda kontrole gidicem 15 yada 16 mart a gun verecek sanirim. Bebisin cantasi hazir. Benimki hazir sayilir eksiklerimi tsmamliyorum. Hayirlisiyla sende bu haftalari gorursun insallah.

İyi gidiyor cok sukur hamilelik ama artik zorlaniyorum bir cok seyi yaparken. Zaman yaklastikca korku sarmaya basladi beni. Sezeryan olcam nasil olacak agrim cok olacak mi kafamda deli sorular var. Malum benimde bagirsaklar sorunlu ilacsiz tuvalete cikamiyorum artik :KK43: 9unda kontrole gidicem 15 yada 16 mart a gun verecek sanirim. Bebisin cantasi hazir. Benimki hazir sayilir eksiklerimi tsmamliyorum. Hayirlisiyla sende bu haftalari gorursun insallah.
Ablamda sezeryan oldu , benim doğumda nasip olursa sezeryan olacak , bende sürekli yattığımdan Kabızlık problemi oldu bu gebeliğimde , hemoroid oldum maalesef :( ablam , sezeryana ilk başta rahattı ama sonra biraz ağrılar oldu dedi , baş ağrısı , bel ağrısı , Türk kahvesi tüketti , maden suyu içti , doktoru söylemiş onada :) inşaallah seninkindede sıkıntı olmaz :)

emy0364 emy0364 bazilarinin ki cok rahat geciyo inşallah bizde onlardan oluruz. Sade nescafe ve sade türkkahvesini forumlarda hep okuyorum ozellikle spinalden sonra icin diyolar. Birde bol su ve günkurusu kayisidan sşekersiz yapilmis hosaf :) cantaya bunları koymayi unutmayalim :) birde ablan hastane cantasina neler koydu. Mesela canpedin buyuk boy mesane pedini aldim 10lu iyimi sezeryan icin.

Ben bi yandan tosbaayla ugrasirken kopuk kopuk yazmisim ; ))
Ben dogumu 9 ay once yaptim ama hala icimi kemiriyor iste.
Hasta bezi almistim ben. Bes alti tane saglam kullanip sonrasinda normale gecmistim.
S smile53 cok az kalmiis. Dogum sonrasi sekersis uzum ve kayisi kaynatip taneleriyle icmek bana iyi gelmisti tavsiye ederim gercekten. Kafein alma bosuna hic.
Belki bi yerlerde karsilasiyoruz bile dusunsenize kizlar; ))

Ben bi yandan tosbaayla ugrasirken kopuk kopuk yazmisim ; ))
Ben dogumu 9 ay once yaptim ama hala icimi kemiriyor iste.
Hasta bezi almistim ben. Bes alti tane saglam kullanip sonrasinda normale gecmistim.
S smile53 cok az kalmiis. Dogum sonrasi sekersis uzum ve kayisi kaynatip taneleriyle icmek bana iyi gelmisti tavsiye ederim gercekten. Kafein alma bosuna hic.
Belki bi yerlerde karsilasiyoruz bile dusunsenize kizlar; ))

Uzum hangisinden olacak evde siyah çekirdekli var. Birde sari olanlar var. Allah bilir kaç kere karsilastik haberimiz yok :) hasta bezi yandan bsntli olanimi aldin kilot gibi olani giymek zor diyo bazilari sezeryandan sonra

Uzum hangisinden olacak evde siyah çekirdekli var. Birde sari olanlar var. Allah bilir kaç kere karsilastik haberimiz yok :) hasta bezi yandan bsntli olanimi aldin kilot gibi olani giymek zor diyo bazilari sezeryandan sonra
Ben sari uzum ictim siyah cok sekerli geliyor bana. Hasta bezi de bu bebeklerin bakim örtüsü yok mu ayni ona benziyodu yanina iki cirt cirt koymuslar o kadar. Iki gun aci oluyor ne yalan soyleyim. Uyusuklugun 8 saat sonra gecmis oluyor spinalde gecincede agriyi hissediyosun tabi. Igne yapiyorlar ama bi yere kadar. 10 saat sonra ayaktaydim kuvezin yanina arabayla almadiklari icin o vaziyette kalkiyosun mecbur.

emy0364 emy0364 bazilarinin ki cok rahat geciyo inşallah bizde onlardan oluruz. Sade nescafe ve sade türkkahvesini forumlarda hep okuyorum ozellikle spinalden sonra icin diyolar. Birde bol su ve günkurusu kayisidan sşekersiz yapilmis hosaf :) cantaya bunları koymayi unutmayalim :) birde ablan hastane cantasina neler koydu. Mesela canpedin buyuk boy mesane pedini aldim 10lu iyimi sezeryan icin.
ay hiç bilmiyorum canım, ablam boluda görev yaptığından orada yaşıyordu, zaten 37 haftalıkken rutin kontrol için gidiyorlar, doktor bi muayene ediyor 5 cm açıklık var , hafta sonuna denk gelmesin diye hemen yatırıyor 2 saat sonra sezeryan yapıyor, çantayı da eşi hemen evden alıp geliyor...

Back
X