Afyonkarahisar///03

nasıl guzelmı yoksa uzak mı bızım jandarman tokı evlerını lojman olarak tutmussss ondan sordummm eger uzaksa carsıya ordan tutmam evı

nasıl guzelmı yoksa uzak mı bızım jandarman tokı evlerını lojman olarak tutmussss ondan sordummm eger uzaksa carsıya ordan tutmam evı

uzak canım yaa.sahipata mahallesinin bitişinde çıkışta yani.güzel bi yerdede değil çayırlık bi yer orda anafartalar lisesi var kuzenim okuyor ders yapıyoruz okulun bahçesine inekler falan geliyo diyor.yapamazsın orada sen sanmıyorum hiç.

oyle tabı canım yaaa ah bı merkezde olsamm ne kadar kucuk olursa olsun razıyımmmm

benim bile merkeze 10 dk bile değil ama o bile zor geliyor çarşının ortasında oturmak isterdim ne kadar küçükte olsa oranın hali bambaşka tabiki..temmuza 2 ay falan var iişte az kalmış.çok sevindim sizin için ...oğlunun resmini gördüm ne şker bişi o öyle allah nazardan korusun .sende yakıyosun walla maşşallah.kaç yaşındasın sen

canım benım sagolll :)) 26 yasındayım ben oglusum 3 yasındaaa yucerabbım sanada nasıp etsınn evlat duygusunu

canım benım sagolll :)) 26 yasındayım ben oglusum 3 yasındaaa yucerabbım sanada nasıp etsınn evlat duygusunu

aramızda 5 yaş var pek çok değilmiş sevindim.ayy oğlun çok şeker inanki yaa bayıldım bayıldımnmm...amin inşallah banada nasip eder 3 sene bitiyor 21 haziranda 4 e giricez olsun bi tane bende istiyorum askerlikti şuydu buydu nasip olmadı ama artık olsun inşallah.ismin esma mı hayatım?

benim çıkmam lazım artık canım biliyosun siparişlerimi yapmam lazım.pc başına oturunca kendimi kaybediyorum kalkmam gerekiyor ikisini birden yapamam .gene görüşürüz buraya yaz sen bende yazarım

evet canım esmaa ne kadar erken evlenmısın kızz acelen neydııı :)

evet öyle oldu .nasipmiş napayım bende kaçırmıyım dedim.üniversiteyi kazandm selçuk üniversitesi edebiyat gidecektim ozaman eşimle sevgiliydik annem öğrendi .ikisi birlikte olmaz ya hoca ya koca dedi.bende koca dedim ne yapıyım çok sefiiiyorumm .aslında okul bitince oda askerliğini yapmış olacaktı öyle evlenirdik biz belki bu yaz evlenirdik belkide seneye .ama çok sıktı annemler öyle nasip oldu işte .
eşimi çok seviyorum pişmanda değilim walla herkes erken diyor ama erkenden bu mutluluğu sevgiyi yakaladığım için çok şanslı hissediyorum kendimi ben

oyle tabı canım ama keske okusaydınnnnn yuce rabbım agız tadınızı bozmasınnnnn hep mutlu olunnnn

tamam canım gorusuruz kolay gelsınnnn

görüşmek üzere esmacım çok memnun oldum gerçektende ..iyi gezmeler size antalyada bizim yerimizede gezin bol bol.kendinize çokdikkat edin sıcak olur hasta eder bence gündüz pek çıkmayın öğlen vakti falan.allaha emanet ol ...döndüğünde yaz buraya öpüyorum canım.görüşürüz:teyteypuyorumnanaktanŞeniz

ohhhhh seker ıyısın vallla guzel olan yerlerını bılıyosunnnnnnn

benim zamanımda bunlar vardı bunları biliyorum :) şimdi çok daha güzeldir.. 1997-2002 arası bulundum orada. dağdelen spor merkezine spora gidiyordum. çetinkaya sitesi vardı şuhut yolu sapağında o sitelerin arkasındaki sitelerde oturmuştuk seda sitesi :) biraz ilerisinde yakut sitesinde oturduk :) çarşı içinde özdilek minübüslerinin kalktığı yerin ilerisinde oturduk güzel günlerdi çok özlüyorum o günlerimi :) mezun olduktan sonra bir daha gidemedim ama gidip görmek istiyorum komşularımızı ziyaret edip yeşilparkta demlikle gelen çeydan çay içmek istiyorum :) birde wella kuaförüm vardı yeşilyolda ona da uğramak isterim boshayallersmile

afyondan aklımda kalan i harfini uzatarak söylemeleri ve sevgililerin biz çıkıyoruz yada şununla şununla çıktım demeleri yerine konuştum konuşuyorum demeleri :)
örneğin;
biz kızarkadaşımla 2 sene konuştuk bilmiyorumkismile ilk önceleri anlayamasamda sonradan bu durumu çözmüştüm
i harfi ile ilgili örnek;
liiiiseye gidiyorum
diiiinarlıyım :)

:)) canımmm valla yesıl parkta demlık cayyy cok guzel oluyooooo halennnnn

ogrencılık gunlerı unutulmuyo canım bende bursada okudummm unutamam gerı donmek ısterdımm o anlara

eşim de elma dememe takılıyor elmaa diyormuşum sadece ben değil tüm afyonlular öyle konuşuyoprmuş kendisi antalyalı da
zere zılla dememe de şaşırıyor:)

aaaa çok mutlu olduuum bende afyonluyum =) şuan denizlide öğrenciyim 5 gün sonra gidicem afyona özledim yahu :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…