Afyonkarahisar///03

ben varım melekcim de herkes iki üç güne bir ugrayınca bnm gibi topice sohbet olmuyor
aslında ortam olsa süper olur da neyse

bıtterım ben varım canımmmmmmmm kaymak olarak :))

gunaydınnnnnnn kızlarrrrrr hadı gelın artık yaaaaaa

evet canım 2 snedır sınanpasa ılcesındeyımm esımın askerı personell vandan buraya geldık allah kısmet ederse temmuzda afyon merkeze tasınıcam ınsalllahh

evet canım 2 snedır sınanpasa ılcesındeyımm esımın askerı personell vandan buraya geldık allah kısmet ederse temmuzda afyon merkeze tasınıcam ınsalllahh

sinanpaşayıda bilirim gelmişliğim var ama sevemedim bi türlü..van lısınız normalde öylemi?taa ordan buraya zor olmuştur gelebilmek.merkeze taşınırsanız ne güzel olur ark oluruz birbirimize.benim eşimde askerdeydi yeni geldi sayılır.3 yıllık evliyiz çocuk yok yaşım küçük 21 yaşındayım sormak istediğin varsa sor sölim canım ben çok merak ediyorum seni

canım vanlı degılımmm annem macır babm trabzonluuuu tatlımmmm vanda 2 sene kaldık bursadan vana tayınımız cıktıııı sımdı sınanpasa ama nefret edıyorum burdan hıc sevmıyorummmm ah bı merkeze gelebılsekkkkk gelırsen yolun duserse beklerım datlummm

anladım canım tayin meselesi tabi ordan oraya gitmek zorundasınız.boşver huzurun olsun eşin sağsalim eve gelsin de gerisi pekte önemli değil hallolurnasıl olsa bak az kalmış temmuzda merkeze gelecekmişsin.bende sevmiyorum sinanpaşayı dayımlar vardı gardiyandı orada.merkeze geldiler onlara gidiyorduk sinanpaşaya oraya gelebilmem pek mümkün değil artık....sen merkeze hiç gelmiyor musun gülümm

olur canım ya olmazmııı carsamba antalyaya anneme gıdıcemmm 15 gun falan kalıcam gelınce gorusuruz sen neresınde oturuyosun afyonun

olur canım ya olmazmııı carsamba antalyaya anneme gıdıcemmm 15 gun falan kalıcam gelınce gorusuruz sen neresınde oturuyosun afyonun

ben afyon merkezde ataköy diye bi mahalle var bilirsin belkide orada oturuyorum.çarşı minibüsle 10 dk bile değil bana.iyi işte sen annene git tatil yap benimde elişi siparişlerim var onları bitireyim ozamana kadar .eşim askerden yeni geldiği için iş yoktu daha 1 hafta oldu işe gireli maddi sıkışıklık yaşadığımız bi dönemdeyiz ona destek olmak için elişi siparişi alıyorum satıyorum çeyiz üzerine.sen gelene kadar bitirmiş olurum müsait olurum bende .buluşuruz .çok sevindim biliyormusun bi arkadaş bulduğum için.üstelik çok iyi bir arkadaş eminim çok sıcak kanlısın.çok memnun oldum tanıştığıma bu arada benim adım gamzesırnaşık şey

gamzecım ne guzel ya esıne destek oluyosunnn ısteee en yaakın zmanda gorusuruz canımm tokı evlerı ne tarafta bılıyomusunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…