İnşallah canım pıt diye kolayca doğuverirler,nişandan sonra daha 48 saate kadar süremi oluyomuş bende onu bilmiyodum.Herkesin değişik oluyo işte benimde arkadaşımın sezeryendi.Sezeryan tarihi vermişler bilirsin 2 hafta öncesinden alıyolar planlı sözde,ama sezeyen tarihinden 1 hafta önce gece uyurken suyu gelmiş,hemen sabah sezeryane alınmış,yani planlı gebelikler bile plansız olabiliyo.Parkta yapan arkadaşların normal doğumdu değilmi.sancılarının tamamını sancı odasındamı yoksa odalarındamı çekmişler...
Evet kesinlikle yaa ne olacağı o gün belli olacak canım plan yapmayalım hiç bizim ufaklıklar belki bizi üzmezler hemencik geliverirler dur bakalım :) hepsi normal doğum değildi canım sezeryan olan da var ..resmen şansa kadere kaldı işimiz aman ikisi de zor boşver zorlamayalım bol bol dua edleim birbirmiz için de inşaaallah hayırlıısyla sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza..ben inanıyorum ikimizinde kolay geçecek doğum baksana hiç sancı yok üzmüyorlar bizi:) millet yatıyor ahh vahhh görsen.. nişan evet 48 saat var en geç doğuma demek korkmayalım elbet sinyal verir hem ilk doğumumuz yolda doğuracak halimiz yok elbetteki biraz uzun sürecek kendimizi alıştıralım.ben şeyi merak ediyorum doğuma gecelik mi giyeceğiz onlar önlük mü takacaklar ya da nasıl süreçler bekliyor bizi hiç bilemiyorum hemşireler iyi davransa bari iyi insanlarla karşılaştırsın Allah bizi ... aslında çok araştırmayalım cahil cesareti gidelim canım içimizi korkutmayalım dimi ama... hijyenik hastane orası kesin ...o konuda rahat olalım en azından :) haftaya salı gideceğim ben de bakalım bu kez doğum falan konuşacağım hiçbişi demiyor kafasındna postalıyorlar 36.haftamda olacağım sonucta anlatsın bakalım durum ne...aman atlatalım şu doğumu bir daha hastanenin önünden gecmeyelim :)