• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AFYON'DA doğum yapan arkadaşlarım kafam çok karışık?

İnşallah canım pıt diye kolayca doğuverirler,nişandan sonra daha 48 saate kadar süremi oluyomuş bende onu bilmiyodum.Herkesin değişik oluyo işte benimde arkadaşımın sezeryendi.Sezeryan tarihi vermişler bilirsin 2 hafta öncesinden alıyolar planlı sözde,ama sezeyen tarihinden 1 hafta önce gece uyurken suyu gelmiş,hemen sabah sezeryane alınmış,yani planlı gebelikler bile plansız olabiliyo.Parkta yapan arkadaşların normal doğumdu değilmi.sancılarının tamamını sancı odasındamı yoksa odalarındamı çekmişler...

Evet kesinlikle yaa ne olacağı o gün belli olacak canım plan yapmayalım hiç bizim ufaklıklar belki bizi üzmezler hemencik geliverirler dur bakalım :) hepsi normal doğum değildi canım sezeryan olan da var ..resmen şansa kadere kaldı işimiz aman ikisi de zor boşver zorlamayalım bol bol dua edleim birbirmiz için de inşaaallah hayırlıısyla sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza..ben inanıyorum ikimizinde kolay geçecek doğum baksana hiç sancı yok üzmüyorlar bizi:) millet yatıyor ahh vahhh görsen.. nişan evet 48 saat var en geç doğuma demek korkmayalım elbet sinyal verir hem ilk doğumumuz yolda doğuracak halimiz yok elbetteki biraz uzun sürecek kendimizi alıştıralım.ben şeyi merak ediyorum doğuma gecelik mi giyeceğiz onlar önlük mü takacaklar ya da nasıl süreçler bekliyor bizi hiç bilemiyorum hemşireler iyi davransa bari iyi insanlarla karşılaştırsın Allah bizi ... aslında çok araştırmayalım cahil cesareti gidelim canım içimizi korkutmayalım dimi ama... hijyenik hastane orası kesin ...o konuda rahat olalım en azından :) haftaya salı gideceğim ben de bakalım bu kez doğum falan konuşacağım hiçbişi demiyor kafasındna postalıyorlar 36.haftamda olacağım sonucta anlatsın bakalım durum ne...aman atlatalım şu doğumu bir daha hastanenin önünden gecmeyelim :)

Evet kesinlikle yaa ne olacağı o gün belli olacak canım plan yapmayalım hiç bizim ufaklıklar belki bizi üzmezler hemencik geliverirler dur bakalım :) hepsi normal doğum değildi canım sezeryan olan da var ..resmen şansa kadere kaldı işimiz aman ikisi de zor boşver zorlamayalım bol bol dua edleim birbirmiz için de inşaaallah hayırlıısyla sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza..ben inanıyorum ikimizinde kolay geçecek doğum baksana hiç sancı yok üzmüyorlar bizi:) millet yatıyor ahh vahhh görsen.. nişan evet 48 saat var en geç doğuma demek korkmayalım elbet sinyal verir hem ilk doğumumuz yolda doğuracak halimiz yok elbetteki biraz uzun sürecek kendimizi alıştıralım.ben şeyi merak ediyorum doğuma gecelik mi giyeceğiz onlar önlük mü takacaklar ya da nasıl süreçler bekliyor bizi hiç bilemiyorum hemşireler iyi davransa bari iyi insanlarla karşılaştırsın Allah bizi ... aslında çok araştırmayalım cahil cesareti gidelim canım içimizi korkutmayalım dimi ama... hijyenik hastane orası kesin ...o konuda rahat olalım en azından :) haftaya salı gideceğim ben de bakalım bu kez doğum falan konuşacağım hiçbişi demiyor kafasındna postalıyorlar 36.haftamda olacağım sonucta anlatsın bakalım durum ne...aman atlatalım şu doğumu bir daha hastanenin önünden gecmeyelim :)

Telekte arkadaşıma ameliyat önlüğü giydirmişler odasında sancı çekmiş sonra açılma olunca doğumhaneye alınmış,gecelikle olmamış yani,burdada olmaz sanırım çünkü normal olsada sezeryane dönüşme riski olduğundan hazırlıklı olmaları lazım.Ebe çok iyi gibi gördüm ama inşallah öledir.parkta özel odada değilde sancı odasında sancı çekiyorsun,odalrını gezdim gördüm ben sen de görmediysen bi bak istersen,bide lavmanda yapılıyomuş,keside oluyo yırtılma olmasın diye bildiklerim bunlar...

Arkadaşlar kısa ve öz anlatıcam.
19 Mayıs günü 13:25 te kızım sezeryanla dünyaya geldi. 48 cm, 3.220 gr.
sezeryandan 45 dk sonra bebeği emzirmeye başladım. dikişlerden beceremeyince şırıngayla çektiler çok acıdı.
sezeryan sonrası 3 gün uyuyamadım, dikiş acımın yanı sıra (estetik dikiş yapmışlar) göğüs ağrısı ve inanılmaz bir baş ağrısı çektim.
bu gün 7. gün 3 gündürde bel ağrısı devam etmekte. anlıyacağınız 7 günüm acı içinde ağrılı geçti.
sezeryande kana olmaz sanıyordum ama kanamam oldu.
göyüs uçlarım kan oturur gibi oldu ve sertleşti. önce akan sütleri sürdüm fayda etmedi. lansinoh kullanmaya başladım, yinede çok acıdı. hametan yazdı sağlık ocagı bolca ondan sürdüm, kabukları yok etti. hametanı sürüp 5 saat o göysü vermedim, yıkamadanda emzirmeyin. en sonundada ayva çekirdeği+gül suyundan merhem yaptım. baya koyu bişiydi onu sürdüm ve çay tabağı altını (cam) meme uçlarını kapattım. çay tabağı altlarını meme uclarını kapatmak için kullanın, çamaşıra deymesi çok rahat edersiniz.
3 gün bebeğin gazı olmazmış, illa gaz çıksın diye uğraşmayın. ben bu arada bebeğe çok az bişi gazı gitmiş maden suyu verdim (1-2 çay kaşığı) 2. yada 3. gün. gaz sorunumuz yok ama büyük adam gibi maşşallah alttan zort zort zortluyo :)
az bi sarılığımız var onuda emzirerek geçiriyormuşuz, doktor söyledi. yinede kontrole gidecek. doğumdan sonra bir sürü tahlil yapıldı. işitme testi, guatır, kalp EKO su, sarılık testi hatırladıklarım, ben yanlarındaydım ama hep babası ilgilendi. (tüm işlerimiz bir ordu tarafından hallediliyor :) )
her 2-3 satte bir emzirin, uykusuz günler sizi bekliyor. muhakkak kan haplarınız bittiyse yenisini şimdiden alın, depresyonu önlüyor.
doğuma 101 le gittim ertesi gün eve geldiğimde 96.3 düm. 7. günde 91.2 ye indim, katı gıdayı kabul etmedi bağırsaklarım, halada öyle.
bebek iyi ben iyiyim, darısı başınıza, Allah kazasız belasız, sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hametanı unutmayın, çok işe yaradı :46::46::46::46:

soracağınız birşey olursa özelden yazın takip edemeye bilirim :27::27::27::27::27:

özlem canım sana özel mesaj atamıyorum. mesajına burdan cevap veriyorum kusura bakma :27::27::27:

"Canım çok teşekkür ederim, hiç sıkıntıya bunalıma girme. uykuzus günler yaşadığında bu günlerini çok özlersin, bol bol uyu :) belkide benim stresten tüm sancılarım, ağrılarım kayboldu. ben 40+4 te sezeryan oldum. daha fazla risk alamadım. epidural oldu benim, inanılmaz baş ağrısı yaptı, bol su içtim narkozun etkisinden kurtulmak için. hala bel ağrısı devam ediyor. 15 güne geçmezse gel dedi doktor, sanırım ilaç yazacak.

şuan göysümede ayva çekirdeği+gül suyu kullanıyorum, üstünede çay tabağı kapatıyorum. her emzirmeye başlarken sil, emzirme bitince tekrar sür ve üstünü kapat. meme ucun hani ellerimiz suda fazla kalınca beyazlaşır büzüşür ya o tarz olucak korkma, ne kadar nemli kalırsa o kadar iyi. bebek ağzına ilk alışta 3-5 sn çok acıyor sonra geçiyor. umarım bi sorun olmadan güzelce emzirirsin, benim herseferinde çok canım yanıyor.

ben 38. haftada ağda yaptırdım. evde çamağda yapıyordum, kuaförde sirağda. ben ilk defa yaptırdım ve iş kazasına uğradım. ufak bi yerde derimi aldı, kanadı. 1 hafta acısını çektim, böyleyken doğuma gitmeyeyim diye çok dua etmiştim. olmaz olmaz işte başıma geldi. 38. hafta bence en uygun zaman.

ağrı kesici olarakta parol kullanıyorum, bebeğe hiç bir yan etkisi yokmuş, bebekte uyku falan yapmıyormuş, hatta bir seferde 2 tane içebilirmişim. ağrı sancın olursa aklında olsun.

lohusalıkta üşüme nöbetlerin olabilir, benim dişlerim bile titriyor, sıcak birşeyler iç, terleyince hemen geçiyor. sırtına bişi almadan evde dolaşma (hava sıcak olsa bile)

kız bebeklerde sümüksü 2-3 damla kan gelebiliyormuş, halk dilinde buna ilk adet deniyormuş. doktorumda onayladı. anneden gelen hormonlara bağlı olarak görüle biliyormuş.

prima yeni doğan harika, bazen dokunarak anlamaya çalışıyoruz çiş yapıp yapmadığını ama o kadar kuru ki anlaşılmıyor. sarı idrarı görünce anlıyoruz çiş yaptığını, kakayıda çok güzel emiyor. ilk doğduğunda yeşil sakız kıvamında yaptı sonradan kaka sarıya döndü ve cıvık olmaya başladı.

az bi sarılığımız oldu emzirerek geçiyormuş, her 2-3 saatte bir emziriyorum bazen saat başı. sakın sallama yatağına alıştır, gözü açık yatagında ağlamadan duruyor bizimki. ama her ağladığında kucağına al, ilgilen öz güveni yüksek olurmuş. ilk üç gün gazı olmaya bilir, aklında olsun. biz maden suyu verdik tam hatırlamıyorum ama 3.-4. gün falan, belkide bu yüzden gaz sorunumuz yok.

c.tesi yani 7. gün kalp Ekosu çektirdiğimiz gün doktor muayenesinde göbeğimiz düştü. doktor hanım kızıma "sen doktormu olucan" dedi, çok duygulandım. bu gün yıkıycaz, inşallah çok ağlamaz :26:

ben bunları yazarken kayınvaldem bebeğin nüfus cüzdanını getirdi. çok güzel bir duyygu ya :43::43::43:

sabırlı ol, stres yapma sakın, tüm sıkıntılar gelip geçiyor. bebek zaten her şeye değre dedirtiyor insana. hiç bir acı sonsuza dek sürmez diye diye 9 gün geçirdim. sağlıkla al kucagına bebeğini. hatırladıklarımı benim için önemli olanları yazdım. sormak istediğn şeyler olursa ben buradayım :emir_bebek: "

slm kızlar ben yarın cuma günü yani tekrar kontrole,doktor doğumu büüyk ihtimal başlatabilir.Dua edin.oslem sana mesaj gönderemiyoruz,sesin soluğun da çıkmıyo.İnşallah hayırlısıyla hemen doğururum...

slm kızlar ben yarın cuma günü yani tekrar kontrole,doktor doğumu büüyk ihtimal başlatabilir.Dua edin.oslem sana mesaj gönderemiyoruz,sesin soluğun da çıkmıyo.İnşallah hayırlısıyla hemen doğururum...

canım dualarım seninle. hadi bakalım inşallah yarın bebişini alırsın kucağına. inanılmaz güzel bi duygu, Allah isteyen herkese versin. hastaneye yanında zeytin yağı götür, göyüs ucu için son keşfim zeytin yağı. meme ucuna sür, emzirirken sil. çok çekiyorum, bu yüzden hep bu konuyla ilgili yazıyorum :9::9::9::9::9:

bebeği hıçkırık tutarsa emzirin, hemen geçiyor.

galiba Özlem banlanmış, profiline bakarsan bi konuda yazdığı yazılardan sanırım. belli bir süre siteye giremeyebilir, forum kurallarını tam bilmiyorum. başka bir hesap açmasıda gerekebilir. umarım en kısa zamanda aramıza döner :26::26::26::26:

merhaba afyonlu annecikler:3:
aylar once kadinlar kulubunde cok aramistim afyonlu birilerine ulasmayi ama bulamamistim malesef.
ve simdi tesadufen doktor arastrmasi yaparken bulunca burayi cok sevindim..
gecmisi sayfalari okudum da geldim aramizda yeni anne olanlar varmis rabbim hayrli ugurlu etsin kuzularinizi insaallah..
tahmin edebiliyorum simdi siz eskisi gbi buraya da gelemezsiniz bebislerinzle ilgilenmekten ama ben ynede yazayim dedim
beliki sans eseri bi kacinz denk gelir..
6 aylik hamileyim ve afyonda doktor skintsi cekiyorum daha buraya geleli uc ay oldu kafamda belli bi dpktor yoktu dogal olarak ama usak daki doktorum ismail teker i onerince ona gtmeye basladim ama pek memnun degilim cunku hastayla iletisimi sifir.. adam cok heyecansiz
cok relax benim de ilk gebeligim icim kipir kipir gdiyorum muayenelere ama 5 dk da kapida buluyorum kendimi soracagim seyleri bile unutuyorum o derece enerjmi dusuruyo tecrubesine bse dyemem ama sozel anlamda biraz fazla rahat buluyorum istiyorum ki ay ay bende ve bebegimde olucak degsklikleri anlatsin hersey normal diyp basindan savmasin ama .....
sigortamiz geregi tek secenegim park hastanesi simdi aklimda zeynep hanim var ayni hastanede ama onunda normal doguma yaklasimi nasil olur tecrubesi nasil hakkinda hic bse bilmiyorum ilgi anlaminda tam benim istedim gbi 20dk asagi surmuyo muayeneleri bi kez gtmistim baya konuskan guleryuzlu onu biliyorum da oteki acabalar var iste..
kafam karisti anlayacaginz.. her muayene de benimle ozenle ilgilenen bi doktoru mu secmeliyim yoksa cerrahisi ve normal dogum yaklasimi yuzunden ismail beye katlanmali miyim:26::26::26:
yani ya su anlarimi dusunucem ya da sirf dogumu dusunerek ismail beye gtmeye devam etcem.:ssz::ssz:
4 4luk doktor yok biliyorum ama annelik psikolojisnden olsa gerek bu kaygilarim
bi fikir de siz verin okursaniz kizlar olur mu
optum hepinizi aeo....

canım hamilelik ve doğum komplikasyonları olan bazen olağanüstü durumlar yaşanabilecek bir süreç. ben cerrahi yönü olan dallarda, özellikle doğumda soğukkanlı olan dr. ları tercih etmek isterdim. erkek dr. lara bu yönden pozitif ayrımcılık yaparım, daha sogukkanlı oluşabilecek komplikasyonlarda daha rahat yaklaşır.

ilk gebeliğin oldugu için dr.da seninle heyacanlı bir ses tonu ile konuşmasını ve uzun uzun anlatmasını istiyorsun. ama dr. senin gibi 10.000 hasta görmüştür eminim. yani bu heyacanı beklemek sadece br pazarlama tekniği olabilir. ben de çalıştıgım iş yerinde insanların zor durumların geldikleri bir yerde çaışıyorum. karşımdaki kişiler ağlamaklı ve telaşlı oluyor. ancak ben o işi sürekli yaptıgım için soğukkanlı davranıyorum, işte bu da profosyonellik oluyor.

bana gelince ocağın sonunda sezeryan ile doğum yaptım üniversite hastanesinde. süper memnun kaldım.

canım hamilelik ve doğum komplikasyonları olan bazen olağanüstü durumlar yaşanabilecek bir süreç. ben cerrahi yönü olan dallarda, özellikle doğumda soğukkanlı olan dr. ları tercih etmek isterdim. erkek dr. lara bu yönden pozitif ayrımcılık yaparım, daha sogukkanlı oluşabilecek komplikasyonlarda daha rahat yaklaşır.

ilk gebeliğin oldugu için dr.da seninle heyacanlı bir ses tonu ile konuşmasını ve uzun uzun anlatmasını istiyorsun. ama dr. senin gibi 10.000 hasta görmüştür eminim. yani bu heyacanı beklemek sadece br pazarlama tekniği olabilir. ben de çalıştıgım iş yerinde insanların zor durumların geldikleri bir yerde çaışıyorum. karşımdaki kişiler ağlamaklı ve telaşlı oluyor. ancak ben o işi sürekli yaptıgım için soğukkanlı davranıyorum, işte bu da profosyonellik oluyor.

bana gelince ocağın sonunda sezeryan ile doğum yaptım üniversite hastanesinde. süper memnun kaldım.

canim cok saol yorumlarin icin..zaten kafamda sekillendi sanki kararim benim icin muhim olanin, doguma ani oldugunu dusununce ilk doktoruma devam etmemin daha saglikli olacagini dusunuyorum..
dediklerine katiliyorum hangi meslek olursa olsun hergun ayni isi tekrar etmek siradanlastriyo tepkileri bunu elbette anlarim ama benim doktorumdan beklentilerim olaganustu seyler degil zaten burdaki cogunluk ismail beyin donuklugu konusunda benimle ayni fikirde...napalim cerrahisi duzgun olsun da ben hissettgm acikliklari kendim okuyarak arastrarak kapatrm artik..
simdilik zeynep hanima gitmeyi erteledim bakalim hayrlisi...
senin bebisini de Allah bagislasin canim saglikla buyut kuzunu..
bu arada benim de zaten erken dogum gbi bi durumum olursa tercihim uni hastanesi olucak
ins gerek kalmaz ama ole olursa da ins senin gbi bnde memnun kalirm
park hast erken dogum servisi yokmus cunku...bu da ayri bi muamma benim icin..
nasil ozel hastane anlamadim daha doguma varmadan strese girdim yaaa ayrintilari dusune dusune:37::37:

aylar once kadinlar kulubunde cok aramistim afyonlu birilerine ulasmayi ama bulamamistim malesef.
gecmisi sayfalari okudum da geldim aramizda yeni anne olanlar varmis rabbim hayrli ugurlu etsin kuzularinizi insaallah..
tahmin edebiliyorum simdi siz eskisi gbi buraya da gelemezsiniz bebislerinzle ilgilenmekten ama ben ynede yazayim dedim
6 aylik hamileyim ve afyonda doktor skintsi cekiyorum daha buraya geleli uc ay oldu kafamda belli bi dpktor yoktu dogal olarak ama usak daki doktorum ismail teker i onerince ona gtmeye basladim ama pek memnun degilim cunku hastayla iletisimi sifir.. adam cok heyecansiz
cok relax benim de ilk gebeligim icim kipir kipir gdiyorum muayenelere ama 5 dk da kapida buluyorum kendimi soracagim seyleri bile unutuyorum o derece enerjmi dusuruyo tecrubesine bse dyemem ama sozel anlamda biraz fazla rahat buluyorum istiyorum ki ay ay bende ve bebegimde olucak degsklikleri anlatsin hersey normal diyp basindan savmasin ama .....
sigortamiz geregi tek secenegim park hastanesi simdi aklimda zeynep hanim var ayni hastanede ama onunda normal doguma yaklasimi nasil olur tecrubesi nasil hakkinda hic bse bilmiyorum ilgi anlaminda tam benim istedim gbi 20dk asagi surmuyo muayeneleri bi kez gtmistim baya konuskan guleryuzlu onu biliyorum da oteki acabalar var iste..
kafam karisti anlayacaginz.. her muayene de benimle ozenle ilgilenen bi doktoru mu secmeliyim yoksa cerrahisi ve normal dogum yaklasimi yuzunden ismail beye katlanmali miyim:26::26::26:
yani ya su anlarimi dusunucem ya da sirf dogumu dusunerek ismail beye gtmeye devam etcem.:ssz::ssz:
optum hepinizi aeo....

canım ben burdan kalktım Ankaraya gittim normal doğum için. 40+4 te sezeryan olmak zorunda kaldım. son aylara geldimi işler çok değişiyor insanın kendisini şartlamaması lazım. sonuçta bir günde alınan kararla harekat ediliyor, aylarca düşünmeye gerek yok :9::9::9:seninle ve bebeğinle ilgilenen, güven veren bir doktoru tercih et derim. benim Ankaradaki doktorum müthiş bir doktordu, bebeğimin her yerini ultrasonda gösterirdi bana. ben bi yerden sonra sıkılırdım, o hala anlatırdı :9:

Afyondaki doktorlar işin pek reklam kısmıyla ilgilenmiyorlar, bu yüzden çok fazla şey anlatmaya gerek duymuyorlar. Anne sağlıklı mı, bebeğin durumu iyi mi ona bakıyorlar. bu onlar için yeterli ama biz heycanlı anneler için pekte tatmin edici olmuyor :emir_bebek:

optum hepinizi aeo....

merhaba kızlar ben de afyonlu hamileleri bulunca çok sevindim.
emirdağ da kalıyorum, doğuma 1-1,5 ay kaldı, şimdiye kadar eskişehir acıbademe gittim
ama doğum pahalı olunca başka hastane arayışına girdim,
park hastanesi-ismail bey yada fuar hastanesi-hasan bey bu ikisinden birine gideceğim.
parkta doğum ne kadar biliyomusunuz?
normal doğum istiyorum Allah izin verirse tek sıkıntım afyon-emirdağ arası 1 saat
yolda doğurmaktan korkuyom, çünkü sancımın çoğunu evde çekmek istiyorum
:44::44:

emirdağ da kalıyorum, doğuma 1-1,5 ay kaldı, şimdiye kadar eskişehir acıbademe gittim
park hastanesi-ismail bey yada fuar hastanesi-hasan bey bu ikisinden birine gideceğim.
normal doğum istiyorum Allah izin verirse tek sıkıntım afyon-emirdağ arası 1 saat
merhaba canim hosgeldin...
Allah kolay kurtarsin ins az kalmis dogumuna..
gerci ben afyonlu degilim ole cok iyi bilmiyorum
her doktorun seceresini ama
ben park hast ismail bey e gdiyorum sigortamiz orda gectgi icin
ismail bey normal dogumu destekleyen cerrahisi iyi bi doktor diye duydum hep etraftan
tek eksisi hastasiyla fazla diyaloga girmemesi...
dogum fiyatlari konusunda hic bi fikrim yok canim
benimkini sigorta karsilayacagi icin hic sorma geregi duymadim
gelmek yerine hastaneyi arayip ogrenebilirsin istersen
insaalah gonlunden gecirdgin gbi yasarsin canim dogum surecini
Allah hepimizin yardmcisi olsun.......

merhaba canim hosgeldin...
Allah kolay kurtarsin ins az kalmis dogumuna..
gerci ben afyonlu degilim ole cok iyi bilmiyorum
her doktorun seceresini ama
ben park hast ismail bey e gdiyorum sigortamiz orda gectgi icin
ismail bey normal dogumu destekleyen cerrahisi iyi bi doktor diye duydum hep etraftan
tek eksisi hastasiyla fazla diyaloga girmemesi...
dogum fiyatlari konusunda hic bi fikrim yok canim
benimkini sigorta karsilayacagi icin hic sorma geregi duymadim
gelmek yerine hastaneyi arayip ogrenebilirsin istersen
insaalah gonlunden gecirdgin gbi yasarsin canim dogum surecini
Allah hepimizin yardmcisi olsun.......

amin canım,
ben de ismail bey hakkında aynılarını duydum
bayağı da günüm yaklaştı
heralde direk devlet hastanesine gidicem ben

Benim doktorum telek'te şevki bostancı. O da sezeryancı ama ben ısrarla normal doğum yapacağım dedim,nitekim de normal oldum. Doktor falan bahane,zaruri bir sebep olmadığınız sürece,siz istemedikçe hiçbir dr.sizi ikna edemez sezeryana. Buarada doktorumdan çok memnundum her anlamda,gece sancın tutarsa hemen ara demişti,sabaha karşı tuttu aradık hemen geldi.Doğumdan sonra da gece hastaneye ziyaretime geldi,hamileliğim süresince de baya ilgi gösterdi sağolsun. Doğum yapacaklara tavsiye ederim hatta benim selamımı söylerseniz extra bir ilgi bile görebilirsiniz :1:

bir de araştırma hastanesi daha berbat canım stajerler çalışıyor hep orda deneme tahtası gibi seni resmen delik deşik ediyorlar babam bile nefret eder ordan 1 kere gitmişti her gidişinde baştan alıp kan almışlar sürekli çok kızmıştı..orda doğum yapan ablalarım var onlar da anlamıştı odaya tıkmışlar yan yana bekletmişler sancılı stajerler ilgilenmiş sadece orasını hiç düşünmemek en iyisi... park hastanesindeki ismail teker varya onda doğum yapanlar var normal doğum yapmışlar çok konusmaz sert ama dikişleri faln güzel görünmüyor dediler offf offff ne zormuş bu kararsızlık aynı hastanede başka doktora döncem haberi olmaz herhalde diğerinin zaten bayadır şehir dışındayım unutmuştur beni:))

öncelikle yanlış bilgi verdiğinizi söylemek isterim. şahsen ben de orada staj almış bir tıp öğrencisiyim. ve dediğiniz gibi kanları falan stajyerler almıyor. hatta sonda bile takmıyoruz. zaten doğum öncesi süreçte gergin olunduğu için bize aldırmıyorlar. sonuçta biz psikopat insanlar değiliz gereksiz kan almayız doktorunuz istediyse mutlaka sebebi vardır. odaların küçük olduğu konusunda haklısınız ama bir kaç aya yeni binaya geçilecek. eleştiri yaparken dolgu bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba hanımlar bende telek has.metin demirtürke gidiyorum henüz hamile değilim ama tedavi görüyorum ben çok beyendim metin beyi çok ilgili bi doktor hatta yazık adamcağız böbrek taşı düşürüyormuş o halde bile ilgilendi yanii başka giden varmı metin beye...

slm kızlar bende 2. kızıma hamileyim park hastanesi zeynep hanıma gidiyorum ve emin olun çok ilgili biri .....şiddetle öneriyorum..afyonda gitmediğim hastane ve kadın doğumcu kalmadı sonunda zeynep hanımda karar kıldım..ilk kızımıda nilgün hanıma gittim o bir harika doktordu malesef izmire tayini çıktı. benim seçimim hep bayan olmuştur.tüm anne adaylarına sağlıklı doğumlar bu arada sezaryen olucam park hastanesinde doğum yapan arkadaşlar bilgi verirse çok memnun olurum sezaryen ne kadara yaptırdınız ....:nazar::49:

Kızlar doğum yaptınızmı ben 28 Ağustosta yaptım park hastanesinde İsmail Teker doktorumdu. Çok zor doğum oldu ama çok şükür oğluşuma kavuştum.. Sizler naptınız?

ben de şu an kime gideceğini bilemeyenlerdenim..fuarda hasan beye gidiyordum ama hastaneden ayrılınca kendimi ortada kalmış gibi hissettim :s ismail teker ile ilgili olan eleştirilere katılıyorum,bilgili olmasının yanında insan güler yüzlü olabilir fabrikasyon gibi calışıyor adam bu bitti sıradaki dercesine bakıyor yani ben böyle hissettim..telek hastanesinde metin demirtürke gittim iyi biri amadogum konusunu hic konusmadık anlık müdahele icin düşünüyor gibi geldi yaniseni sunlar sunlar bekliyor gibi bilgi vermedi aydınlatıcı bulmadım..
şimdi ayrıntılı ultrason zamanımız geldi ne yapsam bilemedim..sizce ne yapayım ?? bi de bu ayrınıtlı icin özel ücret istiyorlar mı?

ben de şu an kime gideceğini bilemeyenlerdenim..fuarda hasan beye gidiyordum ama hastaneden ayrılınca kendimi ortada kalmış gibi hissettim :s ismail teker ile ilgili olan eleştirilere katılıyorum,bilgili olmasının yanında insan güler yüzlü olabilir fabrikasyon gibi calışıyor adam bu bitti sıradaki dercesine bakıyor yani ben böyle hissettim..telek hastanesinde metin demirtürke gittim iyi biri amadogum konusunu hic konusmadık anlık müdahele icin düşünüyor gibi geldi yaniseni sunlar sunlar bekliyor gibi bilgi vermedi aydınlatıcı bulmadım..
şimdi ayrıntılı ultrason zamanımız geldi ne yapsam bilemedim..sizce ne yapayım ?? bi de bu ayrınıtlı icin özel ücret istiyorlar mı?

canım dogum zamanına çok oldugu için doğum konuşulmaz şu anda. sen ben normal istiyorum desende o anda neler gelişeceğini bilemezsin ve sezeryan olmak zorunda hissedersin. şimdi şu anın tadını çıkar, o günleri konuşmak hamileye panik yaratacağından konusulmaması ve zamanı gelince bilgi verilmesi daha doğru hastaya yaklşım olarak. hem son zamanda bebeğini kucagına alamayan o kadar insan oluyorki ya da 40 hafta beklemeden dogum yapan. şu anda konuşmak seni gerer.

Back
X